לא חסרה
ה הסוכנת מיאו New member 23/11/05 #17 ../images/Emo54.gif וגם היא לא חסרה בקיצר 2 יפות בכיתה זה מספיק... הילי ודון
C chen010189 New member 23/11/05 #19 חחחחחחחחח../images/Emo6.gifתהיי בריאה אני חולה אז תדאגו לגרום לי לצחוק בדק' הקרובות שאני במחשב...
ה הסוכנת מיאו New member 23/11/05 #21 גם אני חולה...../images/Emo54.gif אז אל תשימו תמונות של נטשה... חח סתם, לא לקחת ללב זה בצחוק..... אני פשוט מרגישה רע כי אני חולה...
גם אני חולה...../images/Emo54.gif אז אל תשימו תמונות של נטשה... חח סתם, לא לקחת ללב זה בצחוק..... אני פשוט מרגישה רע כי אני חולה...
O Oshi love Tamir New member 23/11/05 #29 לא מצחיק../images/Emo4.gifתרגישי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif
C chen010189 New member 23/11/05 #32 אושרת מאיפה התמונה של עדי עם הקוקיות ששמת פה? זה מתוך סט עם קוקיות? או שזאת תמונה אחת?
O Oshi love Tamir New member 23/11/05 #39 אממ אני לא יודעת מצאתי ב... איזה אתר אחד כי חיפשתי בגוגל "עדי הימלבלוי" ומצאתי כל מיני תמונות שלא ראיתי קודם בינהן את זאת ולא ראיתי עוד תמונות כאלה עם קוקיות...
אממ אני לא יודעת מצאתי ב... איזה אתר אחד כי חיפשתי בגוגל "עדי הימלבלוי" ומצאתי כל מיני תמונות שלא ראיתי קודם בינהן את זאת ולא ראיתי עוד תמונות כאלה עם קוקיות...
נ נעמקה19 New member 23/11/05 #52 לא חסרה ../images/Emo9.gif ואכן, אם תהיתם...זה מה שאתם הולכים לראות:
ה הסוכנת מיאו New member 23/11/05 #15 טוב...../images/Emo54.gif אבל חסר גם שכל, לא סתם.......... לא לקחת ללב.........
ב בJדJה New member 24/11/05 #61 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif טוב שלא אמרת רוני דואני אם כבר עדיף את אחותה יעל
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif טוב שלא אמרת רוני דואני אם כבר עדיף את אחותה יעל
ה הסוכנת מיאו New member 24/11/05 #73 מי../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif רוני דואני ועדי הימבלובוי (ששניהם לדעתי באותה מידה) או רוני ויעל
מי../images/Emo35.gif../images/Emo54.gif רוני דואני ועדי הימבלובוי (ששניהם לדעתי באותה מידה) או רוני ויעל
O Oshi love Tamir New member 24/11/05 #75 דיי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה שעדי קוראת פה לפעמים וזה לא יפה תארי לך היית שחקנית והיו עושים עלייך כזה אייקון...פשוט תפסיקי להשמיץ אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!
דיי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה שעדי קוראת פה לפעמים וזה לא יפה תארי לך היית שחקנית והיו עושים עלייך כזה אייקון...פשוט תפסיקי להשמיץ אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!