ה"זוגיות" נשברה

newron26

New member
האמת שלא ממש ...

זה קשר שלא יוצא לאויר העולם ? הם נשואים שניהם ?

ברצינות - זה הסיפור כאן ??

זה לא משנה באיזו ורסיה זה מופיע,

קשר שהוא תלוש מיסודו, שמתואר באופן הזה, בהתנהלות כזו, זה קשר מוסתר,
שימי לב למשל שאחרי שהם כבר מקיימים אקט אינטימי בד בבד הם מעלים אחד לשני שאלות "היכרות" - "מה את/ה רוצה לדעת עלי?".
לא כל קשר סודי מוגדר ומאופיין ככזה, אבל הביאו אלייך דוגמא להבנת "עוד סוג של קשר כזה" לפי הבנת התוכן שלו.
תוסיפי לזה שהיא לא עונה על שאלות מאוד בסיסיות בקשר והרי חיזקת את ההרגשה הזו של אותו נתון.

יש לצחוק בדביליות ואתה שד משחת ומבין הכל (ורק פיקח אמיתי יודע להבין שאתה לא דביל בעצם) ויש לספר כל כך הרבה דברים לא קשורים (כמו כאן) ולדעת להסתיר ביודעין מה שהאחרים לא צריכים לדעת מבחינתך אבל אתה יודע מה אתה רוצה לקבל מהם.

וזה שהיא "התעצבנה" שאנחנו דביליים בעצם מסביר לך שהיא התעצבנה שלא נפלנו לרשת הזו. זה הכל.

ladykat

New member
הוא גבר מסודר

מחזור לא עושה לו את זה.

במחזור לא עושים את זה.

newron26

New member
את מכירה אותו טוב יותר ממני ...

אבל גבר מסודר או לא , בסוף היה אקט אינטימי. (גם אם זה לאונן בלי חדירה, זה עדיין לא התחשבות בזה שאת לא רוצה...)

אבל עכשיו זה הכול מילים כתובות על מסך מחשב, את צריכה להכיל את האבל, ולחזור לחיים.

orig429

New member
מה יוצא לך מזה שחסמת אותו?

אם אתם לא שלמים עם הקשר, או אחד מכם, אז אולי זה טוב
שחתכתם באמת. תהיה לכם הזדמנות למצוא בן/בת זוג חדש/ה.

בכל מקרה אני מתאר לעצמי שאתם עדיין קשורים אחד לשני ויש
עדיין רגש, אז מה יוצא לך מזה שחסמת אותו?
אולי יש לו משהו לומר לך, או לכתוב לך, אולי את פתאום
מסיבה כלשהי תרצי ליצור איתו קשר. חבל לסיים קשר בצורה כזאת.

ladykat

New member
עשיתי את זה קצת מעצבים

כי אם הוא רוצה לגמור איתי. אז אני לא יכולה לסבול את זה.
אני לא הולכת להתקשר אליו.
אז אני לא צריכה את המספר שלו.
אם הוא רוצה אותי - הוא יודע איפה להשיג אותי.
אם היה לי את המספר שלו הייתי עוד מתפתה להציק לו - וזה מיותר.

orig429

New member
אפשר להבין

אני מבין שזה באמת נגמר בינכם. מקווה שהזוגיות הבאה תהיה טובה יותר.

אמיריצה

New member
הבן זוג גרם לך קשיים בשינה ובכי - שילך לעזאזל

ואין בעולם אדם ששווה דמעה אחת מעינייך היפות
וקשיים בשינה - ועל שום מה ? עבור מה ? עד כדי
כך את נואשת ? ותתייפי - ותצחקי - ותהיי עסוקה,
ותהיי שמחה - תמחקי את האדם הזה מהמחשבה
שלך - וכמו שמחקת אותו בנייד וברשת - וכך תהיי
משוחררת, ובת חורין - ותשכחי מזבל כזה - שגרם
לך להצטייר בעיני הפורום כבחורה לא הכי נחמדה.
מה דעתך ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש פה שני משפטי מפתח שלך

1. שאני בנאדם חידתי בעיניו - והוא לא הכי מכיר אותי
2. די עצוב לי כל העסק הזה..... שאני מבריחה מעליי בחורים......

