ה+הוד+ם!!!
M moriss New member 25/9/02 #2 מסכים איתך!!! היהודים, בהחלט!!! אמנם יציאה מוזרה אבל אני מצטרף... היהודים ודרך אגב, אם כבר שניצלים, אז עם צ´יפס וקטשופ, ותוסיפי לי את החשבון לחיוב של חדר מס´ 354, אני אחתום אח"כ, תודה!
מסכים איתך!!! היהודים, בהחלט!!! אמנם יציאה מוזרה אבל אני מצטרף... היהודים ודרך אגב, אם כבר שניצלים, אז עם צ´יפס וקטשופ, ותוסיפי לי את החשבון לחיוב של חדר מס´ 354, אני אחתום אח"כ, תודה!
נ נטלי אחרת New member 25/9/02 #3 אאממ.. יש בעיר יש היא הולכת מקפצת בעיר אבל היא רוצה ואסור לה אז דורכים עליה אז תום פטרובר אוכל אותה בפיתה עם שניצלים וצ´יפס וחומוס ופלאפאל וזהו נקודה.
אאממ.. יש בעיר יש היא הולכת מקפצת בעיר אבל היא רוצה ואסור לה אז דורכים עליה אז תום פטרובר אוכל אותה בפיתה עם שניצלים וצ´יפס וחומוס ופלאפאל וזהו נקודה.
ח חן ה New member 27/9/02 #6 לא יודע......, זה היה ברגע ש קרה לי משהו.... כנסי אליי לאיי סי קיו....,אני יספר לך..... 154979156
מ מסטולה מפטל New member 27/9/02 #7 ../images/Emo80.gifשניייייייייייייייייצל!../images/Emo80.gif שניצל קצוץ, שניצל טחון, שניצל שטוח ואפילו שניצל עם עובש!!!!!!!!!!!1 צוות שניצל עולה!!!!!!!!!
../images/Emo80.gifשניייייייייייייייייצל!../images/Emo80.gif שניצל קצוץ, שניצל טחון, שניצל שטוח ואפילו שניצל עם עובש!!!!!!!!!!!1 צוות שניצל עולה!!!!!!!!!