ה"זוגיות" נשברה
אתמול הוא הגיע אליי לדבר. את השיחה.
נתתי לו לאכול אורז שהכנתי. ראינו קצת טלויזיה וכשהוא סיים לאכול הוא אמר שרצינו לדבר רציני. וסגר את הטלויזיה.
יותר נכון - אני דיברתי.
אמרתי לו שאני לא רוצה להיפרד כי אני לא רואה שזה משהו שצריך לעשות עכשיו.
הצעתי לו פשרה- לנסות ככה חודש רציני אחד ואז אולי אני אגבש דעה דומה לשלו. שבאמת לא צריך להמשיך.
הוא לא ראה טעם ב"פשרה" הזו ושאל למה אני צריכה עוד את החודש הזה ?
התחלתי לבכות ורציתי ממנו חיבוק. אבל לא היה לי נוח אז אמרתי לו שאני רוצה חיבוק במיטה.
הוא לא הכי רצה. אבל הלכנו למיטה והוא חיבק אותי.
ואז כיביתי את האור כי זה היה לי חזק מדי בעינייים. הוא ראה הכל כסימן לזה שאני מנסה לפתות אותו.
תאמת לא ניסיתי לפתות אותו - אני במחזור - ורק רציתי לשכנע אותו לפשרה הזאתי - זה הכל.
המשכנו לדבר, עוד כמה זמן. עלו כל מיני נושאים.
אבל אז הוא התחיל לנשק אותי. והנשיקה שלו לא רצתה להיגמר.... וככה היו כמה נשיקות כאלה.
ואז עוד דיברנו קצת שאני בנאדם חידתי בעיניו - והוא לא הכי מכיר אותי. ושאל אם אני יכולה לספר לו משהו על עצמי.
סיפרתי. אני לא בטוחה שאלו היו דברים שהוא רצה לשמוע. והוא שאל אם יש דברים שאני רוצה לדעת עליו.
ואז שוב הגענו לנשיקות ולאקט אינטימי.......
והוא אמר שהוא צריך לחשוב על עיניין החודש הזה - ומה אם זה יהיה פחות מחודש ?
הוא אמר שהוא לא נשאר לישון כי יש לו שיעור בשמונה. והלך..... לא רצה אפילו לקחת בקבוק מים שנתתי לו.
וגם לא נתן לי נשיקת להתראות..........
כשהוא הלך אני מחקתי את המספר שלו וחסמתי אותו בפייסבוק.
היה לי קשה לישון.....
יהיה לי קשה לישון עוד הרבה לילות - עד שאני אתרגל שוב לבדידות.......
ועד שאני אפסיק לבכות...
אתמול הוא הגיע אליי לדבר. את השיחה.
נתתי לו לאכול אורז שהכנתי. ראינו קצת טלויזיה וכשהוא סיים לאכול הוא אמר שרצינו לדבר רציני. וסגר את הטלויזיה.
יותר נכון - אני דיברתי.
אמרתי לו שאני לא רוצה להיפרד כי אני לא רואה שזה משהו שצריך לעשות עכשיו.
הצעתי לו פשרה- לנסות ככה חודש רציני אחד ואז אולי אני אגבש דעה דומה לשלו. שבאמת לא צריך להמשיך.
הוא לא ראה טעם ב"פשרה" הזו ושאל למה אני צריכה עוד את החודש הזה ?
התחלתי לבכות ורציתי ממנו חיבוק. אבל לא היה לי נוח אז אמרתי לו שאני רוצה חיבוק במיטה.
הוא לא הכי רצה. אבל הלכנו למיטה והוא חיבק אותי.
ואז כיביתי את האור כי זה היה לי חזק מדי בעינייים. הוא ראה הכל כסימן לזה שאני מנסה לפתות אותו.
תאמת לא ניסיתי לפתות אותו - אני במחזור - ורק רציתי לשכנע אותו לפשרה הזאתי - זה הכל.
המשכנו לדבר, עוד כמה זמן. עלו כל מיני נושאים.
אבל אז הוא התחיל לנשק אותי. והנשיקה שלו לא רצתה להיגמר.... וככה היו כמה נשיקות כאלה.
ואז עוד דיברנו קצת שאני בנאדם חידתי בעיניו - והוא לא הכי מכיר אותי. ושאל אם אני יכולה לספר לו משהו על עצמי.
סיפרתי. אני לא בטוחה שאלו היו דברים שהוא רצה לשמוע. והוא שאל אם יש דברים שאני רוצה לדעת עליו.
ואז שוב הגענו לנשיקות ולאקט אינטימי.......
והוא אמר שהוא צריך לחשוב על עיניין החודש הזה - ומה אם זה יהיה פחות מחודש ?
הוא אמר שהוא לא נשאר לישון כי יש לו שיעור בשמונה. והלך..... לא רצה אפילו לקחת בקבוק מים שנתתי לו.
וגם לא נתן לי נשיקת להתראות..........
כשהוא הלך אני מחקתי את המספר שלו וחסמתי אותו בפייסבוק.
היה לי קשה לישון.....
יהיה לי קשה לישון עוד הרבה לילות - עד שאני אתרגל שוב לבדידות.......
ועד שאני אפסיק לבכות...