לגבי 1, כבר טחנו אותו קצת. אני רק אוסיף ואומר שגם אם נניח את עובדת במוסד או בשב"כ, ואת לא יכולה לדבר על זה, הרי שעל שאר ענייני חייך את כן יכולה וצריכה לדבר. אין שום הצדקה למצב של קשר של X זמן (מעל כמה שבועות) ושהוא ירגיש שהוא לא מכיר אותך. יש פה חסימה שלך, וזה לא בריא בשבילך ובשביל הזוגיות העתידית שלך.

לגבי 2: מה שחשוב כאן הוא שזה לא מקרה יחיד אלא תופעה (לפ דברייך). וודאי שהסעיף הקודם (חשאיות) הוא חלק מן העניין, אבל בטח לא כל העניין. והתשובה לעניין כזה היא ללכת לטיפול על מנת לראות מה את יכולה לעשות אחרת בצד שלך, כי אחרת, זה עלטל להיגרר כך עוד הרבה שנים.

על איזו זוגיות את מדברת בכלל?!

את מפתה ומפתה אותו ולא יוצא לך. אז למה שלא תצא לך מסקנה בריאה בשביל עצמך לפחות - ולתת לו ללכת כבר?!
הוא רוצה לעזוב, הוא יודע שאת דוחפת אבל מנשק אותך כי מה?! כי זה נשמע מאוד רומנטי והרחמים האלה יחזירו אותו אלייך?
זה מה שאת מרגישה שנכון לך למכור לו? רחמים? אולי המניפולציה הזו נשמעת לך עיסקה מבטיחה אבל בתאכלס, כמה תוכלי למשוך אותה?
את מכינה לו אורז וחוסמת אותו מלומר לך שלום?
החודש הזה ממש אופציה הזויה עם כל מה שסיפרת עד עכשיו. בחודש הזה תשלבי ידיים יפה ויהיה HAPPY END?!
אני לא יודעת, אם לא עבד עד עכשיו למה את חושבת שהסאלטות באוויר האלה יעשו אותך אחרת בעיניו? הרי כמה מסיכות תוכלי ללבוש?
את זו את, הוא זה הוא.
אתם משחקים ברומיאו ויוליה דגם מאוד זול, כי הוא סובל ואת נהנית לראות אותו ואת שניכם סובלים.

למה הבחורים הולכים?! כי כל הטריקים עליהם כבר שחוקים מבחורה שהיא כבר נואשת ושלא יודעת לשחרר כשזה לא מתאים.
אז תסתובבי סביבו כל הזמן כמו זבוב, כן, אכן דבר שימשוך גבר נורמלי.
תעשי לי טובה.

Aski7

New member
שלום לך

נשמע שממש קשה לך.
אני חושבת שכל ניסיון שלך להשאיר אותו מרוקן אותך ומשפיל אותך..ואז את אולי מרגישה צורך להחזיר או לעשות משהו דרסטי שיוכיח לו שאת הקובעת (או אולי שפשוט יאזן את המשוואה) לכן את חוסמת ומוחקת אותו..
אבל ביננו, זה לא עוד אקט של תשומת לב? את לא זוכרת את המספר שלו בעל פה?
כל הדברים כבר נעשו..ואני ממליצה להבא ללמוד מהו איפוק!! זה מה שמאזן משוואה..איפוק לאורך זמן..יש דברים שלא ניתן לתקן במיידי.
זה נורא קשה כשלא רוצים אותך.. וזה בסדר להגיד "אני אוהבת אותך" כשמישהו עוזב אותך, גם בסדר להגיד שאת לא רוצה להפרד.. אבל אני מבטיחה לך שמתרגלים גם לחיבוקים אחרים.. ומתאהבים שוב.. הדבר הכי חשוב הוא: להפיק לקחים ולאהוב את עצמך.
אני מרגישה שאת בכלל לא אוהבת את עצמך..

