ה ד י ו ן

ה ד י ו ן ../images/Emo119.gif

חבריי הפורום היקרים, מה אתם חושבים על זה שמכנים/כונו את דנידין בתור הצל של אבי מסיקה? זה מפריע לכם? אכפת לכם בכלל? אתם מסכימים עם הטענה?

לייפזXD

New member
לא שמעתי האף מקום שמכנים אותו ככה..!!

וכן...!!! זה מפריעע.. הוא אחד בפני עצמו..!!.. מה קשור בכלל האבי מסיקה הזה...? (רואה? אני משתפת פעולה..)

הפוך9

New member
זה היה פעם..

וזה פעם היה נכון.. היום כבר בכלל לא.. רק שדנידין צריך להוציא יותר חומר כדי לא להיות צל של עצמו.. או של כלום.

זה היה ממש בהתחלה שלו

ובגלל זה הוא החליט לקרוא לעצמו דנידין,כי הכפיים היו לאבי מסיקה ואותו לא ראו. בכל מקרה אני לא הכרתי את רוני באותה התקופה,הכרתי אותו כשיצא הסוד שלי ממך. כאילו..שמעתי שירים קודמים שלו,אבל ממש התחלתי לשמוע אותו ב"הסוד שלי ממך". הסינגל יצא במלחמת לבנון השניה וזאת המוזיקה שפשוט שמעתי במלחמה הכי הרבה,והכי אהבתי את השיר הזה...ללא ספק השיר הזה מזכיר לי את אותה התקופה. אז אני דיי חושבת שזה הגיוני שכינו אותו ככה,אבי מסיקה באותה התקופה היה להיט!הראפ שלט באותה התקופה. אבי מסיקה שר מוזיקה שנעלמת עם הזמן,מוזיקה של תקופות,כמו משה פרץ,רגב הוד וכל אלו...זה לא מוזיקה שיזכרו או מוזיקה שתשאר. רוני מאז שהוא שר לבד הוא נהיה כוכב לפי דעתי...מתאים לו שירי סולו. נכנסתי חזק לדיון אה?

לייפזXD

New member
תאמת.. את אבי מסיקה הכרתי מהשירים של דנידין..

ולא להפך... איזה שירים מוכרים יש לאבי מסיקה?

לייפזXD

New member
סבבה, הכרתי את השיר.(ליתר דיוק את הפזמון)..!

אבל לא ידעתי שמי ששר את השיר קוראים לו אבי מסיקה...

ת'אמת?../images/Emo119.gif

אני מאוד אהבתי את השיר תני לי אהבה.. ועוד הרבה שירים שלו ואפעם לא שמתי לב בכלל לרוני.. ורק כששמעתי את השיר הסוד שלי ממך אז התחלתי להוריד עוד שירים שלו.. ושראיתי שיש לו שירים מהממים אז קניתי את הדיסק שלו.. למרות שגם הורדתי את כל השירים למחשב..

אני שירים של רוני משתדלת לא להוריד

לפחות לא שירים מהאלבום. תני לי אהבה זה מהאלבום של אבי מסיקה אז למי אכפת חחחח...

למעלה