ה-איה < אוולין >

softy

New member
ה-איה < אוולין >

ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את סופטי חולה אהבה !!!

softy

New member
ה-א<וולין>יה

ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את? ה-איה איפה את? איפה את סופטי מחלקה ג` חדר 3 בית החולים הממשלתי ע``ש הרב זצ``ל אברבנל.

צפרדעית

New member
לא סיפרו לך

שאסור להציף??? (אותי בקינאה) אתה רואה, לה אתה קורה ואני באה... צפרדעית (שכבר התרגלה להיות ירוקה)

ה-איה

New member
סופטי!!!

הנני. איה שככל שהם משקיעים יותר, היא משקיעה פחות

softy

New member
כל הלילה....

שכבתי על המיטה וחשבתי עלייך עם מי את שוכבת כשאת חושבת עלי? סופטי מחשבות בדמיוני יו``ר חוג המעריצים של פיק

ה-איה

New member
טפשון....

הרי ברור שכשאני שוכבת איתך אני חושבת על המיטה. אולי די עם הרצפה/שולחן האלה? אני מלאה סימנים כחולים!!! איה מלאת חברבורות תכלכלות

ariegur

New member
אני מאמץ רשמית קטע זה לקריאה לפני

השינה - במקום ספירת כבשים. ארחרופ

למעלה