ה-ב-ה-ר-ה !

אושרה1

New member
טוב תשמעו:

בס"ד אנו חברי הפורום החתומים למטה(וכן זה רשמי) נחלטנו פה אחד שאנו מעונינים במפגש פורום נוסף כיוון שחלקנו לא יכול היה להגיע למפגש הקודם אי לכך ובהתאם אנו חברי הפורום נתחיל במבצע לחיות את הפורום ע"י מפגש נוסף יאאלללההה תתחילו להריץ מתי אושרה, שרוך, יאיר, ואפרת

אושרה1

New member
לדעתי שבועות כי גם כולם

בס"ד יהיו עייפים מהל"ג וגם יום למחרת יש לי טיול שנתי אושרה

שרוך ואושרה

אז ככה : נתחיל בשרוךךךךךךךךךך המוות קרוב!!!
וצא מזה!!! אושרה לא ידוע לי שהסכמתי או שדיברו איתי על מפגש!!!
מפגש נשמע לי מגניב בל"ג בעומר

beckham17

New member
אי אפשר....

יש לי מתכונת בגמרא, ויום אחרי בגרות בגמרא......

yair m

New member
אין סיכוי כולם....

במיוחד שעשינו כבר מפגש פורום. 2.בל"ג בעומר אין סיכוי כי אנחנו עושים את המדורות עד הבוקר ואז לא יהיה לי כוח לבוא 3. בשבועות איך אפשר הרי זה כמו שבת וזהב כלל יוצא בשבת. ואני גם בשבועות נוסע לאח שלי בגוש. אז תדברו איתי רק בעוד 39 ימים. אז נוכל לדבר. ואושרה למה כתבת יאיר אם את רוצה להפגש אז שתבואי לחיפה אני מוכן.

lali37

New member
לדעתי

הכי חכם זה להפגש בחופש כי בלג בעומר עיפים ובשבועות א. אי אפשר להפגש בחג ב. יש לי בגרות יום אח"כ

אושרה1

New member
אוקי:

בס"ד יאיר ואפרת רשמתי את שניכם כי אתם הסכמתם בצ'ט! כבר שכחתם? דבר שני עד החופש???????????????? החופש עוד מלאאאא זמן אולי אם תהיה שביתה....... אושרה

תעשו מפגש חבריא א' כי חבריא ב' חוץ

משבט אלעד תקועים בבגרויות............ sorry אני בטוחה שכל מי שנמצא בכיתה י'- י"ב נמצא בתקופה מעצבנת של לחץ מהבגרויות ואין לו / לה זמן

שרוך

New member
אז למה לא לעשות בסוף הקיץ

בס"ד הי לכולם מה קורה אני מבין שרוב חבריה ב' בבגרויות ולכן הצעתי או שבועות או לג' בעומר או אולי סוף הקיץ מה דעתכם ? אני בעד סוף הקיץ !!!! (ליאור/הדסה קדימה לעשות סקר) שרוך

lali37

New member
../images/Emo185.gif

לדעתי זה שיא הטמטום לחלק את המפגש ל2 מפגשים (אחד של חבריא א ואחד של חבריא ב) כי יש אנשים כמוני למשל שרוצים לראות את כווווווווווווולם!!!!! דבר נוסף: החופש הגדול ממש לא רחוק אבל ממש לא רחוק זה רק חודשיים כאילו בתכלס א"א לשרוד בלי לראות אנשים מהפורום עוד חודשיים????????? כאילו הלג בעומר בבוקר זה כזה לא נוח זה אחרי המדורות ובשבועות א"א להפגש

lali37

New member
../images/Emo168.gif

אפשר באמת.... אבל זה לא ממש חכם כי בטח יש כאלה שיגיעו מרחוק ואפשר גם להפגש בשבת ירושליים, מי שיוצא לפחות.....

למעלה