אני היתי מכניס לשם את מירי מסיקה שהיתה הולכת לשם וכמת היתי מכנים את כול ערוץ הבאקות
ש שאורן לי New member 23/11/05 #20 ../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif היתי מכניס לשם את מירי מסיקה שהיתה הולכת לשם וכמת היתי מכנים את כול ערוץ הבאקות
../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif היתי מכניס לשם את מירי מסיקה שהיתה הולכת לשם וכמת היתי מכנים את כול ערוץ הבאקות
K KiShKooSh New member 23/11/05 #28 לא שתם מיכל גבריאלוב../images/Emo6.gif אם כל הכבוד אין על בטי! "עאלק!!!!" "עאלק!!!!" שהיא רבה עם הפיצול שלה
לא שתם מיכל גבריאלוב../images/Emo6.gif אם כל הכבוד אין על בטי! "עאלק!!!!" "עאלק!!!!" שהיא רבה עם הפיצול שלה
R RoieL New member 23/11/05 #35 עאלק כל הכבוד לבטי יא קרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 בתי היא סתם פקx3ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
עאלק כל הכבוד לבטי יא קרועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 בתי היא סתם פקx3ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
K KiShKooSh New member 23/11/05 #41 חחחחחחחחחח הקטע שנכון../images/Emo3.gif שפעם היא ניגנה שם בגיטרה אז היא אמרה לשארית "אל תסתכלי עלי ככה,ף בתיכון הייתי פריקית" יאו איך נקרעתי
חחחחחחחחחח הקטע שנכון../images/Emo3.gif שפעם היא ניגנה שם בגיטרה אז היא אמרה לשארית "אל תסתכלי עלי ככה,ף בתיכון הייתי פריקית" יאו איך נקרעתי
R RoieL New member 23/11/05 #53 LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אוי, גדול וראיתי הצגה עם הסבא החרמן של כפיר ד"ש לשארית
A AsTaR LoVe EfRaT New member 25/11/05 #76 גם אני ראיתי../images/Emo12.gif שלשום אתה בכיתה ז'? על מה הייתה ההצגה?
ה הסוכנת מיאו New member 23/11/05 #25 אמנדה ביינס../images/Emo54.gif צריך משהי שתצחיק חוץ מדורי... כי דורי לא מצחיק... אז שתהיה את המצחיקה בלי כוונה ואת זה שמנסה בפטתיות להצחיק... אגב זאת התמונה האהובה עליי שלה ונעה יודעת למה....
אמנדה ביינס../images/Emo54.gif צריך משהי שתצחיק חוץ מדורי... כי דורי לא מצחיק... אז שתהיה את המצחיקה בלי כוונה ואת זה שמנסה בפטתיות להצחיק... אגב זאת התמונה האהובה עליי שלה ונעה יודעת למה....
ה הסוכנת מיאו New member 23/11/05 #48 שינית חתימה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif