ה-ה-ה-טיול!

אסטרלו

New member
ה-ה-ה-טיול!

שלומססססססס הטודוס!
מי שלא ראה שמחת בית ממן - לא ראה שמחה מימיו!
הגעתי ראשונה הביתה. היה כיףףףףףףףףףףףףףףףף!! אם נרצה להזמין שוב אצל ממן תשובתו תהיה: לא! עופו מפה! מה שעשינו לו מהבית - חבל"ז
התחלנו את הסופ"ש בהשתלטות על המלון, כדי שהמנהל יבין במדויק עם מי יש לו עסק
. אחר כך יצאנו לשיט בסירה ואפילו אני (אני! הפחדנית) עליתי לסירה והודעתי שאם לא ארגיש טוב, אני יורדת באמצע
כמובן בפוטש מהיר פשריקה לקחה את המקרופון
מהמדריך ותוך דקות כל נוסעי האניה- אנחנו והזרים, יצאנו במחול סוער לצלילי "לה וידה דו פור אל ראקי", איילה הלהיבה בשירים עבריים וגברת אחת חשבה שככה זה צריך להיות, אז גם היא עלתה לשיר.
בערב, חיים עושה קידוש יפהפה בסוכה של ממן בחצר, כולם שרים וכל הברכות ובחוץ בחצר שולחן ארוך ארוך עמוס בכל טוב שרק אפשר לרצות. כל כך הרבה אוכל, שחיים חשב לקחת את המקרופון ולקרוא בקולי קולות לכל עניי טבריה לאכול! אחרי האוכל-פותחים בסירטקי סוער מושון ושבי של בוליסה הלומי יין ואוזו וככה עד חצות שרנו מהשירון של פשריקה לצלילי האקורדיון של איילה. כל השכונה מסביב שלחה נציגים להשתיק אותנו. אבל אותנו אי אפשר להשתיק
ולכן רק בחצות הואלנו בטובנו להתפזר. את יום המחר אני משאירה לאחרים לספר (ויש מה!) תודה למנהלות על הארגון (אגב מי שלא ראה את רותי בטבריה- לא מכיר את רותי: פעם ראשונה הייתה נינוחה מאושרת ולא ממהרת- כי בעלה החמוד היה איתה) תודה למשתתפים תודה רבה רבה למואיס על השי הנחמד ששלח לנו
ותודה לכם שחיכיתם לנו בבית

אוח איזה סופשבוע../images/Emo140.gif

חג סוכות שמח לכולם בהמשך לכתיבתה של אסטרלו,ולאחר שירים בלאדינו ריקודים, אוזו סירטקי, וגילוי כישרונות קולינריים אכלנו ארוחת בוקר והלכנו למפעל תכשיטים קאפרי, שהיה סמוך למלון של אדון פולטי, סליחה אדון ממן, סיירנו במפעל וקניינו בעיניים את כל התכשיטים,שהיו. בקרנו בבית של דונה גראציה, דונה לודמילה ניגנה בפסנתר ודון מוטי הרצה לנו על ההיסטוריה של דונה גראציה, התלבשנו בתלבושות מהתקופה והצתלמנו. אסטרלו ובעלה עזבו מוקדם מאיתנו, אנחנו המשכנו לחגוג על האוכל שהיה בכמויות המתוקים הקדאיף והדולסה דה חבושים שפשריקה הכינה, נפרדנו מהמלון ונסענו לחמאם טורקי עתיק של הארי הקדוש, ומשם לתצפית יער שוויץ בדרך לפוריה. ניפרדנו עם חיבוקים ונישוקים. ברצוני להודות למנהלות שארגנו לאסטרלו ולכל אחד ואחת מכם שטרח והכין לציפוריקה החמודה שדאגה לשירונים ולעוד.למאי שחילקה לנו רגלוס. למואיס תודה מיוחדת מאיתנו על על המתנות ששלח. מצטערים שלא יכלו להצטרף אלנו שאר החברים בפורום הנהדר הזה. וחיכו לנו לחוויות.

רותי ב.

New member
אני שומרת לעצמי את הזכות והעונג

לכתוב את התוספות קצת יותר מאוחר. הגעתי הביתה שפוכה, מיומיים נהדרים ועמוסים מאד. תיקונים פצפונים, בכפריס לא רק קנינו בעיניים, טמביין אליביינימוס לאס אלדוקרס ... א'לה קאזה די דונה גראציה, מוס ווסטימוס קומה טורקנוס אי נפוליטנוס, טודו מודו די ווסטידוס, אי דונה לאריסה, מוס אריסנטו פור טומאר פוטוס, קומו קי אראמוס ג'וגדוריס די און תיאטרו, קון צ'אפאוס אי מאסקס אי קוואלו נו..... אין לה סינקזה קומה די'אל הוטל, איי אונה 'חברת נסיעות' גרנדה, אי די איי טומימוס קטלוגים פור איל אוטרו מפגש, אסטה ווס לו'וואמוס א'אזר אין איסטמבול אור אין גרנדה....
דספואס וו'אסקריביר מאס.

