ה-ד-ל-פ-ה!.

מצב
הנושא נעול.

צחקן2

New member
ה-ד-ל-פ-ה!.

ה-ד-ל-פ-ה!.
ב"ה כרגע, מרצדס 0405 בהכנה. כל מי שיתן תמונות, אני אשמח לקבל. אני צריך את זה זה מאוד דחוף!. חיפשתי בגריה.. . אני חייב את הצביעה הסגולה מצד הלתות... וגם אחורה... !. אשמח עם תעזרו אני הולך למנחה... וכשאני חוזר אני רוצה לראות תמונות!. אשמח לקבל תמונות פה או במייל :[email protected]. חג אורים שמח ללללכככככוווולללםםם!. מאחיכם פתח תקואי (שנאמר: כל ישראל אחים). מותר לנצל"ש.... .

צחקן2

New member
אן תמונות? .

ה-ד-ל-פ-ה!.
ב"ה כרגע, מרצדס 0405 בהכנה. כל מי שיתן תמונות, אני אשמח לקבל. אני צריך את זה זה מאוד דחוף!. חיפשתי בגריה.. . אני חייב את הצביעה הסגולה מצד הלתות... וגם אחורה... !. אשמח עם תעזרו אני הולך למנחה... וכשאני חוזר אני רוצה לראות תמונות!. אשמח לקבל תמונות פה או במייל :[email protected]. חג אורים שמח ללללכככככוווולללםםם!. מאחיכם פתח תקואי (שנאמר: כל ישראל אחים). מותר לנצל"ש.... .
אן תמונות? .

צחקן2

New member
למישהוא יש את הסמל הישן של אגד?

ה-ד-ל-פ-ה!.
למישהוא יש את הסמל הישן של אגד?

צחקן

New member
הניצלוש: לצ'אט... . כמו תמיד ../images/Emo13.gif..

טוב.. אז ככה... .
ב"ה מישהוא שישלח שלי במסר את האימייל שלו... אני לא יכול להמיר את הקובץ מ BMP ל GIF או JPG..... . תודה מראש!
הניצלוש: לצ'אט... . כמו תמיד
..

צחקן2

New member
אין תגובה לאשכול שלי? מי יתן לי....

הלכתי להתרחץ חכו כמה דקות... .
ב"ה חכו כמה דקות.. בבקשה.. כל מי שרוצה להכנס..... .
אין תגובה לאשכול שלי? מי יתן לי....
ב"ה את הדואל במסר... אני יסביר לו שם..... . מי? .

צחקן

New member
מוקדש לאמו שלאביתר ולטנדר נוסע|בלון

ה-ד-ל-פ-ה!.
ב"ה או ליתר דיוק לאמא של אביתר ולטנדר נוסע... שיש לו מחר (שבת) יומלדת!!.

צחקן

New member
ברכות ואיחולים!.../images/Emo65.gif

ב"ה או ליתר דיוק לאמא של אביתר ולטנדר נוסע... שיש לו מחר (שבת) יומלדת!!.
ברכות ואיחולים!.

ב"ה ברכות ואיכולים ושתזכה ליותר ממאה וכעשרים ממני הצחקן ושתזכה לגמור להכין את הדחפן.... ואל תשכח אותי.... אוהב, הצחקני... .

ה דרומי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo73.gifעד מאה כ20

ברכות ואיחולים!.

ב"ה ברכות ואיכולים ושתזכה ליותר ממאה וכעשרים ממני הצחקן ושתזכה לגמור להכין את הדחפן.... ואל תשכח אותי.... אוהב, הצחקני... .
עד מאה כ20

מצב
הנושא נעול.
למעלה