התרשמתי ש...

בילבול

New member
התרשמתי ש...

למדתי כבר 3 שיעורים בקורס קידום..אין צורך לציין שאני נגנבת מזה..בכמותי אני על הפנים כי לא למדתי מתמטיקה(משלימה במקביל בגרויות..) למישהו יש טיפים ל : *שיטות לימוד עם כרטיסיות המילון ? *שיטות להכנת שיעורים והבנת החומר? וכל מה שיעזור לי לעבור את זה ? תודה

היי בילבול ! ../images/Emo39.gif

המתמטיקה היא ברמה מאוד נמוכה ואת לא צריכה שום ידע מיוחד כדי לפתור את החלק הכמותי, את זקוקה רק לתרגול. שיטת הלימוד עם כרטיסיות המילון היא לפי דעתי שיטה מאוד מוצלחת ואני למדתי בעזרתה הרבה מילים. אני לא יודע אם לקרוא לזה שיטה אבל זה מה שאני הייתי עושה: לקחתי בכל פעם 10 כרטיסיות, הייתי קורא את הכרטיסיות פעם ראשונה בצורה שטחית ואח"כ בוחן את עצמי לראות מה אני זוכר ומה אני לא. אם יש הרבה מילים שאני לא זוכר, אז הייתי עובר שוב על הכרטיסיות בצורה יותר יסודית. לאחר מכן הייתי בוחן את עצמי שוב, ואם היו עוד מילים שאני לא זוכר, אז הייתי ממציא סיפור שיקשר בין המילה לבין הפירוש שלה. לגבי שיטות להכנת שיעורי בית - פשוט תשתדלי להכין אותם כמה שיותר מוקדם כדי לא להכנס ללחץ ונראה לי שכדאי להתחיל לפתור את הנושא שאת הכי פחות אוהבת. אם יש לך בעיות ספציפיות שאת לא מצליחה לפתור, או נושאים שאת לא כל כך מבינה, תדעי שכולנו כאן נהיה מוכנים לעזור וכל מה שאת צריכה לעשות זה להעלות את הבעיות שלך בפורום!
הפורום לא נועד רק לעזרה הדדית בנושאי הלימוד לבחינה, את מוזמנת גם לספר חוויות והעלות שאלות/דיונים בכל מה שקשור לקורס למבחן לקבלה לאוניברסיטאות ובכלל! מקווה לראות אותך עוד בהמשך!!
ילד חורף

למעלה