ה‏``י 9.7

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Shanny9

New member
המ, שאלה

אני ממש בקרוב עולה לרמה 50 עם הסין שלי, ואין לי שמץ מאיפה אני הולכת להשיג את כל הבגדים ,נעלים כובע וכו', כבר בדקתי ואין QUESTים שנותנים אותם, וגם לפי הניסיון שלי אני אף פעם לא מוצאת אנשים שמוכרים בדיוק מה שאני צריכה (או שאני ממש גרועה בזה...XD) אז...איך אתם משיגים את כל הARMOR שלכם?

ReallyWrong

New member
נעליים אפשר לקבל מקווסט בKFT,

Swallow's Seed או משהו, אבל שימי לב עם איזה NPC את ממשיכה - את צריכה את השמאלי יותר, כי הוא זה שנותן את הנעליים לגנב. -P שאר הדברים - כובע יש לי, אני יכולה לתת לך אם הוא עדיין לא נמכר (ואם את בברה) בכל מקרה, תבררי עם הBL והגילד תגידי שאת קונה באיזור הLMPQ, יש שם אנשים 51-70 ויכול להיות שהם עוד לא מכרו את הדברים שלהם מרמה 50 ואם יש לך NX (וגם אם אין לך האמת, אני אספתי SOLID HORNS עד שהיה לי מספיק בשביל לקנות את האקוויפס שהייתי צריכה לרמה 50 עם הסינית שלי) את יכולה לקנות דרך הMTS

Don Nirtin

New member
הבעיה שהיא לא בברה../images/Emo87.gif

ואני משגע אותה לעבור שרת
היא בקהיני אם אני לא טועה.

Shanny9

New member
את בטוחה לגבי הקווסט?

כי דווקא עברתי על כל הקווסטים ולא ראיתי כלום
אני ינסה באזור הLMPQ , תודה

ReallyWrong

New member
יאפ

עשיתי אותו איזה שלוש פעמים עם דמויות שונות, הוא מתחיל ברמה 37 לפי היידן סטריט, דברי עם Swallow הפינגווין הזה או מה שהוא לא יהיה ליד הפורטל לMoon Bunny בצד שמאל למעלה קוראים לקווסט The Lost Seed תשיגי Seed אחד מהMoon Bunny, תביאי לSwallow, הוא יביא לך Magic seed, עכשיו ייפתחו לך שני קווסטים - אחד אצל מישהו יותר בצד שמאל ואחד אצל מישהו יותר בצד ימין זה שבצד ימין נותן נעליים לגנב 99%, פשוט דברי איתו, תפילי את הMagic seed על הגג מעל איפה שהוא עומד או משהו כזה, זה יצמח, תהרגי את מה שצומח וזה יפיל חפץ שאת צריכה להביא לNPC.

למעלה