ה-הופעה בקצרין !!

princes15

New member
סינרגיה בקצריןןןן!!!

אתמול הייתה הופעה שלהם פה , וזהו הייתה הופעה מדהימהה!!!למרות שזהו ההופעה הראשונה שלהם שאני הולכת-->הם היו כ"כ טוביםם!!איזה חמודים הם יואוווו איזה כייף לי גם בהופעה של אוונסנס אני אראה אותם בעז"ה=]

../images/Emo204.gifשמחה שנהנת../images/Emo9.gif

אני גם רוצה אוונסנס]; מי קונה לי?]; ויש תמונות מאתמול?

princes15

New member
חיחי לי הכרטיס עולה 270 כי אבא שלי היה בקבע=]

יש תמונות רק בפלאפון..

ה-הופעה בקצרין !!

טוב אז ככה.. היה לי הרבה מזל ובחרו אותי ליהיות צמודה למאחרת ( מאחורי הקלעים והכל) אמרו שהם יגיעו ב6 וחצי אבל הם הגיעו רק ב7 וחצי חח התחילו לעשות חזרות.. הלכנו להופמן שיחתום לנו ויצטלם הוא חתם ואמר שתמונות אחר כך ( הגיוני חח הם היו החזרות) אחרי זה בנואה הלך לואן שלהם.. וביקשנו להצטלם והוא היה כזה חמודד הוא כזה כן בטח .. אחרי זה כל הלהקה באה לנוח קצת לפני המופע והייתי איתם.. הצטלמנו וחתימות והכל .. הם פשוט מתוקים !! בהופעה הם צילמו בוידאו.. הופמן אמר שזה לאיזו סידרה חדשה שתיהיה אמממ הפליליסט ! אשם ממשיכים לרוץ ספרי ( איך שמחתי שהיה אותו) לחבק אותך חום יולי אוגוסט את לא כאן ( איך התלהבתי חח) אלפי זוגות עניים מה עשיתי מרגיש אחר צועקים על אהבה עוזב עד אליך וכמובן סיימו עם תיראי זה אני בסוף המופע ישר הואן נסע וזה.. ואז שמתי לב שהוא חנה בצד.. הלכתי להצטלחם שוב חח ולהחתים את מי שעוד לא חתם.. ואז נשאר שרק עם איתן לא הייתה תמונה.. וביקשתי ממנו לצאת ואז הוא אמר לי עוד מעט והייתי בטוחה שהוא סתם אומר אבל הם חזרו.. והמנהלת מופע לא הסכימה לו לרדת.. אבל ביקשתי נורא יפה חחח אז בסוף הוא ירד מנהלת המופע נדמה לי נעמהה.. סוריי על השיגועי שכל ! בהופעה היה איזה אחד בקהל ממש מעפן הוא קילל אותם וזה.. ובנואה התעצבן היו איזה 2000 איש בהופעהה היה פשוט סוף !! אני מעלה תתמונות איתם ולא יצאו לי תמונו טובובת במופע.. אבל אני אנסה להשיג ויעלה

נסיככככככה שלי

שמחה שנהנת ... אני הצטלמתי רק עם רון הופמן בזכותך .. ואבא הפתיע אותי .. כי הוא שמר עליהם אז הוא הביא לי ולמלללללללללללללללללללולה חתימות D: היה כ"כ כיף , להקה אחת הטובות . אגב .. זה שהיה בקהל שירק על בנואה ניראלי סתם מציק תעזבי .. הוא אמר שהם מנסים לחקות ת'להקות בחו"ל פ'חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעפן . א=ש . לא הבנתי למה כל שייה הוא היתעלף אבל ? \= שיהיה ....................................... קיצור , הופעה הבאה של סינרגיה בנתניה , אני ינסה להגיע :) אוהבת אותך מלא מלא עינבלושית שלי ..

חחחחחחחח כן ירק .

אבל עזבו יפות , סתם פריק רוסי מסריח . לא צריך להיתעצבן למרות כל אהבתנו שילך .. ל .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחע :) אוהבת , ואני חדשה פה .. אז אולי בגלל זה קשה לכם להכיר או משהו . אני מכירה את ענבלושית . כפרה עלייה !!!!!!!!!!!!!!! שב"ש לכוללללללללללללם :]

למעלה