ה ה ו פ ע ה ב ב י ת ק ש ת

yosil24

New member
ה ה ו פ ע ה ב ב י ת ק ש ת

לפי המידע שקיבלתי "רדיו-בר" הוא מועדון מופעים שתוכנן ונבנה כדי לתת לבאים בשעריו חוויה מוסיקלית על פי המסורת של המועדונים המובילים בניו יורק, לונדון וברלין. ב"רדיו בר" על שני מפלסיו 300 מקומות ישיבה סביב שולחנות, במה ענקית ומערכות תאורה וסאונד משוכללות. בתוך המועדון משולבים בר משקאות, מאפיית כעכים ייחודית, אולפן רדיו ואולפן טלוויזיה שמתוכננים לצלם מופעים ולהעבירם בשידור חי. המועדון ממוקם במתחם האולפנים של רדיו "קול רגע" בקיבוץ בית קשת בגליל התחתון. לפי המידע מאיר הולך לקיים הופעה מיוחדת ומעניינת. יום ה', 25/5/06 , ההופעה של מאיר. פתיחת דלתות 20:30 תחילת המופעים 22:00 הישיבה עפ"י סדר ההגעה. להזמנת כרטיסים, מרכז הזמנות: 04-6767077 בואו בהמוניכם, האווירה מחשמלת וייחודית.

yosil24

New member
יש...

סיכוי של 50% שתקבלו דיווח מלא ומקיף על ההופעה.

המון המון תודה על המידע

משום מה זו גם הפעם הראשונה שאני שומעת על ה"בית קשת" הזה אז באמת עזרת לי עם המידע
תודה

../images/Emo207.gif בגלל שזה כבר בעמוד הקודם

ואני בספק אם מישהו מכם יראה אני אדווח לכם כאן שבהופעה ב"פלורה" ברחובות מאיר ביצע את תותים ואת אולי הלילה אני לא יודעת מה המטרה אבל אני ממש ממש אוהבת את זה.. אולי בסוף אני באמת אזכה לשמוע את כל השירים בהופעה חיה
הוא משנה פלייליסטים בקצב מסחרר..
עומר, מאיר שר בהופעה חיה את תותים ולא היינו..
ממש מעניין אותי למה הוא בוחר לשנות כ"כ הרבה את הפלייליסט ואם יש כאן איזושהי מטרה.. יש לכם השערות

ימית 78

New member
איזה ענק...

שמאיר שר את השירים האלה אני הלכתי להמון המון הופעות במשך השנים ולרוב מאיר באמת היה צפוי מאוד בתחילתה וגם בסיומה של הופעה ופתאום אחרי שנים אני מגלה שהוא לא מסיים עם "שירו של שפשפף" בהופעה שהייתי "שער הרחמים" סיים את ההופעה ובאמת באמת נדהמתי מהחידוש והנה אני רואה שמאיר מפתיע שוב ושוב זה נהדר זה מרענן במיוחד שיש לו כ"כ הרבה שירים יפים שהוא יכול להנעים לנו בהופעה שזו ממש ממש חגיגה... ואני חושבת שאולי זה באמת איזשהו שינוי באנשים שסביבו אולי מייעצים לו אחרת לשנות ולזרום עם שירים אחרים מצויינים שלו להוריד פה ולהוסיף שם...לא יודעת, ככה נראה לי שיש אנשים חדשים שפתאום מייעצים לו אחרת והנה אנחנו מרגישים את זה בהופעות, אבל אני לא מבינה...תמיד תמיד אמרנו לו שיש לו שירים אחרים מדהימים ומה הוא לא שמע לנו? טוב אז כנראה הוא שמע למישהו אחר ואנחנו זכינו וקיבלנו את "אולי הלילה" שזה שיר ישן ומדליק את "תותים" דווקא יצא לי לשמוע בהופעה שלו שיר מצחיק שעושה אוירה נהדרת.... וגם יכול להיות שהוא ניסה פעם בהופעה להכניס שינויים ושירים אחרים או במקביל אולי הקהל ביקש ומאיר ראה שזה הולך ואוהבים אז הוא החליט לשנות במידה כלשהי את הפלייליסט ואני שוב אומרת..שינויים זה תמיד טוב במיוחד שמדובר במאיר שזה עבורנו מאוד מרענן ואני בטוחה שגם בשבילו....יחי השינויים....

הוא חיכה לי שאני אגיד לו ../images/Emo3.gif

לא סתם..
אולי זה גם קשור למשרד שמאפשר לו יותר מרחב מחייה ותמרון ומאפשר לקחת סיכונים
אני מאוהבת במשרד הזה
נראה לי שזו סביבה מאוד מפרגנת ונחמדה

ימית 78

New member
אני מסכימה איתך לגמרי...

