ה*ביפ* של שפרה

B o N u s

New member
ה*ביפ* של שפרה ../images/Emo28.gif

הפינה הקבועה הפעם בשם הקבוע שלה - "הביפ של שפרה". כרגיל, אני נותן לכם שיר ואתם צריכים להשלים בקווים את המילים שאתם הייתם מכניסים לשם כדי להפוך את השיר למצחיק הרבה יותר מאשר הוא במקורי. הפעם ניקח את השיר "בת שישים" שהפיג'מות שרו בפרק "הפיג'מטרון": את ראשו של ה_____ _____ צבע אדום, מן הלול מודיע גבר כי האיר ה_____. בת שישים _____ עין ונועלת נעלה. יום ____ ממתין בפתח, זה היום ____. יום גדול עומד ב____, יום צעיר ו____. _____ הוא את קמטיה ומוחק ____. כי אמיתית היא ולא _____, ולא דגל ולא ____. העבר מאחוריה - היא צופה אל ה_____. היא גם סבתא וגם ____, גם ____ וגם נינה. בקיצור, היא מתחדשת כמו עונות שנה. אשת קיץ, אשת חורף, אשת ____ ואשת ____, אך בלב עמוק מתחת, שם תמיד _____. טל :)

namnamBG

New member
...../images/Emo107.gif

את ראשו של ההמבורגרי משמיע צבע אדום, מן הלול מודיע גבר כי האיר הצ'יפס. בת שישים זוללת ביצת עין ונועלת נעלה. יום נורא ממתין בפתח, זה היום שיש בו אסיפת הורים בבצפר של רוני. יום גדול עומד בתחת, יום צעיר ומסריח. מחרבן הוא את קמטיה ומוחק שמנים. כי אמיתית היא ולא זבל, ולא דגל ולא קקי. העבר מאחוריה - היא צופה אל החלון של השכן החתיך. היא גם סבתא וגם דבה, גם צ'וצ'ו וגם נינה. בקיצור, היא מתחדשת כמו עונות שנה. אשת קיץ, אשת חורף, אשת גרי ואשת נג'י, אך בלב עמוק מתחת, שם תמיד היא תהיה אשת עוץ לי גוץ לי.

טעות.חמורה!!!!!!בזיון! תרשום בזיון!!!!!|חמור|

זה אמור להיות-היא גם סבתא, גם __ וגם נינה ולא סבתא גם ___ וגם ___ וגם נינה | פרה | במקום |חמור|

B o N u s

New member
../images/Emo4.gif

גם אם זה היה מופנה אליי (וזה לא
בסימן קריאה גדול), זוהי לא דרך התבטאות! מה זה פה? שוק רמלה לוד? טל

B o N u s

New member
זה ביטוי מהישרדות../images/Emo122.gif

אמרו שכל ה'סדינים' האלה של שחר הם משוק רמלה לודXDD טל :)

Jen74

New member
הופה... הופה... ירדנו לפסים אישיים?

להירגע ולזכור שחצי מההנהלה כאן מאזור רמלוד...

מנסה../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo205.gif

את ראשו של האישה מחמוד צבע אדום, מן הלול מודיע גבר כי האיר הוא הופך לחנון שגר בלול. בת שישים מחרבנת עין ונועלת נעלה. יום משעמם ממתין בפתח, זה היום של חיים שחותם כבר 3 חודשים. יום גדול עומד בקניון, יום צעיר וטפשי. מדגיש הוא את קמטיה ומוחק במחק. כי אמיתית היא ולאבכאילו, ולא דגל ולא כלום כי למה שהיא תהיה דגל?. העבר מאחוריה - היא צופה אל העבר שלא יעשה לה כלום מאחורה...(חחחחח). היא גם סבתא וגם יולדת מהר, גם הבנות שלה וההורים שלה יולדות/ילדו מהר וגם נינה בקיצור, היא מתחדשת כמו עונות שנה. אשת קיץ, אשת חורף, אשת חיל מי יימא.... ואשת פיקה צביק(זו לא טעות, פיקה צביק פיקה צביק פיקה צביק.)(צביקה פיק ללא המבינים!), אך בלב עמוק מתחת, שם תמיד יש חרא.

דנדוןXD

New member
ללא השראה!../images/Emo3.gif

את ראשו של השפרושונת גרי צבע אדום, מן הלול מודיע גבר כי האיר המנורה.
בת שישים סוגרת עין ונועלת נעלה. יום מסריח ממתין בפתח, זה היום המסריח.
יום גדול עומד בדלת, יום צעיר ועצבני. שורף הוא את קמטיה ומוחק מחקים! כי אמיתית היא ולא ספר,[?] ולא דגל ולא חור . העבר מאחוריה - היא צופה אל הצופות היא גם סבתא וגם פנינה, גם טיפשה וגם נינה. בקיצור, היא מתחדשת כמו עונות שנה. אשת קיץ, אשת חורף, אשת אשת ואשת אשת,
!! אך בלב עמוק מתחת, שם תמיד חביב.

שלי..../images/Emo108.gif

אזהרה : **אין שום קשר בין המילים
!| את ראשו של ההר חוליגן צבע אדום, מן הלול מודיע גבר כי האיר הבוקר. בת שישים אוכלת עין ונועלת נעלה. יום מתוק ממתין בפתח, זה היום שלי. יום גדול עומד בכניסה, יום צעיר ומכוער. עושה הוא את קמטיה ומוחק אותה כי אמיתית היא ולא מכוערת, ולא דגל ולא מפגרת. העבר מאחוריה - היא צופה אל הים. היא גם סבתא וגם דודה, גם אמא וגם נינה. בקיצור, היא מתחדשת כמו עונות שנה. אשת קיץ, אשת חורף, אשת לילה ואשת יום אך בלב עמוק מתחת, שם תמיד חלום.

Mavette

New member
אני יודעת!! [ושרה את זה כל הזמן]

את ראשו של הגלבוע מישהו צבע אדום, מן הלול מודיע גבר כי האיר היום. בת שישים פוקחת עין ונועלת נעלה. יום חדש ממתין בפתח, זה היום שלה. יום גדול עומד בפתח, יום צעיר וחדשני. מגהץ הוא את קמטיה ומוחק שנייייים. כי אמיתית היא ולאסמל ולא דגל ולאאות העבר מאחוריה - היא צופה אל הבאות. היא גם סבתא וגם דודה גם נכדה וגם נינה. בקיצור, היא מתחדשת כמו עונות שנה. אשת קיץ, אשת חורף, אשת חיל ואשת ריב, אך בלב עמוק מתחת, שם תמיד אביב.

B o N u s

New member
אבל זאת לא המטרה.

המטרה לשנות את המילים בשיר (האלה שבקו) ולהפוך את השיר למצחיק. טל :)

למעלה