ה*ביפ* של גרי

B o N u s

New member
ה*ביפ* של גרי ../images/Emo28.gif

(המשחק לא קשור ל'הישרדות הפיג'מות' והוא מופנה לכל הפורום, המשחקים של הישרדות הפיג'מות רק בימי שלישי, חמישי ושבת). עוד יום משעמם עבר על ההמבורגרי וגרי נשכב לו על הדלפק. הוא החל לזמזם לו את השיר "תשאירי לי מקום לחבק אותך" תוך כדי מחשבות עמוקות על שפרה (מרוב השומן גרי חושש שלא ישאר לה מקום לחבק אותו...), רק שבדרך שפרה, כרגיל, צינזרה כמה מהמילים. עיזרו לגרי להשלים אותן (בדרך הומוריסטית ומצחיקה במיוחד!D:) אמרת לי אתמול ש___ עלי בלילה זה דבר כל כך _______ לדעת שמישהו ____ עליך גם אם זה חלום ____ ואם זו את זה אפילו עוד יותר ____ תחלמי, ______ ותשאירי לי מקום _____ אותך בחלום כשאת ____ ומחייכת לעצמך אני ____ שאני שם לפעמים נחמד ש____ עליך גם אם זה ____ קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר ____ _____, תחלמי ותשאירי לי ____ לחבק אותך בחלום אני מקווה שהפינה תעבוד, אם כן אז מעכשיו כל יום ראשון זה יתנהל. טל :)

Yarinv

New member
מנסה את מזלי../images/Emo6.gif

אמרת לי אתמול שנשכבת עלי בלילה זה דבר כל כך דוחה לדעת שמישהו כמוך נשכב עליך גם אם זה חלום בלהות ואם זו את זה אפילו עוד יותר סיוט תחלמי, ואל תתעוררי ותשאירי לי מקום להכות אותך בחלום כשאת מצלצלת ומחייכת לעצמך אני לא מבין איך את יודעת שאני שם לפעמים נחמד שפסנתר נופל עליך גם אם זה חליל קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר מוזר תסתמי, תחלמי ותשאירי לי סיבה לא לחבק אותך בחלום

namnamBG

New member
אוי יצא אידיוטי D:

אמרת לי אתמול שהפלצת עלי בלילה זה דבר כל כך מסריח לדעת שמישהו מפליץ עליך גם אם זה חלום בלהות ואם זו את זה אפילו עוד יותר מסריח תחלמי, אל תפליצי ותשאירי לי מקום להרוג אותך בחלום כשאת יורקת ומחייכת לעצמך אני יודע שאני שם לפעמים נחמד שיורקים עליך גם אם זה ממש קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר מגניב אל תרקי, תחלמי ותשאירי לי את רוני לחבק אותך בחלום

B o N u s

New member
שיר קינה מגרי אל שפרה.

אמרת לי אתמול שהבטת עלי בלילה זה דבר כל כך מגעיל לדעת שמישהו כמו שפרה מסתכל עליך גם אם זה חלום שטני ואם זו את זה אפילו עוד יותר מגעיל תחלמי, תעלמי ותשאירי לי מקום לאכול (S:) אותך בחלום כשאת בוהה ומחייכת לעצמך אני בורח משם שאני שם לפעמים נחמד שבוהים עליך גם אם זה חלום קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר מפחיד תעלמי, תחלמי ותשאירי לי זמן לברוח בלי(!) לחבק אותך בחלום טל :)

מנסה ../images/Emo13.gif

אמרת לי אתמול שהשתנת עלי בלילה זה דבר כל כך מגעיל לדעת שמישהו בגילך משתיןעליך גם אם זה חלום אני רוצה למות ואם זו את זה אפילו עוד יותר גרוע תחלמי, תמותי ותשאירי לי מקום יא שמנה, אני אחנוק אותך בחלום כשאת שודה סנו-קר ומחייכת לעצמך אני נזכר שאני שם לפעמים נחמד שיש בגדים שעדיין עולים עליך גם אם זה תחתון קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר גרוע תמותי, תחלמי ותשאירי לי אקדח כשי שלא אצטרך לחבק אותך בחלום

דנדוןXD

New member
:S

אמרת לי אתמול שירדת עלי בלילה זה דבר כל כך מדכא לדעת שמישהו יורד עליך גם אם זה חלום בלהות! ואם זו את זה אפילו עוד יותר חרא! תחלמי, תסתמי ותשאירי לי מקום להרוג אותך בחלום כשאת מדברת לעצמך ומחייכת לעצמך אני מתבאס שאני שם לפעמים נחמד לרדת עליך גם אם זה נורא קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר מגניביישן תבלעי, תחלמי ותשאירי לי פתק שמודיע לי שאני צריך לחבק אותך בחלום[כדי שאני אתאבד לפני]

go goldi

New member
../images/Emo60.gifזה ממש ממש לא נשמע טוב:S

יש כאן ילדים קטנים!

Brombit

New member
אז זה אומר שאין פה שום דבר שנשמע לא טוב ../images/Emo11.gif

דנדוןXD

New member
זה יצא בלי כוונה...

אם הייתי יודעת איך לעשות במחשב ניקוד אז הייתי עושה...

go goldi

New member
../images/Emo60.gifזה לא ממש קשור לניקוד...../images/Emo3.gif

כדי לנקד במחשב תלחצי על CAPS LOCK (הכפתור שליד ה-ש) ואז על SHIFT+אחד המספרים למעלה עכשיו את רק צריכה לזכור איפה נמצא כל ניקוד

דנדוןXD

New member
חשבתי על אחד יותר מצחיק../images/Emo9.gif

אמרת לי אתמול שהזלת רוק עלי בלילה זה דבר כל כך דוחה לדעת שמישהו מזיל עליך גם אם זה חלום יבש ואם זו את זה אפילו עוד יותר גורם לי חשק להקיא על הפנים המסריחות שלך
תחלמי, תתפגרי ותשאירי לי מקום לשרוף אותך בחלום כשאת מיררת ומחייכת לעצמך אני מתעלף שאני שם לפעמים נחמד שיורקים עליך גם אם זה לרגע קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר מצחיק!! תתפחלצי, תחלמי ותשאירי לי נבוט לפני שאת נותת לי לחבק אותך בחלום

למעלה