זה מעולה ומצוין ושמעי גם יותר רווחי גם לו..וגם לנו שאנחנו שומעים שירים אהובים ואחרים וזה מה שתמיד רצינו נראה לי שהוא באמת עשה צעד טוב ומוצלח!!! שבוע נעים לכוווולם!

yosil24

New member
הוא מנסה...

מספר שירים והוא מחכה לראות כיצד יגיב אליהם הקהל. את "תותים" הוא כבר שר בהופעות, והשיר "אולי הלילה" בחירה תמוהה. אבל הכיוון חיובי. מי אמר שלמאיר אין אינטרנט בבית?

הוא../images/Emo70.gif הוא אמר לי אישית.. ../images/Emo7.gif

באמת..
אתם מנסים לומר שהוא אמר את זה כדי שאני אנמיך ציפיות ולא אבקש ממנו לקרוא/ לבוא לבקר/ להיות מעורב בצורה כלשהי
האמת יש מצב ואני מכבדת את זה.. העיקר שהוא קורא ומקשיב מדי פעם לעצות
הוא לא חייב גם להודות בזה..

yosil24

New member
הרבה אומנים

וזמרים קוראים את הכתוב עליהם בפורומים ו/או שמדווחים להם על הנעשה. הדבר יכול רק לעזור להם כאומנים. הפורום נותן מימד אחר וידע חשוב לאומן. אני חושב שחלק מהשינוי קשור לפורום. באמת. יש כאן יותר מדי צירופי מקרים.

../images/Emo99.gif איזה כיף...

אני מאוד מקווה שאתה צודק.. וזה נכון שיש המון צרופי מקרים.. אבל משום מה אני מעדיפה בינתיים לא להסתכל עליהם כמשהו שהוא מעבר לצירופי מקרים.. לא שמלחיץ אותי שהוא קורא כאן או משהו בסגנון.. כל מה שאני אומרת כאן אמרתי/ אין לי בעיה להגיד גם לו.. אין לי האמת תירוץ.. סתם נראה לי מתנשא לחשוב על זה אחרת ולא כצירוף מקרים
אבל הלוואי שאתה צודק.. אני חושבת שכדאי מאוד שהוא יראה מה הולך כאן מדי פעם..

yosil24

New member
בהחלט.

מדובר על מופעים שיכולים להיות מועברים בערוצי הכבלים וברדיו האיזורי בהמשך הדרך. אז הכינו קלטות וידאו. מה יותר טוב מאשר לראות מופע בהיקף מלא של מאיר למשל בקלטת הוידאו? אגב, לא מעט אומנים מכובדים הולכים להופיע שם בתקופה הקרובה זולת מאיר: דני רובס (שאל ההופעה שלו אני הולך ביום שישי הבא במרתף 10),גידי גוב ויהודית רביץ. המקום כמו באירופה. שווה להגיע.

יוסי, באמת יש לי שאלה בעניין..

[אל תבהלו שאני זוכרת תאריך, זה פשוט היה ליומולדת שלי] ב-11.01.04 הייתה הופעה מדהימה בצוותא ת"א שהועברה בשידור חי ברשת ג'.. (זכור לכם
) לאור העובדה שהייתי שם לא יכולתי להקליט וביקשתי שיקליטו לי אבל שכחו להחליף צד בקלטת או משהו אז יש לי איזה רבע הופעה בקושי..
נראה לי הוא הספיק להקדיש את זה ליצחק (יש לנו יומולדת יחד) ולמלמל משהו על נועם ולשיר איזה שיר וחצי..
בכל אופן, יש למישהו מכם במקרה איזושהי דרך יצירתית להשיג את זה בצורה חוקית מלבד להסתמך על חסדיהם של רשת ג' בתקווה שיתנו מתישהו שידור חוזר

yosil24

New member
הסתכלתי...

בארכיון שלי ההופעה התקיימה ב - 13/1/05. תעקבו אחרי השידורים הישירים מהמופעים השונים ברשת ג' או בגלי צה"ל. אחד מהם יכול להיות של מאיר. הסיכוי לשידורים ישירים הם במועדונים כמו בארבי, זאפה וצוותא. בכל מקרה נהוג אחרי יציאת אלבום חדש להעביר את המופע החדש בשידור חי.

אז גם בשביל זה צריך לחכות לאלבום../images/Emo35.gif

וזה נראה לי כאילו עבר יותר זמן, אולי זה היה באמת ב-2005.. אני זוכרת שזה היה באזור היומולדת שלי
[שהוא ב-9.1] אבל זה אכן הגיוני..
לא קריטי.. אין דרך אחרת

עוד פרטים על "בית קשת" ../images/Emo9.gif

טוב, חזרו אליי עכשיו ומלבד מה שיוסי כבר סיפק לנו אני יכולה להוסיף שקיבוץ בית קשת נמצא בין עפולה לצומת גולני ושמסתבר שיש להם גם אתר אינטרנט
אז קבלו:www.radio-bar.co.il יום טוב

למעלה