ה ו פ ע ו ת . . .

ה ו פ ע ו ת . . .

* 16.11 יום שבת מועדון "סיטי-הול" שבתאי הלוי 7... * היהודים "פחד מוות" מועדון "מטרוק" קיבוץ חצור יום שבת 23.11

Jiglly

New member
יווווווווווווווווווו

אם ההופעה במטרוק לא תתבטל [כמו שקרה כבר פעמיים
] זה יהיה כ"כ טוווווווב!! זה עשר דקות ממניייייייייייי

DEATHRUCTION

New member
יש שני חצור! יש את חצור הגלילית שזה

ליד ראש פינה וצפת ויש את קיבוץ חצור שזה ליד גדרה/ רחובות!

DEATHRUCTION

New member
אני מאמין שזה הקיבוץ ליד גדרה כי

חצור הגלילית זה בכלל לא קיבוץ והמועדון הזה, אני ממש לא יודע איפה הוא

לכל מי ששאל איפה המטרוק...../images/Emo6.gif

אז אני כאנ בשבילכמ.... המטרוק...מועדונ שאני דיי שונאת ליד מחנה חצור(יש מחנה ויש קיבוצ),נווה מיבטח,ביצרונ,גנ יבנה,גדרה,בני יאיש (או איכ שלא יכתבו את זה...),בתוכ מ"ע באר טוביה...20 דקות נסיעה מהבית שלי.. משמע...אני שמ...אמ חצי מהבצפר שלי..
אני עכשיו בחיפושית אחרי טלפונ למכירת כרטיסימ או יחצנימ... שיהיה לי אני יודיע לכמ.
אנשימ תבואו בהמוניכמ...יהיה פנאנ..
ממני רוני הסטלנית ל.

Jiglly

New member
כנסי שנייה ../images/Emo13.gif

ממ אני אישית אף פעם לא הייתי במטרוק.. למרות שהוא נורא קרוב אליי אז כמה שאלות לי אלייך
א. למה את שונאת אותו? ב. יש הגבלת גיל? ג. שווה ללכת? יש לי הרגשה שיהיה חרא
אמממ ואם תמצאי מספרים של יחצנים והכל תפרסמי כאןןןן! תודה רוני

אממממממ....אם זה היה מכוון אליי....

אז אני לא הייתי במטרוק אני פשוט מודעת לעיינין שהם מופיעים שם דרך האנשים שלי ואם זה כ"כ מעניין אותך תכנס לאתר של היהודים ותבדוק ´בלוח הופעות´ של הלהקה (שלי;) ואת המספרי ט"ל אני בכוונה לא מפרסמת כי זה ט"ל שלא שייכים אליי....אחרי הכל אתה מוזמן להכנס לאתר שלהם ´האתר הרישמי של היהודים´ ולבדוק כבר שם :) לילה מצוין

נכנסתי...אפילו ל-2..../images/Emo13.gif

גמ אני אישית לא הייתי שמ אפ פעמ...אבל הכל שמ זה פאקינג כל הבצפר שלי...משמע אינ את מי להכיר...וזה הכל וואנבימ פריקס,פקצות צעצוע,סתמ פקצות,פרחות,וכו´... הגבלות גיל...רק במסיבות...וגמ זה..יש מסיבות רק של י"ב..יש מסיבות צה"ל...ויש מסיבות של ט-י"ב וליפעמימ גמ ח-ט להופעה..שווה ביותר ללכת...זה של היהודימ אחרי הכל..
ומספר של יחצנ...אני בקרוב יסימ כאנ... מיסתבר שחבר לשעבר של חברה שלי יחצנ...וגמ יכול לההיות שידיד שלי מביא כרטיסיה...
בבקשה.. ממני רני הסטלנית ל.

Jiglly

New member
ולשלוש תוכלי?../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

ממ.. אין הרבה מהשכבה שלי שהולכים לשם [ח´] אבל נראה לי שמט´ ומעלה יש כמה.. "וגם זה" = יש הגבלת גיל? כי אחת אמרה לי שזה מ16 ומעלה.. אבל חפיף מה.. זכותנו להכנס בכל זאת!
גם אמרו לי שיבואו לתלות מודעות והכל בביצפר שלי, ויבוא אחד עם כרטיסים.. אז נראה כבר
תודה!

וואי כמה הולכימ מהשיכבה שלייייי..

חצי שיכבה שלי... עוד חצי מט´.. ועוד 4\3 מי´...י"א...לא הרבה...וי"ב...גמ לא חושבת שהרבה... קיצר.. הרוב מאצלנו זה מהשיכבה שלי ומי´..וז´ לא ניראה לי יבואו...חוצ מ-2-3... ו...זהו.. הולכ להיות כוללכככ מפוצצ מהבצפר שלייייי... ו....עוד שנה שעברה רצו להביא אותמ לבצפר שלי...רייט..אמ לא הורסימ להמ תמקומ תוכ 5 דקות...
... וזהו.. בהביי וניראה אותכמ בהופעה.
אגב..אינ הגבלות גיל במטרוק...אמ יש לכ כרטיס אתה ניכנס גמ אמ אתה בכיתה ו´..(אבל ניראה בכיתה ח´..
)

למעלה