ה*ביפ* של גרי

B o N u s

New member
ה*ביפ* של גרי ../images/Emo28.gif

והפעם, גרי המדוחדח שוב לא ידע מה לעשות עם מחשבותיו. לאחר שהוא מת (בפרק האחרון) הוא גילה ששפרה לקחה לו את כל הרכוש ושינתה את חיוו להפליא. לא הייתה לו ברירה, אז הוא שר. רק ששפרה הצליחה שוב לצנזר חלק מהמילים ולכן עליכם להשלים אותן בדרך הומוריסטית ומצחיקה ביותר! וובכן - מדובר על השיר "מכה אפורה" של מוניקה סקס. (יש לכם בקשה לשיר מסוים? פנו אליי במסר אישי). היא אמרה לי ____ החיים די ______ נשכור לנו ____ ב_____ תל אביב ו_____ כמו גדולים ונחיה מ______ ל_______ נמצא ______ זמנית לא רצינית וגם _______ בלשכה אולי גם ____ איזה נושא לכתיבה לא משהו ____ משהו מתוק סיפור אהבה ____ המון מטאפורות ____ המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו ש_____ בחיים. יש ____ יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא ______ איך אני ______ שם איך אני _____ לה ככה את יפה זה מה שאת _______ זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה ב______ של השנה שעברה הוא יורד כמו ________ על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל _______ אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה ____ לכתיבה לא משהו _____ משהו עצוב סיפור _____ בלי _______ ובלי ______ הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב _____ שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את _____ זה ____ שאת צריכה זה ____ שאני רוצה וככה זה _____. טל :)

Shmal

New member
חחח..יפה ../images/Emo13.gif עונה ../images/Emo6.gif(מכיל מסרים לא חינוכיים)

היא אמרה לי "גריל'ה!" החיים די קשים נשכור לנו היפופטם באחוזת תל אביב ונשתכר כמו גדולים ונחיה ממאזה פינת מאפו לנתניה נמצא זו*ה זמנית לא רצינית וגם נדפוק בלשכה אולי גם נפליץ איזה נושא לכתיבה לא משהו כמו קוק משהו מתוק סיפור אהבה בלי המון מטאפורות אך עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שרוני מנדלבאום (התנהגות למופת!!1) בחיים. יש שיער יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להשתכר איך אני חיששתי שם איך אני מ33תי לה ככה את יפה זה מה שאת עושה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בעונה של השנה שעברה הוא יורד כמו שפרה השמנה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה עט לכתיבה לא משהו רטוב משהו עצוב סיפור שנאה בלי משפחת מנדלבאום ובלי הדמויות של קובי הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב אחר שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את ז*נה זה לא שאת צריכה זה לא שאני רוצה וככה זה מרגיש (כמו פימו, מה זה הנקניקיות האלה?!!?!1).

שלי..(עשיתי רק את הבית הראשון..)

היא אמרה לי תבכה החיים די נוראים נשכור לנו כלב בצפון תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מהתמכרות לקולה נמצא דירה זמנית לא רצינית וגם נחרבן בלשכה אולי גם נשתין איזה נושא לכתיבה לא משהו מוזר, משהו מתוק סיפור אהבה המון המון מטאפורות המון המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים.

namnamBG

New member
טהדה../images/Emo70.gif../images/Emo218.gif

היא אמרה לי תשתוק החיים די מעצבנים נשכור לנו את דן מנו בלב תל אביב ונבכה כמו גדולים ונחיה מנסטי להישרדות נמצא מורה לספרות זמנית לא רצינית וגם נרקוד כמו שיכורים בלשכה אולי גם נלקק איזה נושא לכתיבה לא משהו חריף משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות בלי המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאנחנו בחיים. יש חתול יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא לשתות קפה איך אני מפליץ שם איך אני אוכל לה ככה את יפה זה מה שאת מפגרת שמנה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בפורים של השנה שעברה הוא יורד כמו ארנבים מתים על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל הריח אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה תחת לכתיבה לא משהו דפוק משהו עצוב סיפור בהמשכים בלי קקי ובלי דן מנו הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב שנוסע שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את הולכת זה בדיוק מה שאת צריכה זה בדיוק מה שאני רוצה וככה זה יהיה.

B o N u s

New member
גמאני

היא אמרה לי תקנה החיים די משעממים נשכור לנו מחסן בהמבורגרי שב- תל אביב ונאכל כמו גדולים ונחיה מעכברוש לחולדה נמצא נקניקייה זמנית לא רצינית וגם קולה בלשכה אולי גם תביא איזה נושא לכתיבה לא משהו לא משהו משעמם, משהו מתוק סיפור אהבה מקווה שיהיה בלי המון מטאפורות אולם, עם קצת או המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שהמסטולים בחיים. יש יום שמש יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא לצאת איך אני יושן לי שם איך אני אומר לה ככה את יפה זה מה שאת לא רוצה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה ביום השמש של השנה שעברה הוא יורד כמו ברק ענקי על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התמוסס והתאדה ועלה לשמיים והפך לענן מוצק אחד גדול שהשמיע קולות שנשמעו כמו גרי שאמר ש... אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה פנקס לכתיבה לא משהו שמח משהו עצוב סיפור דכאונות בלי שמש ובלי עננים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב כזה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יולדת זה איך שאת צריכה זה איך שאני רוצה וככה זהיקרה. וואי אין קשר בין שום דבר פהS: נו לא חשוב. זרמתיP-: טל :)

דנדוןXD

New member
ארוךך!

היא אמרה לי תפליץ החיים די מסריחים נשכור לנו ספסל במרכזז תל אביב ו נפליץ כמו גדולים ונחיה מפלוץ לפלוץ נמצא כרית זמנית לא רצינית וגם שמיכה בלשכה אולי גם נפליץ איזה נושא לכתיבה לא משהו מסריח משהו מתוק סיפור אהבה בלי המון מטאפורות בלי המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שפצלוחה בחיים. יש איש כוסון יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להתנשק איתך
איך אני רץ מ שם איך אני מרביץ לה ככה את יפה זה מה שאתקופה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסוף של השנה שעברה הוא יורד כמו פלוצה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל מושלם לפני שנפגשנו אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה עט לכתיבה לא משהו עם הרבה דיו משהו עצוב סיפור מסריח בלי טעם ובלי ריח אבל עדיין מסריח הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב טוב שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את קופה זה יפה שאת צריכה זה לא טוב שאני רוצה וככה זה יהיה!!

Jen74

New member
הייתי חייבת - מדוכדך* ולא מדוחדח../images/Emo3.gif

למעלה