ה"חתונה" בעוד שבוע

שירה ב

New member
ה"חתונה" בעוד שבוע

בשבוע הבא ביום רביעי תתקיים ה"חתונה".זו החתונה שאמורה היתה להתקיים ב"שבעה" של בעלי אשר נפטר לפני כחודשיים . זוהי החתונה של בנו שאינו בני אך הוא גדל בביתי וגורלינו נקשר זה בזו. עבורי זה אמור להיות אחד הימים הקשים ביותר מעבר ליום פטירתו של בעלי שכן אני שם בגללו או בזכותו. לעיתים אני אף תוהה אם רק אני המתאבלת והעצובה שהרי אם לא כך כיצד הסכים הבן לערוך את החתונה כל כך מוקדם לאחר מות אביו? אין לי ספק כי הכלה לחצה אך גם אין לי ספק שהוא זה שהסכים!!! אני כל כך מוטרדת כיצד יעמדו לי כוחותי לעבור גם את זה.האם אדרש לחשוף את כאבי קבל עם ועדה? האם אהיה מושא לשיחות הקרובים אודות ה"אלמנה המסכנה"? .

nypx

New member
ואולי רק אולי.....ואני....

אפילו מרשה לעצמי להיות בטוח הם יגידו: "איזה מזל שהוא מצא לו את האישה הזאת,ותראו איך הבן אוהב אותה,ותראו איזה נפלאה היא,ותראו...ותראו...ותראו...! מה דעתך על זה? ולכל אלה שיגידו מה שאת חושבת תקחי טוש לורד עבה לא מהדקים ותעשי:==================פס אחד ארוך ושתהיה לו אחלה חתונה ולך חיים טובים ושמחים אני

שירה ב יקרה

חתונת בתי התקיימה שלושה חודשים ועשרים יום אחרי שנהרג בני. כולנו היינו אבלים אבל שמחנו בשביל הזוג הצעיר. ככה נראה לנו נכון. החיים שלהם צריכים להתחיל למרות שהחיים שלו הסתיימו. לא היה קל, וזאת בלשון המעטה... אבל עמדנו בזה. כולנו. כל המשפחה. אני הייתי כאילו הסמן הימני. ידעתי שכולם יסתכלו עלי ולפי ההתנהגותי - כולם ינהגו. ואני הייתי גיבורה צחקתי ובכיתי לסירוגין (והרי אמהות אמורות לבכות בחתונת בנותיהן) ואת יודעת מהשהו, שירה ב בחתונה של בתי השנייה שהיתה שנה וחודשיים אחרי שהבן נהרג - היה הרבה יותר קשה. כן ממש היה נורא קשה להתכונן לשמוח, כי אז כבר ידענו שהוא לא יחזור. את מבינה, בהתחלה הרי מקווים שזה רק חלום רע שתיכף ניתעורר ממנו... או אולי הוא רק נסע למקום רחוק ועוד מעט יחזור... ואולי הוא רק שכח... ואולי... ובעצם מה שאני רוצה לאמר לך זה שהכל ´יעבוד´ כמו שאת תעמידי את הדברים. אם תנהגי כמו ´אלמנה מסכנה´ כך יתייחסו אליך ואם תעמדי על זכותך להיות שירה - זו שגידלה את בן בעלך - זה היחס שתקבלי. ובאשר לכוחותיך - נדמה לי שעצם העובדה שאת כותבת כאן מעידה על כך שיש לך את כוח להתמודד עם הכל, והרי את האובדן כבר חווית ועמדת בו. שולחת אליך המון כוח ורד ע.

BooBee

New member
ורד היקרה

זו אחת ההודעות הכי מרגשות וחכמות שקראתי כאן. את מעוררת השראה. המון תודה לך על המילים הללו! שבת שלום, רויטל.

אמא של ג.

שנה טובה שתהיה לך שנה יותר טובה תגידי.. יש לך מקום במזוודה? אחת

liat1953

New member
היי את ../images/Emo39.gif

בלי שום קשר למה שאת חושבת שאחרים מצפים ממך. את כאבך תחשפי או לא ,רק על פי תחושתך. כוחותיך יעמדו לך , חיזקי ואימצי ליאת

למעלה