ה ב ד ל ה

Sarika

New member
ה ב ד ל ה ../images/Emo48.gif

אל דיו אלטו קון סו גראסייה מוס מנדי מונג'ה גנאנסייה נו ב'מוס מאל אי אנסייה אה נוס אי אה טודוס ישראל א מ ן
סמנה בואנה אה טודוס קרידוס אמיגוס

tsiporganeden

New member
סמאנה בואנה אי קלארה, סין סאר אי

מאל, סאלוט בואנה, אלגריה אי טודו בואנו.

מירי88

New member
סמאנה בואנהאה טודוס.אגורה ויני דל

תאטרון חולוןפאסימוס נוצה מוי ארמזו קון מטילדה { הנהדרת}אי קון אל וירטואוז אריק דויוב החצוצרן{איך אןמרים בלדינוחצוצרה}.ועכשו לעברית היה ערב נהדר ,תודה מיוחדת לחברה יפיקה שבזכותה היה לי כרטיס ולחברתה שוש שנתנו לי להרגיש כחברה משכבר הימים, תודה מיוחדת לשמחה מזל ןלשמוליק .

may55

New member
דמנייאנה בואנה לה טרומפטה דה אייר

אייר אין חולון מתילדה כהן-סארנו קה אס לה ריינה דל לאדינו מוס קונטון קואנטוס מוס איזו רייאיר. אריק דווידוב קון לה טרומפטה אסטב'ה מוי מרגש אי לוס טנייאדורס טנייארון מוי מוי מיוחד אי טודה לג'נטה קאנטרון קון לה טרומפטה דארון פאלמס אסטב'ה נוצ'אדה מוי מיוחד. מאלגרי קה לוס אמיגוס דל פורום ב'יניירון. אי קארו קונטאר קוזה קה מה אמוסיונו - אין אל קהל אסטב'ה מורה קה מאמבסו אין אל תיכון אי אל טאנייטור דה גיטארה ארה מי אלב'ו. קומו קה לה קאנטיקה אי קומו קה פאשריקה מוז דיזי: "רייה קאנטה ביילה אי מאטליק נו דאמוס" אלב'רמוס אין פייאסטאס אמן

מואיס

New member
גראסיאס המאי אי סוס אמיגוס קי

מוס אורגאניזיארון איסטה מאריב'יוזה נוצ'אדה, קי נו מוס מאנקש קרידוס

יפיקה

New member
../images/Emo24.gifלכל הפעילים שאיפשרו לנו עונג

בואנה דמנייאנה המירי אי הטודוס , גם אני רוצה להודות לשמחה מזל שמוליק ושריקה ולכל הפעילים שמאפשרים לנו עונג שכזה, היה כיף אריק דוידוב חצוצרן מדהים בזכותו הרגשתי כמעט כמו נערה מתבגרת פשוט היה כיף.

ש ח ר ש

New member
דמאניינה בוואנה אייר איסטובי אין

ןיצו אין און אינקונטרו קון איל פרופ' ישראל הוד איל מלדו רומנאסאס דיו איספלקסיון אי קאנטו בוס מוי ארמוזה לאס פלאבראס קלאראס אי לה סורפרזה קי איל נו סאבי לאדינו סו פאמייה איס רוסה איל קונטו קי קאנדו אירה מנסאבו אי נו אירה פרופ איל קרייה סיר קאנטאדור אי דיו אגזמן אנדי יצחק נבון קי נו אירה כבוד הנשיא נבון לו סינטיו אי דישו קאנטאס מוי ארמוזו אמה אנדה מי נו בה קאנטאר לאדינו דינגון אידשלי אי אנסינה סה פווה א קפלן אי סי איזו פרופסור אמה איל לאדינו נו לו דישו איל אומברי אי סו קאנטי מה אגרדו מונצ'ו

aviev1

New member
שבוע טוב.. בין גול לגול במונדיאל

נהנתי יחד עם בני הבכור (שלא מבין לדינו אלא כמה מילים) מארוע הלדינו שהיה אתמול בערב בחולון. ותודה למאי .

אסטרלו

New member
wow קה נוצ'ה דה טרומפטה

אסטוב'ו מארב'יוזו ! אי מאתילדה - ריאיר קון אייה קומו סיימפרה. מונצ'אס גראסיאס אה מאי קרידה, פור נוצ'ה קה נו סה ב'ה אולב'ידאר. אגורה אסטו מלדאנדו קה אסטוב'יירון אי אבי, אי יפיקה אי נו לוס ב'ידי, קה פקאדו. אנקונטרימוס אה מואיס קון לונה אי אה מירי

אריק דווידוב החצוצרן

אין מילים לתאר כישרון כזה אומן חצוצרה מהטובים ששמעתי אני שואל איך ממשיכים איתו להופעות הבאות שלו מי יודע תודה עמי 0546-800656

למעלה