ה"בריטס"

dor307

New member
ההימור שלי....

הזמר הבריטי של השנה: דיוויד בואי הזמרת הבריטית של השנה: דידו אלבום השנה הבריטי: דידו הלהקה הברטית: שוגאביבס(או רדיוהד או דה דראקונס) הסינגל הבריטי: דידו או ריצ'ל סטיבנס (אף אחד מהמעומדים לא היה מקום1) הרוק הבריטי: דה דרקונס (רדיוהד לא מעומדים
) ראפ בריטי: ביג בראטרד או מסטייק דאנס בריטי: גולדרטפ (אמן!) הפריצה של אומן בריטי: דה דראקונס! פופ: כרסטינה אגילרה (מה עושים פה בלק אייד פיז? אולי ג'סטין אבל כרסטינה הצליחה יותר ממנו שם) אומן הסולו הבילאומי: בק!!! אומנית הסולו הבילאומית: או כרסטינה או ביונסה..אולי קילי תפתעיה אבל זאת תהיה ביונסה
כי היא תמיד לוקחת בדברים האלה שלא על דעת הקהל..אפילו שכרסטינה הצליחה הרבה יותר ואלישה הכי כשורנית וקילי הכי שווה! האלבום הבינלאומי: וויט סטריפס!! או אוקטס! הלהקה הבינלאומית: וייט סטריפס או אוטקס או בלק אייד פיז(אני מעדיף את השתיים הראשונים) הפריצה הבנילאומית:[ טרילס אבל אונסנס יזכו..

לא בעיה

יזכו האומנים הכי מצליחים בבריטניה בכל קטגוריה.שזה אומר דיידו,זה דארקנס,ג'אסטין וכריסטינה. רק כמה תיקונים עובדתיים: 1.ג'אסטין הצליח יותר מכריסטינה בבריטניה.אלה העובדות.הראיתי לך רשימה עובדתית ואתה בשלך. 2.ביונסה מנצחת את כרסטינה בפרסים שמחולקים באמריקה ושם היא יותר מצליחה(יש לה כרגע פחות כי הדיסק שלה יצא 8 חודשים יותר מאוחר אבל מבחינת קצב הוא מוכר הרבה יותר טוב ויעבור בסופו של דבר את כריסטינה וג'אסטין בלי בעיות). 3.הבלק אייד פיז סופר מצליחים בבריטניה.הם כרגע מקום שלישי או רביעי והתקליט שלהם היה טופ פייב בכריסמס.

dor307

New member
לא היבנת אותי כל כך נכון

גאסטין מכר יותר אלבומים מכרסטינה אבל אני אמרתי על בסינגלים(שלכרסטינה היה שתי שירים במקום ה1 אחד בשני ועוד שתיים בטופ 10 שלג'סטין לא).. כרסטינה יכולה לנצח את בוינסה כי יש לה דיסק יותר טוב אבל כריסטנה לא הוציאה את השירים הנכונים לעומת ביונסה שכן (ויש לה שם עוד שתי להיטים) והבלק אייד פייז מצליחים באנגליה אבל לא היבנתי למה הם בקטגורית הפופ??!?! הם צריכים להיות r&b ולא פופ..

קשה לשפוט הצלחה של סינגלים

זה שהגעת למקום ראשון לא אומר בהכרח שהצלחת יותר ממי שהגיע למקום שני.דיידו לא עשתה מקום ראשון עם "וויט פלאג" בגלל שהיא יצאה באותו שבוע עם "וור איז זה לאב".מבחינת מכירות נטו היא מכרה יותר מקיילי או כרסטינה שכן הגיעו למקום ראשון.ויותר משמעותי-זה גם פונקציה של כמה האלבום שלך מכר.ברור שקשה למכור סינגלים עם אלבום שכבר מכר בכמויות.למה המעריצים צריכים לקנות את הסינגל אם כבר יש להם את האלבום? בגלל זה השמעות יותר משקפות פופלריות ממכירות.רק ילדים קונים סינגלים. בגדול האימפקט של ג'אסטין היה יותר גדול משל כריטינה.אני לא סובל אותו(מסיבות עקרוניות ומוזקליות) אבל יש לו יתרון על כריסטנה ב"סטאר קוולאטי".לכריסטינה אין את זה.אין לה את הנוכחות והכריזמה שעושה מישהו לסופרסטאר. לגבי ביונסה-היא מצליחה יותר בארצות הברית.בבריטינה כריסטינה הצליחה יותר ובגלל זה אני חושב שהיא תזכה.השירים של יותר "פופ" קלאסי ובגלל מתאימים יותר לשוק הבריטי(ועדיין ביונסה,נכון להוים,מכרה כמעט ל900 אלף בבריטניה וכריסטינה קצת מעל 3 מיליון בארצות הברית ככה שהן לא ממש נכשלו בארצות ה"חלשות" שלהן)."יותר טוב" זה תמיד טעם אישי וזה לא שיקול.ב"בריט" זוכים לפי הצלחה.

עוד פקטור

בזכיות של האומנים האמריקאיים הוא מי יגיע.ה"בריטס" לא ממש מענין אומנים אמריקאיים ובגלל הקירבה שלו לגארמי הענין שלהם יורד אפילו יותר.אם מישהו מהזוכים הבטוחים(ג'אסטין למשל) לא יגיע הם עלולים לא לזכות.

dor307

New member
2 ירד ל3 ועלה שוב ל2

הראשון אני מדבר... השני נדמה לי 3 או 2

14מתן

New member
פונקי דורי נכנס די נמוך

18 אני חושב אני דווקא אוהב את השיר הזה....

dor307

New member
איך קוראים לשיר???

לא פלא שהוא לא הצליח....סתם.. ואני זוכר עוד שיר בטופ 10

למעלה