התשובה של מה קשור .

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
התשובה של מה קשור .

ראשית עלי לציין שהדבר הכי מצחיק אותי כשאני נפגש עם עמיתים למקצוע הכישוף ,הוא שהם יודעים איך לעשות את הכישוף ,איך להתמודד עם מצבים מסויימים .מה צריך להשפיע ,מה צריך בכדי להשפיע על שינוי ואו לכפות שינוי .אך אם תשאלו אותם תסביר למה ואיך נוצר השינוי ,או תן הנחה מדעית שזה פועל ,הם ידומו וימלאו פיהם מים . הקשר בין מאגיה ופלאפון בטון ובלוקים ותקן 5098 ..... הקשר הוא "קרינת גמא " . אנו נחלק את קרינה זאת לשני סוגיה . 1) קרינת גמא מייננת . 2) קרינת גמא לא מייננת . בנושאים מסויימים במאגיה (שחור ופחור) אנו נעזרים בנושא של קרינת גמא וחלק מהתכשירים המשמשים בטקסים מכילים בתוכם שימוש בתהליכים כימים על מנת ליינן את חלקיקי האויר ואו את הקרינה שמפיץ גוף כל שהוא . ראשית אסביר מהו תקן 5098 ? תקן 5098 הוא התקן הישראלי הקובע את רמת הקרינה המותרת מבטון ובלוקים תקניים בישראל (0.2 מיליגאוס [לצערינו אין תקן זה מחייב שברמה זו לא נגרמת לריקמה האנושית נזקים]). תוצר הפליטה של קרינה זו היא חום (לכן בבתים חם ,השמש הקופחת על בתים מפרקת מהבלוקים יסודות המשנים את רמת הקרינה), עוד תוצר נוסף שהבטון וקרינה זו מספקת לאיכות הסביבה הגרועה שלנו הוא מלאי עצום של גאזי חממה ופחמן .הוא המרכיב הראשון המזיק הרבה לפני כריתת עצי העד באפריקה ובדרום אמריקה. אנו משתמשים בפלאפון המשדר היישר לתוך הריקמה בגופינו קרינה המשוערכת בגובה פי 6 ומעלה מהקרינה שמשוחרר ממה שמרכיב את ביתנו היישר ממרחק זעום. הנזק שמשוער שנגרם לגוף כיום הוא רב על המשוער מהיום הראשון בו החלו לצוץ הפלאפונים הראשוניים .אך אנו ממשיכים להשתמש ואפילו ביותר ממכשיר אחד לאדם. אני אנסה להסביר משהו קל ופשוט ביותר בחלק מבדיקות לחיפוש "כישופים" ו"עין הרע" כיום ובעבר הן בעצם בדיקות לזיהוי רמת הגמא הנקלטת ונפלטת מגוף כל שהוא. אלה היו מספר מילים על "השפעת קרני הגמא על ציפורני העולם {מייאו מיאו
}...... אם יהיה לי חשק אפרט עוד .ביי

IBP1

New member
הכותב ......

בכדי לתת תוקף לדבריו ,ממליץ לחפש בגוגל על תקן 5098 ועל תקנים אחרים שמדינת ישראל הוציאה בנושאים שונים ולהשוותם עם מדינות מתקדמות יותר...

IBP1

New member
שאלות ה-"מה הקשר".....

נראות לי כלא מעניינות איש ,אפילו לנסות להתאמץ בהן.

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

לא יודעת לומר שאין הן מעניינות איש, לפחות מבחינתי - מתאמצת ולא ממש מצליחה. יחד עם זה נדמה שמשהו קורה פה בבית, כאילו.. איפה כולם? זה לא שלא מגיבים אליך דווקא, או לשאלות "מה הקשר".. אלא לעוד הרבה דברים אחרים.. א-ב-ל.. בסוף ננצח!

למעלה