ה*ביפ* של גרי ../images/Emo28.gif
(המשחק לא קשור ל'הישרדות הפיג'מות' והוא מופנה לכל הפורום, המשחקים של הישרדות הפיג'מות רק בימי שלישי, חמישי ושבת). עוד יום משעמם עבר על ההמבורגרי וגרי נשכב לו על הדלפק. הוא החל לזמזם לו את השיר "תשאירי לי מקום לחבק אותך" תוך כדי מחשבות עמוקות על שפרה (מרוב השומן גרי חושש שלא ישאר לה מקום לחבק אותו...), רק שבדרך שפרה, כרגיל, צינזרה כמה מהמילים. עיזרו לגרי להשלים אותן (בדרך הומוריסטית ומצחיקה במיוחד!D
אמרת לי אתמול ש___ עלי בלילה זה דבר כל כך _______ לדעת שמישהו ____ עליך גם אם זה חלום ____ ואם זו את זה אפילו עוד יותר ____ תחלמי, ______ ותשאירי לי מקום _____ אותך בחלום כשאת ____ ומחייכת לעצמך אני ____ שאני שם לפעמים נחמד ש____ עליך גם אם זה ____ קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר ____ _____, תחלמי ותשאירי לי ____ לחבק אותך בחלום אני מקווה שהפינה תעבוד, אם כן אז מעכשיו כל יום ראשון זה יתנהל. טל 
(המשחק לא קשור ל'הישרדות הפיג'מות' והוא מופנה לכל הפורום, המשחקים של הישרדות הפיג'מות רק בימי שלישי, חמישי ושבת). עוד יום משעמם עבר על ההמבורגרי וגרי נשכב לו על הדלפק. הוא החל לזמזם לו את השיר "תשאירי לי מקום לחבק אותך" תוך כדי מחשבות עמוקות על שפרה (מרוב השומן גרי חושש שלא ישאר לה מקום לחבק אותו...), רק שבדרך שפרה, כרגיל, צינזרה כמה מהמילים. עיזרו לגרי להשלים אותן (בדרך הומוריסטית ומצחיקה במיוחד!D