ה-ו-ד-ע-ה

ה-ו-ד-ע-ה ../images/Emo70.gif

אחת מהלהקות היותר רציניות בארץ מחר באות להופיע בבית ספר שלי :כנסיית השכל

Refa L

New member
גדול!

"הכי רחוק" שהבהי"ס שלי הגיע זה לארח את זהבה בן בעעע

Miamit

New member
גם אצלנו היא הייתה

ז"א זהבה בן.. איזה דיכאון...:(

מה , לא הביאו לכם את...

ירמי קפלן או מוניקה סקס במסגרת הנוער ינהג אחרת? זתומרת לי לא...אני מדברת על מה ששמעתי מחברים בתיכון...הנוער ינהג אחרת..מביאים להקות...או זמרים...משו נחמד כזה....ממממ..זהבה בן? לא שיש לי משו נגדה אבל איך זה שלא הביאו לכם? מוזר. בכל מקרה אני מקווה שלי כן יביאו...ודרך אגב , סתם בלי קשר , לנו הביאו את מה קשור השנה בחנוכה להופיע...ושילמנו רק 10 שקלים כל אחד...נחמד לא?
אמנם קצת לא קשור אבל חפיף! חחח...
דרך אגב , מישהו ראה את הדורבנים אצל שמוליק טיאר? כ"כ הצחיק אותי שיר הידעת הזה...ואיך שהם הציגו ת'מילים עם דבר כזה שהם המציאו חחחח...אוקיי זו סתם הערת ביניים. מממ..ביי. ה+ה!ד+ם

Miamit

New member
אז זהו.. שש

זה היה באמת במסגרת "הנוער ינהג אחרת" אבל המועצת שמיניות העקומה של בית ספר (של שנה שעברה) במקום לבחור איזה כנסית השכל או משהו בכיוון הזה הם בחרו זהבה בן כמה כעסנו הם די טיפשים

Refa L

New member
כן...

אני ראיתי אותם בתוכנית הזאת! חחח וראיתי את השיר הידעת..פשוט גדול
וגם כתבתי על זה כאן בפורום..(כמה דפים אחורה)

S H I L G I

New member
חח ראיתי את הדורבנים..../images/Emo29.gif

הקטע עם הדבר הזה שמראה תמילים הרס אותי!

AcE666

New member
לנו הביאו

את: ליאור נרקיס, כנסיית השכל וסאבלימינל הצל וחבריהם... אההה ואת מיקי גבע עשה סטנד אפ היה מצחיק..

לנו הביאו

שנה שעברה את מוניקה סקס והנה את ירמי קפלן במגרסת הנוער ינהג אחרת

Danihell1

New member
לנו הביאו את דנה ברגר לפני שנתיים

נראה לי....
וזהו בעיקרון... סאבלימינל והצל היו אמורים לבוא, ובסוף אני לא יודעת למה הם לא באו, אבל אני לא מתלוננת. והדג נחש היו, אבל רק לכיתה אחת שזכתה במשהו...

כן זה היה לפני שנתיים...

דנה ברגר באה לבצפר שלנו... (לא למדתי אז שם, כיתה ו'
אבל אני ו-2 ידידים שלי הלכנו להופעה שלה..הגענו בסוף..<כמו שאמרתי,כיתה ו' לכו תבינו למה>) והשנה סאבלימינל הזין הזה היה אמור לבוא.. אבל בסוף הוא לא בא.. ממש ממש לא ברור למה... אז סתם היה הופעות של הלהקות בבצפר.. היה את מחפש תשובהההה...ביצוע גרוע בהחלט... אבל רק בגלל גיל (זה ששר) היה בנננזונה..כפרע עליו.. והדג נחש... היתה לכיתה י"א4... כי הם זכו משהו במעריב לנוער... במילה הם אפסים... גם דיברו פעם שהיהודים יופיעו והמוני זיוני שכל.. הבצפר שלנו אוהב לדבר..אבל לא לבצע... יום טוב לכולכם.. ממני

¥NeveR¥

New member
היי!!!

לנו הביאו את............... אף אחד..
למה מביאים לכם להקות שוות? (חלקן
) ולנו כלום?

לפני 3 שנים..או יותר..

כשלא למדתי בבית הספר הנוכחי..הביאו להם את מוניקה סקס! גם במסגרת הנוער ינהג אחרת..והתנפלתי על חצי עולם ואמרתי ששווה יותר לעשות מסיבת סיום עם אמן/אמנית מוצלח/ת (נוריד את זהבה בן...בלי לפגוע..
..מאשר לדפוק כמו כל שנה כמה בלונים ודיג'יי מפגר! התשובה: "לא...לא כדאי..זה נכון..שילמנו פחות או בכלל לא שילמנו בגלל הנוער ינהג אחרת..אבל היינו צריכים להכין המון פלקטים בבצפר..וזה לא שווה את זה..כי לא כולם אהבו (!)..ואיך אפשר לדעת.." ...וכל ה-!@# הזה.. וזה מ-ע-צ-ב-ן!!! למישו/י יש הצעות???????

בלע לנו היה ליאור נרקיס

ממה ששמעתי...נו נתניה ערסים באלגנים לאדעת לא הייתי בתקופה הזאת בביצפר. גוועלד אני חולה

אמממממ לנו

לא מביאים לביה"ס אלא לקיבוץ מלא הופעות ושום הפעה לא עולה את ה90 ש"ח כרטיס או את ה80 היה את אהוד בנאי, יובל בנאי, קורין אלאל, יזהר אשדות, מיקה קרני, אריאל הורוביץ, דן תורן, גידי גוב, ועוד... ועכשיו בשבועות היו את שוטי הנבואה ואת גידי גוב דני סנדרסון מזי כהן ועוד...(כוורת, גזוז, דודה...)

ה-בקרוב...../images/Emo13.gif

בוצ' אצלכם בבצפר... כמובן שישירו שירים של בוטן&שעוך... ישירו יצירות כגון:מושון,גמבה,עפיתי לאמא עוגיה וכו'... פרטים בקרוב...

למעלה