התשוקה

צייר

New member
התשוקה

אוסף אותך ללבי נותן לך לחוש את אהבתי משגר לך מילות אהבה זר של מילות אהבה , ותשוקה התשוקה בי בוערת כמו גחלים כולי חם מתשוקה ללבך חש כיצד את מתקרב רוצה את לבי אך אינך יודעת כיצד לגשת ללטף אותו במלותייך מתקרבת ואוחזת בידי מובילה את ידי לשפתייך נותנת לי לחוש את המילה אהבה הבוקעת מבעד לשפתייך האדומות הבשרניות שפתיי התשוקה מביט אני בעינייך , ורואה רק דבר אחד א ה ב ה עיניי התשוקה העיניים שזקוקות לאהבה ולחום העיניים שדורשות ואומרות מילה חבק אותי אהוב אותי , התעלס איתי עכשיו ומיד אני זקוקה לך צייר

אפרת.א

New member
התשוקה

בעצמותיה בוערת נחשולי תשוקה , מסונוורת. מילות אהבה את גרונה פולחות, שפתיים כמהות, יבשות. נשנקת שולחת ידה, עיניה יוקדות אהבה. גופה נצמד אל גופך, שפתיה מגששות דרכן בשקיקה. אל שפתיך , אל פלגי גופך הכמה למגע. "אהוב.." אומר מבטה. ידה את ידך מובילה. "אהוב.." משדר אליך גופה. "אהוב.." מואץ, זועק, מפמפם בחוזקה - דופק ליבה.

צייר

New member
אפרת יקרה שלי

גופי בוער כאש מדורה כולי כור היתוך עם טמפרטורה גבוהה קורא אני בתשוקה את אשר כתבת ואיני יכול להגיב כל נגיעה שלי על המקלדת שורפת את האותיות והכל מי אשם ר י נ ו ש שלך צייר עם חיוך

אפרת.א

New member
מחייכת אליך...../images/Emo140.gif

לו היה לי מכחול קסמים, הייתי צובעת לך ניגונים. לו היו לי ניגונים, הייתי כותבת לך שירים. לו היו לי שירים, הייתי שוזרת לך כתרים. לו היו לי כתרים, הייתי מספרת לך סיפורים על,,,"נסיך ונסיכה בעולמות מופלאים..." התשוקה מתוכי עולה את תוכני ממלאה בערת גופך בגופי נמסה, כורכת דמותי בדמותך. נוגעת, מקלידה, תמיד, תמיד רק רינוש אשמה
שלך בקריצה

צייר

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אמרתי שרינוש אשמה אתמול הכל היה בגלל רינוש שלשום בגלל רינוש לסיכום צריכים לעשות ישיבת מועצה ולהחליט מה עושים עם רינוש כל הזמן היא אשמה צייר

רינוש10

New member
../images/Emo23.gif בכל מקרה אוהבת

חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יעזור תמיד אמשיך לצחקק לי גם כאשר תעמידו אותי לדין. בבקשה, בבקשה, שהמשפט יהיה בדלתיים סגורות. אוהבת תמיד רינוש
לא ישבר לעולם

צייר

New member
רינוש יקרה רינוש אשמה

כרגע חזרתי מעבודה עד עכשיו שחקתי ועשיתי מארס טורקי למחשבים אני מאחל לך לילה נעים עם המון המבורגרים , קבב, תפוחי אדמה ומרשמלו ממני מכל הלב צייר ודרך אגב המשפט פתוח לקהל הרחב, לא תתחמקי מעונש

למעלה