את באמת נשמעת קצת תוקפנית..
גם תחשבי איך הלכת מפה ברוגז קראת לנו אידיוטים מפגרים ואמרת שאף אחד לא עוזר פה אבל אז את חוזרת ומספרת שוב (ולא חס וחלילה שאני אומרת שלא תשתפי את הפורום..להיפך!) אני פשוט אומרת שזה מצטייר מעט כאקט ילדותי של ברוגז ודרמה ותוקפנות.. את עושה את זה גם בקשר?
אז אולי באמת קשה לך ואני אישית (מקווה שגם אחרים) לא נעלבים..אבל אולי תנסי להסתכל על עצמך מהצד.. ואיך את מתנהלת בזוגיות? האם יש הרבה אקטים של נעלבת, שהתגובה אליהם קצת קיצונית?
זה סתם דברים לחשוב עליהם ובנתיים מקדישה לך שיר!!

סנורקה6

New member
תגובה מדהימה ומומלצת

מעליי. וכמה מילים משלי גם אליך, ליידיקאט..
דברים נראים אחרת מעיניים של מישהו אחר. נשמע לי שאת מכניסה את הקטע של הרחמים והקורבן לקשר כי זה אירוטי לדעתך לרחם על מישהו, ואני אישית מאוד מזדהה עם זה (אני מזל אריה ולפי השם והאופי אני מהמרת שאולי גם את? צדקתי? פספסתי?) אצלי רחמים על מישהו מאוד מעוררים משיכה. העניין הוא שאנשים הם שונים ורואים דברים אחרת. זה קשה מה שאני הולכת להגיד, אז תתכונני, אבל- תארי לך ומהעיניים שלו זה היה מתואר כך: הכרתי מישהי, זורמת, חמודה וכו ' וכ '. עם הזמן התוודעתי לקטעים נוספים שלה, פחות מצאה חן בעיניי, אולי אפילו יש לי איזה אקסית מיתולוגית אהובה שעושה סימנים של לחזור ואני רוצה לצאת מהקשר הנוכחי כדי לתת צ 'אנס לאיחוד עם האקסית. החלטתי להפרד, בלי להגיד את הסיבה האמיתית כנראה, כדי להמנע מפגיעה מיותרת לדעתי בבחורה. היא מנסה למשוך את זה, מציעה מגע. אין לי חשק לזה, אבל ברור לי שדחייה מינית כואבת מאוד ומרסקת אגו אני מסכים למגע עד גבול מסויים כדי לא לייבש אותה, אבל הראש רק חושב על להתחמק כמה שיותר מהר. היא כבר מזמן לא מושכת בעיני, מהסיבה הדי ברורה שאני נעול על מישהי אחרת. אני מתחיל להידחות, היא כבר לא נראית לי מושכת בכלל, אני שם לב לכל פגם בה ובא לי לצאת, אני כועס שהיא משאירה אותי כאן בכח, שהיא סוחטת ממני רחמים. אני אומר לעצמי שאולי אתן לה את מה שהיא רוצה ובזה נסגור את זה, אבל ברור לי שזה רק להשאב עמוק יותר לבור. אני נוגע בה מרחמים, אומר לה שנמשך אליה מרחמים, מנשק אותה ומזייף תשוקה כדי לנסות לשקם לה את האגו כדי שאני ארגיש בטוח לעזוב אותה בלי לפחד שאולי היא תעשה לעצמה משהו בגלל הפרידה. כשאני מתרחק מהסיטואציה אני מצליח לחשוב בהיגיון ולומר לעצמי שעשיתי מה שיכולתי, ואי אפשר כל החיים רק להכנע לרצון של אחר כי אתה מפחד שתרגיש אשם אחר כך. ואם היא תעשה לעצמה משהו, עם כל האכפתיות והאנושיות, זה בגלל הבעיות שלה שהיו שם לפניי."

ועכשיו תסריטאות, רק קצת ניסיון חים ואינטואיציה. ראיתי בכרטיס את הגיל, אם הוא אמיתי, ואני משערת שהבחור בסביבות גילל, רב הסיכויים ששניכם כבר הכרתם את אהבת חייכם. בנים יותר מודעים לקטעים האלה ויותר רגישים בעניינים של אקסית אהובה. אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שאת בחורה סקסית ומושכת שנראית טוב אם הוא בכלל ניסה להכנס איתך לקשר. אין הרבה סיבות לגבר לסיים קשר עם בחורה שווה בצורה כל כך נחרצת, אלא אם כן הוא חושב שיש לו צ 'אנס עם מישהי שהוא באמת באמת רוצה. אני מאחלת לך קשר נצחי, סקסי, מושלם,מלא ברחמים אהבה ומשיכה מינית מטורפת בינך לבין אהבת חייך.