may55

New member
שלומס קרידוס טורנימוס עייפים

אך מרוצים ראשית תודות : למואיס ששלח מתנה אישית לכולם לאסטרלו שדאגה לתפריט ולכל הציוד הנילווה לארוחה חגיגית שלא יחסר שום פרט קציצות פרסה וסלטים וקרמבו לקינוח והיא טוענת שאין היא בשלנית הצחיקה אותנו
לפשריקה שדאגה לאוכל המיוחד ולקדאיף הטעים לאילה שניגנה וניגנה וניגנה על האקורדיון וגם רקדה ביוונית לרותי שעזרה לי לארגן את המפגש ותודה מיוחדת לבעלים שעזרו לסחוב, לסדר, לחמם את האוכל, לצלם, לרקוד ולשיר ולעשות שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולכל האמיגס קרידס שנתנו יד להצלחת המפגש שהשתתפו :בוליסה, רבקה, אנג'ליקה, רותי ועליזה, חברה של פשריקה (סליחה ששכחתי את שמך) ובתקווה לראות במפגש הבא את כל הקרידוס שבפורום היידה להתחיל להכין את המפגש אצל אביאל וקון אל נומברה דל דיו את המפגש ב - א י ס ט נ ב ו ל אמן

angelici

New member
אחחחחחח,,,כבואנו../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אי מוזוס טורנימוס אנטאס אונה אורה פורקה אין וויניינדו ויז'טימוס אל איז'ו דרשל אן קריית אונו, אי אין דגורה אס קאסלי דל דוש אי מאסנטי הוורוס אי סטו וינדו כטודוס יארבטאס אקאזה ברוך השם, אי נו טנגו ביירבוס דאבלאר פורקה טודו יאסטה סקריבידו, סטאבה און סוף שבוע מוי אלגרה נו מלומז'ני אסטה מודו, שריקה טו טאיבס הפישר אין לברגה
סאסטאבס ממש ככה, אייר מוס אצ'מוס הבבר
יו קון איילה אי מפראסה כנו מוס אאפירסיבימוס אפילו לו קאיזימוס דל וינו
מוסטמו לקאבסה
אי קואנדו קליאה כמוס אסנטמוס הקאנטאר סליו איילה אי דישו אטיו כן אס כבאזר לנגן? חחח
אמה בסוף טומו אל אקורדיון(מזל כנו סלוארוברון) אי טניו הלאבר הלדיו, סטבה אונה נוצ'דה מרביוזה בוליסה אי אל מרידו אחחחחחח,אל מרידו מוס איזו ריאיר אי מוזדיו שיעור דביילה
אין גרגו, טודו סטאבה מוי,מוי פרח אי אוי אין לדונה גרציה נואי דאבלאר לוורדה כנו ספואדה דקונטאר אסטו כלה כדה פרסונה כביז'טי הייה פרה וור לארמוזורה אי להסטוריה דל לוגאר אמה ימוס אסטמפימוס איי סטאמפאס,, היידה הלאוטרה ווס אס קון טודוס צ'וסטוס
נוצ'דה בואנה פור קה סטו בולדהה

רותי אני ומושון קנינו בעיניים.

מושון לאדישו מוג'אר יו טוה אמרקר פרהטי טודו קה טו פלאזיאנטו. אי יו לאדישו נו קירו נדה, גראסיאס יו נו קירו. טנגו אאינדה ספנטוס דה לאדרונס, וזו מנקודת ראות אישית שלי.

בוליסה

New member
../images/Emo51.gif אה טודוס ../images/Emo65.gif

מה לא היה שם?????????דה טודו בואנו אי מאס....
וגם
והמון
וגם
והמון מתוקים. תודה על סוף שבוע נפלא ועל חברים נפלאים כמוכם. מי יתן ונזכה למפגשים רבים כאלו....

tsiporganeden

New member
בוליסיקה נראה לך שלא יהיו? מה

קרה לך, זה הפורום הכי משפחתי שאני מכירה, אחד בשביל כולם כולם בשביל אחד. חולה עליכם לאדינואים שלי.

Sarika

New member
בוליסו - קה ארמוזה פוטו....

לאס מוז'ארס פאראסן - חנומאס אי לוס אומראס - פאשאס

המממ.. עלא כיפק!!!

אהבתי את הקטע על המסע בספינה... בדרך כלל יש שם מוסיקת דיסקוטקים וכל בני התשחורת מתלהים ומקפצצים לצליליה. אהבתי שלשם שינוי גלי הכינרת שמעו קצת צלילי לאדינו !

בוליסה

New member
שלומס א-טודוס ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

רק הרגע נכנסתי לפורום וכל כך נהניתי מהתאורים, ואני כל כך נרגשת,כאילו חוויתי שוב את סופ-השבוע הנפלא הזה.כל מילה מיותרת, ועל כן צרפתי "תמונה משפחתית" להנאתכם.

may55

New member
בוליסה תודה איזו תמונה קבוצתית יפה

איזה יופי כולנו בדונה גרציה לבושים בבגדים מיוחדים תודה תודה

tsiporganeden

New member
גראסיאס בוליסיקה קרידה, איזו

תמונה, את יכולה לשכפל לי אחת? אודה לך מאוד.

may55

New member
קרידוס אין צורך לשכפל תעתיקו את

התמונה ותשמרו במחשב כך תוכלו להוציא במדפסת בבית שלכם

למעלה