מ כ ו ש פ ת
New member
ה ח י ד ה ../images/Emo70.gif
שלום לכולם וברוכים הבאים לפינה שלי, ה ח י ד ה
שעולה לפורום כל יום שישי בשעה לא ידועה (אם כבר שעה, תשלחו לי מסר עם השעה שהכי נוחה לכם, נעשה סקר קטן במסרים). אז, השבוע יש לנו תסריט כזה: Lorelai: I have to be more adult about this. I mean, if the country club life is what she wants, more power to her right? You know, little white gloves and coming-out parties, that makes some girls happy right? Sookie: Sure, yeah - if they’re on Prozac, absolutely. Lorelai: I just never thought that I raised that kind of kid you know. Not that there’s anything wrong with that kind of kid - I just - I didn’t think that was Rory. Maybe it’s not, I don’t know. Am I obsessing? [Sookie doesn’t answer] Sookie? Hello? Do I have to put on my strawberry costume to get your full attention? Sookie: No, I’m sorry. You have a strawberry costume. [Jackson walks by and see Sookie] Jackson: Unbelievable! Sookie: Jackson. יודעים מאיזה פרק לקוח התסריט
כן
יופי, עכשיו אתם צריכים לתת לי את השם (באנגלית, בעברית אני לא זוכרת) של הפרק הזה. אם לא אז לא כדאי סתם לכתוב את "התאור" של הפרק כי יש פה כמה ילדים שזוכרים את הפרקים (אַה, אתם גם תמיד יכולים לבדוק באתרים שיש לנו בלינקים איך קוראים לפרקים ובלה בלה בלה ג´ינג´ר). והתמונה היא... שם מצד שמאל.. אותו דבר גם לגביה (כמו התסריט). בהצלחה לכולם.
טבלת האלופים
יום שישי 12 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 19 אפריל 2002 – מסניפה חמץ – רחי. יום שישי 27 אפריל 2002 – z O e I – לירון.
שלום לכולם וברוכים הבאים לפינה שלי, ה ח י ד ה