ה״י 27.4.11

מצבניק

New member
Woot!

אני מתחיל להרגיש שייך לפרטי קווסט בספינת הפיראטים. אני כבר רמה67! והיד עוד נטוייה. האראן שלי מתקדם היטב.

צ ל י ל 8

New member
רמה 110 עם ה-DW שלי

מעלה אותה ממש ממש בכח. איזה שיעמום........ עדיין לא עליתי עם ה-BM כי החלטתי שאני הולכת לגוביס ולבון-פיש לנסות את מזלי. שעות הייתי שם, שעות (באמת לפחות 3-4) יצאו לי מלא דברים, שום דבר לא עם פוטנציאל. (ואגב זה, בכמה אתם מוכרים חפצים ללא פוטנציאל???). אחרי ממש הרבה זמן, נפל לי סוף סוף עגילי ורדים עם פוטנציאל. הבן שלי היה בדיוק על ידי ואמר לי לתת לו לפתוח את הפוטנציאל כי הוא מרגיש שיש לו מזל. ונחשו מה??? יצא לי EPIC 6%LUK ו+10 STR. מבירור קצת בין באדי אמרו לי שהם שווים 200+. שמתי אותם בחנות ב-400 מיל וכתבתי "offer". נתנו לי כל מיני הצעות (גם מגוחכות כמובן), אבל היה מישהו שכתב כמה שורות, ואחר כך אחרי מחשבה עמוקה כנראה, החליט להעשיר אותי בעוד 400 מיליון

זה מאד מצחיק

יש לי חברה שיש לה מכניק דרגה 113 נדמה לי (נו טוב, אולי כבר 114). והיא ממש נהניית ממנה ומהסקילים שלה. במקביל היא עובדת על DW ומתה משיעמום ממנה. היא צוחקת על הלוחמת שלה והסקילים המשעממים..... ואני, למרות אני דרגה 200 ,עדיין נהניית לשחק בהרואית שלי (למרות שכולם אומרים שלא משחקים יותר עם דמות בדרגה 200 ....) זה מדהים אייך כל אחד מתחבר לדמות אחרת ! מה שמדגיש כמה חשוב לשחק בדמות שאתה אוהב. ביני לבין הלוחמת שלי היה חיבור חזק מההתחלה....

צ ל י ל 8

New member
ברור שכל אחד אוהב סגנון משחק אחר ../images/Emo13.gif

אחרת לכולנו היה אותה דמות
פעם רציתי לעשות הירו, פתחתי אחת וכמובן שנתקעתי איתה אי שם ברמה 5X. אפילו ההרמיטית שלי לא הצליחה להרים לגבהים ונתקעה על רמה 87 נראה לי. לא יודעת.. התנסיתי אני חושבת כמעט בהכל, ובאמת ששום דבר לא מהנה אותי כמו ה-BM שלי. כל רמה אחת עם ה-DW שווה לנצח מבחינתי, ממש עונש
רק ה-BM שלי נותנת לי כח, עוד 10 רמות לתוספת של 2 ATT ונגמר. (אגב, אפילו חשבתי לשלם לחבר של הבן שלי על כל רמה שהוא יעלה לי אותה. עד כדי כך אני סובלת)

sapir aloud555

New member
Dw זה לוחם מזוייף.

ההתקפה העיקרית שלהם בעבודה שניה ושלישית הם התקפות מרחוק. די משעשע אותי האמת, כי מאוד קל וכיף לשחק בהם (אני אשקר אם אגיד שנהניתי מהפלאדין יותר ברמות 70~90). מה שכן, אני מסכימה שהם משעממים - אם על הפלאדין הרגשתי שעשיתי משהו באימונים, על הDw אני לוחצת על אותו מקש במשך שעה. מרתק.

זה בדיוק כמו קוסם לפני ה BB

הייתי עומדת שעות ולוחצת על המקש של המטאור..... כמעט נרדמת.

