ה*ביפ* שלכם

B o N u s

New member
ה*ביפ* שלכם ../images/Emo28.gif

לסיכום הפינה "ה*ביפ* של שפרה* (בה אני נותן שיר ואתם משנים לו את המילים עפ"י הפיג'מות), הפעם תבחרו שיר שאתם אוהבים ותשנו לו את המילים כדי שיהיה קשר לדמויות של השלישייה בצורה ההומוריסטית והמצחיקה ביותר. תוכלו להיעזר במילים מדוייקות מ: http://shironet.co.il בנוסף, הקפידו לרשום את שם השיר בנושא והדגישו את המילים שאתם שיניתם. טל :)

B o N u s

New member
לא כולם בבת אחת... ../images/Emo12.gif

"אינטרקום" - שייגעצ *גרי שר את השיר* גשם בהמבורגרי וזהו חורף עצוב בשבילי נקניקייה גדולה על הפרצוף רק שלא יראו שזה אני בחורות צעירות עוד לא סיימו לאכול ויש פה בקושי אלף איש אבל אני תמיד אהיה האחרון הייתי מציע לך לנסוע איתי אבל אין לי שיער-שיתנופף-ברוח ואולי מחר יהיה יותר ארוך את תראי מחר יהיה יותר ארוך בשבילי ואם את שומעת את השיער שלי אז תדעי שזה אני מחר יהיה בסדר את תראי מחר יהיה בסדר בשבילי ואם את עוברת ברחוב שלי צלצלי לי באזעקה ואז אני אקום ואפתח לך את החולצה בלונדינית חמודה יושבת על הבר מכווצת את השיער כיווץ אחד ממנה ותכף אני עף חשבתי שאולי אני אגש אליה נתחיל לדבר אני אזמין לה משקה אבל עד שיהיה לי את האומץ אני והמשחת-שיער נחכה אני הייתי מזמין אותה לשמוע תקליטים אבל אני גר עם ההורים - טל :)

גם אני ../images/Emo12.gif

"סיפורי פוגי" - כוורת. מסיפורי ארליך מסיפורי ארליך מסיפורי ארליך אפשר ללמוד.

דנדוןXD

New member
השיר שלי ושל יובל[94]../images/Emo176.gif

השיר נכתב מגרי לשפרה: מהשיר המקורי אציטון של אינפקציה
בואי ונשב על נקניקיה וצ'יפס ב 19.90, נדבר עלייך, כמה שאת קופה אני אתן לך ללאכול מהנקניקיה הקשה, עד שהיא נגמרת. ואז תשאלי, מה שמת לי בפנים? ואז תשאלי מה שמת לי, בנקניקיה שלי. אני אומר לך, בביטחון, שמתי בנקניקיה אציטון, וחומר נפץ מחובר לשעון. תצרחי ותצעקי מה שתרצי, כי רק בסוף בסוף תתפוצצי. בחדר חקירה חשוך ואפל, שלושה שוטרים התחילו, במכות בי לטפל. שוטר אחד דיבר יפה, נתן לי סיגריות ונקניקיה. ועד שבסוף, התחלתי לדבר, והוא שאל, מה שמת לי? בנקניקיה שלי? אני אמרתי כן זה נכון, שמתי בנקניקיה אציטון, וחומר נפץ מחובר לשעון. הוא שתה, לא משנה מה הכמות, כי רק בסוף, בסוף, גם הוא ימות! הסווף D=

שלי../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif מומלץ!!!!!!

שיר הפתיחה של הפיג'מות הם מכוערים רצח אני יודע ואין שום טעם לירוק כשאתה דומה לעגבנייהה אבל הם באו מההמבורגרי ואכלו נקניקיות מפוקפקות ככה זה שמה הכל זה תפאורות כל ערב יש מבצע,אני מגיע. בדרך כלל לבד את אף אחד זה לא מפתיע (צריך לשנות?! לא...) אצל שפרה במרכז, אוכלים רק מלט וחצץ... כשלשיר היא באה, אתה חוטף שבץ. אז אם רק תרצו עוד כוח ואתם רק רוצים לברוח אסורלהירגע ולרגע רק לבצע מקפהסוכרחלבמיםמהחסרלי... שבלילה ומשפרה להקיא (ה)מסיב(ת)ה40 של עידו תדמור מעצבנת את תל אביב אז רק תבואו למסיבה של מושון ובן-בן!(חחח) רק תבואו למסיבה של מושון ובן-בן רק תבואו למסיבה של מושון ובן-בן רק תבואו למסיבה של מושון ובן-בן בן-בן!

למעלה