ה-ז-מ-נ-ה!!!!

white queen

New member
ה-ז-מ-נ-ה!!!!../images/Emo24.gif

יהל הרשי לי........ הופעת הבכורה של להקה חדשה ומתפתחת (שבה יש אנשים מוכשרים בצורה מדהימה!) ההופעה תערך בקן!!! כולם מוזמנים ביום שישי לקן (המקום של הנוער העובד והלומד) בשעה 19:00!! יהיה שווה ביותר......אז בואו!!!

"המסע אל החופש 2"

או בשם היותר מגניב: "פנאן בננה". הקן נמצא בנווה אפק ליד מגרש רביבים (איפה שהשלט), תבואו, יהיה אחלה! *לפרטים אל תתקשרו אלי, אין לי כוח אליכם :).

תיקון.

ההופעות מתחילות ב-20:00 (למתקשים: 8) תבואו, באמת שיהיה מגניב! הגזרים הרדיקלים יופיעו, להקה מתחילה של שכבת ט' שאין לי מושג איך קוראים לה אבל הם צריכם להיות טובים וגם להקה של שכבה י' שכולנו יודעים שהם תותחים. יהיו גם קטעי תיאטרון (של חבר'ה מהמגמה בשילוב עם התיאטרון הקהילתי) ותהיה מעין עם איפוש גותי מפחיד, תבואו! יהיה ענק!

yotve

New member
אההה

יהל, מצטערת על האיחור הנוראי.. לא ידעתי שזה מתחיל כ"כ מוקדם :-./ פעם הבאה שיהיה אני מבטיחה להגיע חצי שעה קודם! דרך אגב זאת נעם :-.)

חפיף..

חבל שהפסדת את (stairway to to heven (led zeppelin אבל העיקר שראית את החבר'ה שלנו עם ג'קי (שהם בכלל לא היו אמורים לבצע..) בכל מקרה הם היו תותחים..

white queen

New member
אוףףף...באסה...

אני לא הספקתי לראות אותם בג'קי רק בלדז..מיהרתי...וגם רעות לא אמרה לי שהם עשו את ג'קי.......

למעלה