התשובה: עיניים מה השאלה?
ק קרוסלע New member 27/10/13 #2 מה מתחרז עם שמיים? מה הראי לנפש? מה יש לנו שתיים? מה מעלים על המסרגה לפני שמתחילים לסרוג? מה עושים למי שמוצא חן? מה הכי מפריע לנגרים בעץ אורן פשוט?
מה מתחרז עם שמיים? מה הראי לנפש? מה יש לנו שתיים? מה מעלים על המסרגה לפני שמתחילים לסרוג? מה עושים למי שמוצא חן? מה הכי מפריע לנגרים בעץ אורן פשוט?
B ...Blue New member 27/10/13 #3 יצירתית שכמוך כל הכבוד.. "גנבתי" את הרעיון מפייסבוק ואני חייב להגיד לך שחלק מהשאלות שלך עולות על הזוכה היומי
יצירתית שכמוך כל הכבוד.. "גנבתי" את הרעיון מפייסבוק ואני חייב להגיד לך שחלק מהשאלות שלך עולות על הזוכה היומי
B ...Blue New member 27/10/13 #5 יש מאין תחרות כזו, של האדם היצירתי ביותר לאותו היום (כמו בתוכנית של "סלוצקי ודומינגז" אם את מכירה (בבוקר) ) זה שהוכרז כזוכה היום כתב "השאלה : מה יזכרו הדורות הבאים משימי תבורי?"
יש מאין תחרות כזו, של האדם היצירתי ביותר לאותו היום (כמו בתוכנית של "סלוצקי ודומינגז" אם את מכירה (בבוקר) ) זה שהוכרז כזוכה היום כתב "השאלה : מה יזכרו הדורות הבאים משימי תבורי?"
B ...Blue New member 29/10/13 #36 אם 90% יגידו את אותו דבר, מה יצירתי בזה? חוץ מזה שבלי קשר, גם אני הייתי שואל את אותה שאלה לתשובה "עיניים", אם זה לא היה משחק
אם 90% יגידו את אותו דבר, מה יצירתי בזה? חוץ מזה שבלי קשר, גם אני הייתי שואל את אותה שאלה לתשובה "עיניים", אם זה לא היה משחק
פ פ נ ט i ם New member 27/10/13 #12 מה יש למורה בגב... איזה איבר בגוף לא יכול לשקר... הנה העיניים המפחידות שלי... (אתה יודע שהן טובות)