ladykat

New member
נו שויין 0 נגמר

נורא עצוב לי אם אחרי כל ההתנהגות הזו שלו בעצם הוא נמשך למישהי אקסית מיתולוגית ולעולם גם לא יתגבר עליה....
ובגלל זה לעולם לא יהיה לי בן זוג - כי לכל הבחורים יש אקסית כזאתי מיתולוגית. ואם אי פעם מישהו ימצא אותי אני תמיד אדע שהוא מתפשר עליי....

מאוד עצוב שאחרי ההתנהגות שלו - הוא בעצם לא נמשך אליי ואפילו נגעל ונדחה ממני - ורק הצליח ככה לגעת בי
בגלל איזשהו סוג קלוש של צער ועצב עליי ורחמים קשים.....

ladykat

New member
כולכם צודקים

אבל עדיין נשארת בעינה העובדות:

1.לא קבענו יום לשיחה הזו - וזה כל כך היה לו בראש שברגע שהוא יצא מתל אביב - הוא התקשר להודיע שהוא בדרך אליי
2. הוא היה עייף מת אחרי לילה ללא שינה ועדיין רצה לבוא לבצע את השיחה במצב צבירה שכזה
3.בדיוק הייתי עסוקה וכשהוא נכנס לחיפה הוא התקשר לבדוק אם אני כבר פנויה אולי הוא יכול להגיע ואמר לי שהוא הולך לנוח ולהתקשר אליו כשאני מסיימת
4.הערתי אותו מתוך שינה ושאל אותי אם אני רוצה ללכת לאכול
5. אמרתי לו שיש אצלי אוכל - והוא בא לאכול אצלי
6. למרות כל תיזוזי הנסיעה הזו הוא העדיף לבוא אליי
7. בנאדם שכל כך נגעל לא היה פועל ארוכות רק כדי לראות מישהו שהוא נגעל ולא נמשך אליו
8. הוא אמר שכשהוא רואה אותי זה מקשה עליו את הפרידה
9. הוא מצמיד עליי את השפתיים שלו כל הזמן מבלי שאני אכוון לכך

זהו אין לי יותר - אולי יש עוד ששכחתי...............?

Aski7

New member
אני לגמרי לא

חושבת שאת דוחה אותו או שהוא נגעל ממך וגם לא שיש איזה אקסית מיתולוגית.
עצוב לי שלקחת ישר את הדבר הכי שלילי ואימצת אותו..

אגב הנקודות שציינת לא אומרות הרבה.. טעות להניח שמה שאת רואה את זה זו האמת.. אנחנו מפרשים את ההתנהגות של האחר לפי ההסתברות של למה אנחנו הינו עושים את אותו הדבר כשבפועל הדברים יכולים להיות שונים לגמרי.
אולי הסתדר לו דווקא ביום הזה לנסוע לחיפה כי אחר כך הוא תכנן לצאת באיזור או לפגוש מישהו אחר.. אולי הוא כבר רוצה לסיים עם זה ולא רצה לעשות את הנסיעה פעמיים..למה אם אפשר להרוג שני ציפורים במכה?
וגם זה כמובן רק דוגמא לאיזה עוד אופציות יש..
אבל אי אפשר להתעלם מזה שהבחור לא רוצה ואת לוחצת. תאספי את עצמך ותחליטי מה מתאים לך?! במקום להגיד תודה על כל פיסת לחם שאת מקבלת ממנו.

nirity1

New member
הגזמנו קצת לא ?

לא לכולם יש אקסית מיתולוגית וגם לאלו שיש לא כולם נוהגים למשוך באף ולשחק ברגשות של משהי שאוהבת אותם.
חבל שהבאת את עצמך למצב בו את מתחננת שישאר איתך. אז לא היית מרגישה כל כך דחויה

ladykat

New member
אני לא התחננתי בכלל

לא הבאתי את עצמי למצב של התחננות.

לא הייתי צריכה להביא את עצמי להתחנן בפניו.

לא היה אקט של התחננות.

למעלה