ה"בושה" של המדינה

ה מ ל ך

New member
ה"בושה" של המדינה

אני לא השתתפתי בתחרות הזו קודם כל כי לא ידעתי אבל אחרי שראיתי מה היו הקריטריונים אמרתי "כל הכבוד שלא ידעתי" ורק על מנת שתבינו על מה אני מדבר כשעשו את האודישנים ל"כוכב נולד" בחנו אנשים לפי יכולת השירה שלהם כשעשו את האודישנים לפרויקט y העמידו אנשים לפני מצלמה וראו אם הם "עוברים מסך" כשעשו את האודישנים לפרוייקט היכטה עשו להם אודישנים ב"דינמיקה קבוצתית אז אני שואל "מה הקשר בין השאלון המטומטם (ואני מדגיש "המטומטם") לבין כישרון שידור אם אתם מחפשים שדרן תבחנו אותו לפי הכישרון שלו מול מיקרופון ולא מול שאלון דבילי (את מי מעניין מה זה "אקסיפאה" ומה זה יכול לעזור לי בשידור ???) לסיכום : איך אמר האיש שהתראיין מטעם הרדיו "אנחנו לא רוצים שדרנים של "חר'טה וכפרה...." אבל לנתן זהבי (איש מדהים בעיניי) מותר לשדר ולקלל ולצעוק ולהעליב (כמובן שאני מתכוון לכל שדרני התוכניתשגם אותם אני מעריך מאד ) לסיכום אני אומר אל תקראו לתוכנית השדרן של המדינה אלא "הבושה של המדינה" בברכה רונן(זהו שמי האמיתי)דוד

רמי 103

New member
לפי המידע שבידך ברור שהיית במבחנים

ולא הצלחת לעבור אפילו את השלב הראשון. אתה יכול להדגיש עד מחר את ה"מטומטם" בהתייחסות לשאלון, אבל מי שמטומטם כנראה בכל הקטע זה אתה, כי לא הצלחת לעבור אפילו מבחן אינטלגנציה די פשוט, וכן, מי שלא יודע מה זו הקסיופאה שישלים ידע לפני שהוא פותח פה מול אלפי מאזינים. קצת כבוד חביבי. גם למאזינים וגם לעצמך.

momo2000

New member
לרונן

שמע אחי אתה לא תגיד להם מה לעשות הם יודעים מה הם עושים יותר טוב ממך ואם הם בחרו לעשות להם שאלון דבילי אז זה מה שהם צריכים ודרך הגב עובדה שעלו אנשים שטובים מאוד בשידור אז איך אתה מסביר את זה אההה איך????

למעלה