התשובה הנצחית?

Sith Master

New member
התשובה הנצחית?../images/Emo19.gif

לפני כמה זמן התחבטנו (יש מילה כזו?) בשאלה- האם |בובה פט| באמת יהרוג את מייס וינדו. שאלנו איך? הוא הרי גרוע- ראיתם איך הוא מת? אבל זה לא משנה כי הוא לא מת גם לפי הסרטים ולא רק לפי הEU. אז ישנה עוד שאלה- הוא לא צעיר מדי? הרי הסרט הבא הוא כנראה שנתיים אחרי או מקסימום 4 שנים כלומר הוא יהיה בן 12-14. אז יש כנראה כמה אפשרויות- ג´נגו לדוגמא הרג לראשונה בגיל 10, אבל הוא לא הרג ג´דיי מאסטר- אז הנה עוד אפשרות, הוא יכל לבוא לקמינו ולהגיד: עד היום הכל היה טוב ויפה- אבל אני רוצה למידה מואצת (או איך שזה מתורגם לעברית) כדי שאני אהפוך להיות בן 20 חסון ושרירי. מה דעתכם? ותזכרו שבאותה תקופה בובה נחשב לצייד הראשים הטוב ביותר בגבולות האימפריה
, במיוחד מי שקרא את boba fett enemy of the empire יבין- כדאי לכם חוברות שוות= ביותר

wicked clown

New member
עדיף תיקרא את...

The Bounty Hunters War...3 ספרים...לא רעים אפשר לומר ויש שם הרבה מאוד מידע על בובה פט....למשל על איך שהוא ברך מהסארלאק...פיצץ לו את הצורה ...אך הוא סבל מכוויות קשות מאוד...

odiman11

New member
סמתם לב

שגם ג´נגו פאט וגם בובה פאט נהרגו בצורות הכי עלובות שאפשר

Sith Master

New member
2דברים../images/Emo19.gif

עקרונית- בובה פט לא נהרג אבל זה דיון אחר. בקשר לג´נגו- זה לא כל כך נורא להיחתך על ידי ג´דיי זה אפילו די כבוד

Sith Master

New member
אני מת../images/Emo19.gif

לקרוא אותם אבל זה לא השאלה... מה דעתך על בובה והגדילה שלו

computer wizard

New member
לפי דעתכם...

האם הבן מגיע לגדולות אביו ג´נגו, כי חבריי טוענים שהוא לא מגיע לגדולות של אביו ושהוא צייד ראשים תת רמה. האם הם צודקים ( לפי דעתכם )?

wicked clown

New member
לדעתי...

בובה פט הוא לא פחות טוב מג´אנגו פט...ותחשוב שבובה הוא העתק מדוייק של ג´אנגו...ואם היית קורא על בובה פט היית מבין שהוא באמת הצייד הכי טוב משאר הציידים...

Sith Master

New member
העתק מדויק כן../images/Emo19.gif

דומה לו בדיוק לא. הוא לא בדיוק אותו דבר כמו אבא שלו. במראה כן אמנם אבל זה לא משנה. תבינו, אם היינו מושיבים את בובה מול הטלוויזיה כל החיים הוא לא היה מגיע לרמה של הקלון טרופר הכי גרוע. הם אמנם ייראו אותו דבר אבל בובה התאמן להיות הכי טוב. אגב הנה משהו שכתבתי בפורום מעריצים של בובה (הממממלללללךךךךךך) לא היה לי כח לתרגם מאנגלית:
By the movies it looks like Jango is a lot better. 1st we get to see him fight- 2nd he doesn´t get or almost get killed in that bizzare stupid way boba did. but by the EU- the books and comics, boba is considerd to the best bounty hunter trhoughout the galaxy which is hardly what u can say about jango who was good. yet not THE best​
זה למה אני חושב שבובה יותר טוב בפורום השני לא הבינו את זה

למעלה