זה ממש לא מצחיק. אפילו לא קצת. בטח שצריך להתעצבן. זה ממש מגעיל. ברוכה הבאה, אני אופיר.
O Ofiraaaa New member 15/6/07 #21 זה ממש לא מצחיק. אפילו לא קצת. בטח שצריך להתעצבן. זה ממש מגעיל. ברוכה הבאה, אני אופיר.
ע ע נ ב ל ו ש י ת New member 18/6/07 #25 חחחח כן .. אני גרה בקצרין כנסי איך הצטלמתי?? כנראה שרציתי מספיק חחח אגב אחרי ההופעה הם חזרו להצטלם איתי חח נשמות ! וכולם כבר הלכוו חחחחחח הם לא חזרו בשבילי אבל הצטלמנו חחח ונכנסתי למאחורי הקלעים הייתי המארחת מאיפה אתת??
חחחח כן .. אני גרה בקצרין כנסי איך הצטלמתי?? כנראה שרציתי מספיק חחח אגב אחרי ההופעה הם חזרו להצטלם איתי חח נשמות ! וכולם כבר הלכוו חחחחחח הם לא חזרו בשבילי אבל הצטלמנו חחח ונכנסתי למאחורי הקלעים הייתי המארחת מאיפה אתת??
P princes15 New member 18/6/07 #26 אוי אני יודעת מי את!!חחחח נזכרתי עכשיו, את היית כמוני ממש ליד הגדר, ממש לידם, הייתי עם ברקת וביקשת שהיא תשמור לך את המקום=] איזה כייף לך אוףף גמאני רוצהה חח=] גמאני מקצרין..
אוי אני יודעת מי את!!חחחח נזכרתי עכשיו, את היית כמוני ממש ליד הגדר, ממש לידם, הייתי עם ברקת וביקשת שהיא תשמור לך את המקום=] איזה כייף לך אוףף גמאני רוצהה חח=] גמאני מקצרין..