תגובה מדהימה ומומלצת
מעליי. וכמה מילים משלי גם אליך, ליידיקאט..
דברים נראים אחרת מעיניים של מישהו אחר. נשמע לי שאת מכניסה את הקטע של הרחמים והקורבן לקשר כי זה אירוטי לדעתך לרחם על מישהו, ואני אישית מאוד מזדהה עם זה (אני מזל אריה ולפי השם והאופי אני מהמרת שאולי גם את? צדקתי? פספסתי?) אצלי רחמים על מישהו מאוד מעוררים משיכה. העניין הוא שאנשים הם שונים ורואים דברים אחרת. זה קשה מה שאני הולכת להגיד, אז תתכונני, אבל- תארי לך ומהעיניים שלו זה היה מתואר כך: הכרתי מישהי, זורמת, חמודה וכו ' וכ '. עם הזמן התוודעתי לקטעים נוספים שלה, פחות מצאה חן בעיניי, אולי אפילו יש לי איזה אקסית מיתולוגית אהובה שעושה סימנים של לחזור ואני רוצה לצאת מהקשר הנוכחי כדי לתת צ 'אנס לאיחוד עם האקסית. החלטתי להפרד, בלי להגיד את הסיבה האמיתית כנראה, כדי להמנע מפגיעה מיותרת לדעתי בבחורה. היא מנסה למשוך את זה, מציעה מגע. אין לי חשק לזה, אבל ברור לי שדחייה מינית כואבת מאוד ומרסקת אגו אני מסכים למגע עד גבול מסויים כדי לא לייבש אותה, אבל הראש רק חושב על להתחמק כמה שיותר מהר. היא כבר מזמן לא מושכת בעיני, מהסיבה הדי ברורה שאני נעול על מישהי אחרת. אני מתחיל להידחות, היא כבר לא נראית לי מושכת בכלל, אני שם לב לכל פגם בה ובא לי לצאת, אני כועס שהיא משאירה אותי כאן בכח, שהיא סוחטת ממני רחמים. אני אומר לעצמי שאולי אתן לה את מה שהיא רוצה ובזה נסגור את זה, אבל ברור לי שזה רק להשאב עמוק יותר לבור. אני נוגע בה מרחמים, אומר לה שנמשך אליה מרחמים, מנשק אותה ומזייף תשוקה כדי לנסות לשקם לה את האגו כדי שאני ארגיש בטוח לעזוב אותה בלי לפחד שאולי היא תעשה לעצמה משהו בגלל הפרידה. כשאני מתרחק מהסיטואציה אני מצליח לחשוב בהיגיון ולומר לעצמי שעשיתי מה שיכולתי, ואי אפשר כל החיים רק להכנע לרצון של אחר כי אתה מפחד שתרגיש אשם אחר כך. ואם היא תעשה לעצמה משהו, עם כל האכפתיות והאנושיות, זה בגלל הבעיות שלה שהיו שם לפניי."
ועכשיו תסריטאות, רק קצת ניסיון חים ואינטואיציה. ראיתי בכרטיס את הגיל, אם הוא אמיתי, ואני משערת שהבחור בסביבות גילל, רב הסיכויים ששניכם כבר הכרתם את אהבת חייכם. בנים יותר מודעים לקטעים האלה ויותר רגישים בעניינים של אקסית אהובה. אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שאת בחורה סקסית ומושכת שנראית טוב אם הוא בכלל ניסה להכנס איתך לקשר. אין הרבה סיבות לגבר לסיים קשר עם בחורה שווה בצורה כל כך נחרצת, אלא אם כן הוא חושב שיש לו צ 'אנס עם מישהי שהוא באמת באמת רוצה. אני מאחלת לך קשר נצחי, סקסי, מושלם,מלא ברחמים אהבה ומשיכה מינית מטורפת בינך לבין אהבת חייך.