ה ו ד ע ו ת

ה ו ד ע ו ת ../images/Emo124.gif

ראשית רציתי להתנצל על חוסר ההתקדמות במשחקים ותחרויות בפורום. תוצאות והמשך יהיו בסופ"ש ותחילת שבוע הבא. אני קצת עסוקה עם מעבר דירה בזמן הקרוב אבל אני אחזור לעצמי בהקדם. גרייסלנד - הנסיעה הקבוצתית ירדה מהפרק ממיעוט מתעניינים ומחוסר כספי אישי שלי. לא הצלחתי לחסוך אפילו שליש מהסכום הדרוש לנסיעה ועל כן לאוגוסט הקרוב "אנחנו נשארים בארץ" כדברי השיר הידוע אך אל תדאגו, אנחנו נדאג לעשות אירוע מכובד פה בארץ. את הכסף אני ממשיכה לחסוך לנסיעה לגרייסלנד בינואר או אוגוסט 2005 ואשמח אם תצטרפו אליי. מפגש חודש יוני - פיקניק בירקון עדיין לא מאוחר לארגן משהו יפה, נחמד ונעים לכל חברי הפורום שיכולים ורוצים להיפגש ולהכיר גם מעבר למסך המחשב ולמילים. מפגש חברתי של כולם ביום שישי כל שהוא בשעות הבוקר המאוחרות או יום חמיש בשעות הערב המוקדמות נראה לי סביר בהחלט. לא מדובר על יום שלם אלא על כמה שעות של כיף בפינה ירוקה במרכז הארץ. מי שמעוניין להגיע שיגיד מתי נוח לו מבחינת יום בשבוע. אירוע החמישים לרוקנרול - גם בישראל נערכות תוכניות ליום הגדול, ה- 5 ביולי בו העולם מציין 50 שנים לצאת השיר THAT'S ALRIGHT MAMA אשר רבים מציינים אותו כפריצת הרוקנרול בצורה משמעותית לעולם. למי שיש רעיונות איך אמור האירוע להיות והיכן, האם רק אלביס פרסלי או שמא רוקנרול בכלל, אני אשמח לקבל עצות ורעיונות. אני מבררת מספר מקומות שיסכימו לארח את האירוע ואליו יגיעו כמובן גם חברים מחוץ לפורום, מעריצי אלביס שאספתי עם הזמן. מגזין אלביס פרסלי הישראלי בעברית הראשון והיחיד מסוגו מי שיכול לעזור באיסוף חומר, במיוחד תמונות זה מאוד יעזור לי. קיבלתי הרשאות מגורמים שונים לתרגם כתבות, מאמרים וכן הלאה בתנאי שאציין מהיכן בדיוק נלקח ומי כתב. אני אוספת מזה כמה שבועות חומר למגזין שבתחילה ישלח באימייל לכל מי שיהיה מעוניין. המטרה הסופית היא להגין מגזין פיזי שניתן יהיה למכור אותו בדוכנים וכנראה יחולק לחברי מועדון 2ND TO NONE בחינם. זהו להפעם, מחכה להיענותכם למפגש הפיקניק ולעזרתכם במה שניתן. אני סומכת עליכם, מתה כבר לפגוש את מי שטרם פגשתי ולחזור לפגוש את מי שלא פגשתי מזה זמן מה.

הקאמבק של ילדת הבמבה זכה

בסקר תחרות חצי הגמר של תמונת החודש קצת באיחור, היום יעלה לסקר לבחירתכם תמונת הקאמבק והתמונה הקודמת לבחירת תמונת החודש של הפורום.

אני עוד לא הייתי

אבל אני יודעת שבאוגוסט 2002 levron11 היה בגרייסלנד. חלק מחברי הפורום שנפגשו אצלו בבית לפני כחודשיים (אם אני זוכרת נכון) זכו לראות סרט וידאו שהוא צילם בביקור שלו בממפיס. הוא גם זכה לבקר בבית של ורנון שנמצא מאחורי גרייסלנד, בית שאלביס נהג לברוח אליו לעתים קרובות כשרצה להיות קצת לבד.

אני לא הייתי, אבל...

אני מכירה שניים שכן היו: האחד הוא אחי הגדול, שנסע בזמנו לטיול בארה"ב, לאחר הצבא. לצערי - הוא שרף את התמונות ולא הביא אף מזכרת מצולמת, אך כן הביא ברושורים למיניהם.... השני הוא ידיד טובס מהלימודים שעובד כדייל אוויר באל על כבר כמה שנים. באחת הטיסות שלו לארה"ב לפני כמה שנים הוא אירגן את החבר'ה הדיילים, סתם ככה, ליום בגרייסלנד. הוא נתן לי מספר תמונות ומאוד התרגשתי. אף אחד לא חידש לי שומדבר מעבר למה שכולנו מכירים מהתמונות והסרטים, אבל מאוד.... אפשר לומר "ריגש" אותי, לראות אותו, פרצוף מוכר, מצולם כשהוא ישוב על הספסל הידוע והמוכר ליד הכניסה לבית של אלויס. יום אחד..... גם אני....

למעלה