זה ממש עצוב../images/Emo118.gif

יש להם את הסקילים של הקרוסדרים, אבל הסקיל הספציפי הזה שם את הכל בכיס.. זה כאילו מיותר בכלל להשוות

btekx

New member
זה בגלל שיש הרבה בוסים שיכול להרוג

ומקבלים המון מגליות וחפצים שווים... לפני BB אני עולה רמה ומתאמץ עם אקדחון במקום אחד ואת פיראט אגרוף רמה 120 (מקס) מבקר תמיד בבוס שוק והורגים אותו, ומרוויח שיקויים חינם ומגילות טובים... וחשוב מזה מעט משהו מגיע לשם להרוג את השוק... כעת בוס נעבר ליותר קרוב (ולא במקום רחוק לעמוק ביותר במערה...) וכשאני מבקר, כמעט כול ערוצים נתפסו ע"י משהו אחר שהורגים בוס שוק או שכבר הרגת את השוק... ניסתי למצוא בוסים אחרים בתאם לרמה עד 120 וקל, לא מוצא בוס "נטוש" כמו בוס שוק שהיה בפעם הקודם...

וואו, איזה חלומי...../images/Emo2.gif

הלוואי שברמות גבוהות גם לי יצאה אפיק אייטם [יוניק זה מעבר לשאיפות שלי...
] ואני אוכל למכור אותו בכ"כ גבוה...למרות שיצא לי תמיד בטח רייר אייטם...

ממש רציתי להעלות את הדמות...../images/Emo4.gif

כי לא עליתי כלום אתמול וגם לא שיחקתי...אבל עכשיו הפאטצ', ואז להתקין ואז המייפל יהיה מפוצץ ומספיק לי הלאגים שכבר יש לי בערב...

btekx

New member
רמה 142 עם מכונאי

היה נורא לאג באותו ערוץ, אתמול צלחתי לעלות רמה ואחרי זה הזומנתי אל נגד בוס שומר (מעטפה אדומה...) ובטעות לא עברתי לערוץ 1 אז יש שם רק עוד 5 אנשים "נובים" רמה 70-90 בלבד... הם עשו לי פארט, וחשבתי שלא יכול להרוג בוס ב20 דקות... לא יספיק... אחרי כ5 דק' רבע ממד חיים של בוס הוריד 3 מהפארטי עזבו, אחרי גם ה4, נשאר רק אני וגנב "נוב" אחרי עוד כ14 דק', גנב נתקו כנראה לאג או משהו, אחרי זה כמה שינות צלחתי להרוג בוס!!! עליתי עוד 5%... וזה הראשון שצלחתי להרוג כמעט בסולו!! מלחיץ ונשאר רק פחות מדקה לסיום! אה והפרס, עוד 30 שיקויים סגולים... דה...

רמה 58 ו50% בערך...או יותר.

עוד פעם, כמו המאשרום קינגדום, נתקעתי בקווסט האחרון של Chryse כי אין -אף אחד- בצ'אנל אחד ואני לא יכולה להכנס בלי פארטי להרוג את Xerex.

DancingIsMyLife

New member
אז אחרי שנקסון החליטו באופן פתאומי

לכבות את המשחק, נשראתי ברמה 31 עם 30%
עשיתי כבר עבודה שניה ובנתיים אני נהנת מההאנטרית שלי

מ י ל ר

New member
אללה כיסא מייפל

מזל ששמרתי 4 אלף עלי מייפל משנה שעברה D: קניתי גם עלה מייפל לפה, רק אחרי שזה בתיק רשום שזה זמני, איזה ביזיון. סתם הלכו לי 1500 עלים על משהו זמני :| אבל הכיסא היה שווה. מה שמצחיק זה, שנכנסתי למפה איפה שהעץ מייפל הגדול, שצריך לתרום שמשות (דרופים), והיה שם רק מישהו אחד רמה 35, אחרי שתרמתי קיבלתי DC, וחשבתי לעצמי "יופי, DC האקר", אבל אז גיליתי שכול המשחק קרס. בכול אופן אין יותר דאבל דאופ, באסה רצח. אבל לפחות יש כיסא מייפל D: שימו לב: כיסא המייפל ניתן להעברת ידיים! אפשר למכור אותו בחנות וכול זה. בטח הוא לא יהיה שווה יותר מידי כי השוק יהיה מפוצץ בזה, אבל לפחות תשיגו אחד כזה רק בשביל שיהיה D:

למעלה