ה-ב-י-ט-ל-ס רבותיי

helter

New member
ה-ב-י-ט-ל-ס רבותיי

שלום לכולם. אני מחפשת לי מישהו שאוהב אותם כמוני. אני חייבת למצוא לי אחד כזה להתלהב איתו, כי אני מתפוצצת עוד רגע (וחבל) אז, אם אתם שומעים אותם, נושמים אותם, חולמים אותם, אוכלים אותם (כן,כן, גם את זה אפשר לעשות)-עשו טובה- תגידו לי... ואמממממממ... אני לא פסיכית....... כל טוב.

מצאת את הבחור המתאים לתפקיד!....

צרי איתי קשר באיי סי קיו מס:161598408 ואם אין לך , אז נקשקש פה........

LadyG

New member
אל תתפוצצי.....גם אני אוהבת.....

שומעת, נושמת, חושבת. אהבה לביטלס נראית לי דבר כל כך טריויאלי, אבל כנראה שזה לא כל כך ברור מאליו היום. קנית דיסקים? מה את הכי אוהבת? ומהיום אני LagyG (במקום עוברת אורח מזדמנת).

זופו

New member
גם אני, גם אני

ואני נוסעת שבוע הבא ללונדון כך שאין מצב שאני לא מצטלמת (ושיעצור העולם) במעבר חצייה באבי רוד!!! אני וחברה שלי נוסעות ומתכוונות לעשות טיול ביטלס באנגליה, וזה במקום מוזאונים משעממים וכל שאר החרטה. כך שאם למישהו יש הצעות מה לראות שם אני אקבל בשמחה

ganooov

New member
ואני הכי אוהב את ה: ../images/Emo13.gif

Beat Less - לא שאני מכיר להקה כזאת
. סתתאאאאם: כן, אני אוהב את הביטלס, אבל אני לא מטורף עליהם.

LadyG

New member
הביטלס בלונדון

מנסה לשים לינק לפני שנתיים בביקור בלונדון החלטתי שאי אפשר להתעלם יותר ממעבר החציה המפורסם באבי רוד. מצאתי את עצמי חוצה אותו הלוך ושוב עם חיוך טפשי מרוח על הפנים, עד שהגיעו חבורה גדולה של תיירים יפנים, שלא הפסיקו לצלם את המעבר חציה.

LadyG

New member
ואם חשקה נפשך במסע קסם מסתורי

בליברפול, עיר מולדתם של ארבעת המופלאים אז קבלי עוד לינק

שאלה קטנה בנוגע לביטלס

מדינה שלמה קוראת להם "החיפושוית" והעולם שותק!!! למה אותו איש ארור שהחל במסורת הזאת לא יכל לבדוק במילון שחיפושית זה עם דאבל אי!?

dylan

New member
בגלל זה קראו להם פעם

"חיפושיות הקצב"... פתאום "החיפושיות" לא נשמע כ"כ נורא, הא?

Julia L

New member
הכי גרוע

זה אנשים שקוראים להם ביטלס ומבליעים את ה-ט´. חיפושיות זה נחמד.

helter

New member
בטח!

יש לי הרבה...בין האהובים עלי...(קשה לבחור) האלבום הלבן, ראבר סול ואבי רוד הגדול!!! כמובן שאני אוהבת עוד הרבה, אבל אלו הפייבוריטים שלי... ואת?

Julia L

New member
../images/Emo13.gifחיכיתי בשקט

שמישהו יתחיל לדבר עליהם. אני הכי אוהבת את האלבום הלבן, אחריו אבי רוד. מוזר, כי בדרך כלל כולם אומרים סרג´נט פפר, ופה לא אמרו. ולמה צרי קשר? למה אי אפשר כאן? למנהל הפורום יש התנגדות? תראה, אפילו הוספתי סמיילי

LadyG

New member
אז הנה...סרג´נט פפר ובגדול

פינה חמה חמה בלב לאבי רוד ומאד אוהבת את Hard days Night יענו לילה של יום מפרך, אמנם בתחילת דרכם אבל איזה כשרון.

ruthyanat

New member
אף אחד לא אהב את revolver???

אחד הדיסקים האהובים עליי מבית היוצר של הביטלס......נכון הוא לא פורץ דרך כמו סרג´נט פפר האלמותי אבל אחלה דיסק בהחלט שמעביר את הזמן מצויין ונותן טעם של עוד

לדעתי revolver פורץ דרך יותר

מסרג´נט פפר. באנגלית זה ישמע הכי טוב: Revolver is a revolution, while Sgt Pepper is an evolution. בריבולבר יש כמעט את כל מה שיהיה באלבומים הבאים של הביטלס (פסיכדליה, תזמורים, השפעות הודיות, טקסטים עמוקים, עבודת אולפן מתקדמת), ואיכות השירים לא נופלת מאלה של פפר. ההבדל הוא שפפר הרבה יותר מגובש כאלבום, והתזמור בו הרבה הרבה יותר עשיר, אבל הוא בהחלט מהווה התפתחות ולא מהפכה (למרות שכשהוא יצא אנשים היו כל כך בהלם מהעושר הצלילי שפחות שמו לב לכך. חוץ מזה שהם היו מסוממים מדי). כמו כן, כשרבולבר יצא ב- 66 הביטלס היו הלהקה המובילה בעולם, ב- 67 כבר יצאו אלבומים לא פחות חשובים ומהפכניים (אם כי הרבה פחות נמכרים באותה תקופה): התקליטים הראשונים של פינק פלויד, מחתרת הקטיפה ואחרים.

LadyG

New member
הגדולה של סרג´נט פפר היא בדיוק כפי

שאמרת...בגיבושו. יכול להיות שללא רבולבר לא היה סרג´נט פפר יוצא לעולם, אבל התדהמה הגדולה שאחזה את כולם עם יציאת האלבום ב- 67 (וכפי שכבר הגדרתי את עצמי..זקנת הפורום שזוכרת הכל בזמן אמת) היתה אדירה. עד היום בשמיעות חוזרות סרג´נט פפר הוא אלבום מגובש ועומד יפה במבחן הזמן.

חולוני

New member
הוא האהוב עליי..

אם זה מנחם אותך..
אני אוהב אותו יותר מסרג´-פפר. ולו בגלל Eleanor Rigby שהוא שיר הביטלס האהוב עליי.

yoavsc

New member
ריבולבר הוא גם האהוב עלי

האלבום הכי "גרובי" שלהם, אחלה שירים ב2 אקורדים. אח"כ אבי רוד, את סרג´נט פפר אני פחות אוהב

למעלה