ה-ב-ה-ר-ה !

מיכלוש7

New member
טוב,תראו, לא יצא כלום בקצב הזה! אז:

קודם כל צריך לדעת מי בא!!! אז-כמו פעם שעברה, כל מי שבא שיסמן
ומי שבטוח לא בא, שיסמן
אח"כ, שכל מי שמתכנן לבוא, ירשום מתי הכי נוח לו!!! (ל"ג בעומר, שבועות, חופש גדול, או כל תאריך אחר...)

מיכלוש7

New member
../images/Emo127.gif

רצוי חופש גדול, אבל- לא בשבוע של ה6.7 כי... אני באילת באותו שבוע!!!
(אם יהיה בל"ג בעומר, יש סיכוי שאני אגיע...)

שרוך

New member
שרוך רוצה להגיע אבל ...../images/Emo127.gif

בס"ד הי לכולם מה קורה אני בשמחה יבוא אם זה יהיה ב: לג' בעומר או בחופש הגדול בשבוע הראשון של החופש או 20 יום אחרונים של החופש !!! או שבועות ליעד שבת זה לא בחשבון כי רק 3 מהפורום יהיו ואם דברת על שבת של הפורום לפי דעתי חייב שיהיה עוד מפגש ורק לאחר מכן שבת שרוך

אושרה1

New member
אני רוצה לבוא! אבל שזה לא יצא על

בס"ד אחד המחנות כי הקיץ אני רוצה לצאת גם למחנה של בני עקיבא גם של מצוינות וגם של החברה להגנת הטבע אז.... אושרה

yair m

New member
גם אני קבעתי שזהו אני לא יותר לשום.

מפגש. מי שלא בא חבל הפסיד אותי..

אבל,

אני באתי ודווקא כן הפסדתי אותך. בקושי דיברת איתי, אז זו בעיה שלי? באמת שחבל שלא יצא לנו לדבר, וחבל שאתה מתייחס לזה ככה

lali37

New member
../images/Emo21.gif

קובעים מקום וכל אנשי הפורום (מי שבא לפחות) נפגשים

../images/Emo31.gif מבחינתי...

בס"ד איני אוכל להגיע למפגש פורום שיערך בשבועות או בל"ג בעומר עקב מכת הבגרויות שפוקדת אותנו. עד ה 26/6 אני תפוס בבגרויות. לאחר מכן אני פתוח להצעות מפגש... אני בכל אופן מציע להתאפק ומאמין שבחופש הגדול יהיה מפגש ענק ופיצוץ! סבלנות היא מילת המפתח... תודיעו לי מה החלטתם...

ה-ב-ה-ר-ה !

בס"ד מפגש הפורום שאירגנו החתומים מטה הוא על אחריותם בלבד! מפגש זה הוא אינו רישמי מטעם הפורום והוא יזמה של כמה מחברי הפורום. אני והדסה לא נהיה במפגש זה וכן אין אנו נושאים אחריות או קוראים לכם להגיע. תוצאות המפגש הן באחריות המארגנים בלבד! אני והדסה ממליצים לחכות בסבלנות לחופש הגדול שיגיע בע"ה בעוד חודש ימים ואז לקבוע תאריך ומקום שיתאימו לכולכם/ן... תקבלו את העניין בהבנה תודה,

אני לא קשור למפגש הזה...

בס"ד לא לוקח אחריות ולא מארגן אותו. זוהי יוזמה של כמה מחברי הפורום. איני יכול למנוע זאת בעדם אך אני מתנגד למפגש זה!

למעלה