ה-ג-נ-י-ב-ו-ת ---- ו-ה-ש-ב-``-כ H-( H-(

B.Shokor

New member
ה-ג-נ-י-ב-ו-ת ---- ו-ה-ש-ב-``-כ H-( H-(

> המקום: עיר סכנין > הזמן: השבוע שעבר > התלונה: גניבות ללא הפסקה - איחור המשטרה > תחנת המשטרה: 5 דקות מעיר סכנין. > בקשת המשטרה: להקים תחנת משטרה בתוך העיר (תושבי העיר והעירייה מתנגדים לכך בחריפות). > בקשת העירייה: שירות לאומי לאזרחי העיר. >>> גניבות רבות החלו בחצי השנה האחרונה בעיר סכנין (צפון), המשטרה עדיין חוקרת והגניבות עדיין נמשכות. בשבוע שעבר קבוצת גנבים פרצו לתחנת דלק בעיר סכנין וגנבו 1000ש``ח, כשרצו לברוח ראו בחור בן 19 ז``ל חוצה את הכביש, ירו עליו והרגו אותו. ובנוסף לכך מעל 6 בתים נגנבו בתוך שבוע! והמשטרה עדיין חוקרת (שבדרך-כלל מגיעה מאוד מאוחר אחרי כל אירוע). >>> לפני מספר ימים ישבתי עם בן-אדם והתחלנו לדבר, ובקיצור הוא אמר לי: תזכור בעוד מספר שנים מה אני הולך להגיד לך עכשיו: `` זה משחק מצד המשטרה והשב``כ להקים תחנת משטרה בתוך עיר סכנין, ולכן אינם פועלים בשביל להפסיק את כל האירועים הרעים שמתרחשים לאחרונה בתוך העיר, והם מאחרים בכוונה ``. * יש שמועות שקבוצת הגנבים הם יהודים-ערבים ומבינם יש ד``ר ועורך-דין!!!. * נא לזכור לפני שתתחילו לקפוץ עליי! שמה שנאמר לעיל דעותו של בן-אדם ולא דעותיי.

all

New member
אוי ואבוי

פעמיים פרצו לביתי. למתרת הגיע שוטר חביב, הוריד תביעות אצבעות ורשם התלונה. שאלתיב, האם יש סיכוי למצוא את הגנבים? השוטר ענה: בהחלט כן, כי הם לא ממש מסתירים את זהותם, כל הבית שלך מלא בטביעות אצבעות שאני מכיר במבט בלתי מזויין. כמה הם יקבלו על גניבה 12- חודשים פחות 1/3 על התנהגות טובה, זה ממש לא מדאיג אותם. כשראה את החיוך עולה על פניי הוסיף: שמע חבוב, ממש לא הבנת אותי נכון, אל תצפה שהדברים שנשדדו ממך יוחזרו לך גם אם נתפוס אותם כבר היום, בד``כ, השלל נמכר באותו לילה ולכל המאוחר בבוקר למחרת, ולאחר שהשלל נמכר, אל תצפה לקבל אותו. בשונה ד` בבאר שבע (לפחות כשאני גרתי שם), היו בערך 10 מקרי גניבת דירות בכל לילה, ורק אלוהים יודע מה בשכונה ההיא היה כבר לגנוב. בקשר לרצח בגלל שוד של 1000 ש``ח, זה באמת מזעזע ואת זה באמת חייבים לחקור עד תום.

all

New member
אין לי מושג

אבל את הציוד שלי מעולם לא ראיתי יותר

למעלה