התרעה ומודעה

שמח שאתה צוחק כי אתה לא יודע!

אתה חושב שעם כל הצי שמי שלך אתה יכול להגן על עצמך. האא? אין לך שום סיכוי אז תגדל ותלמד אומנויות לחימה, רק אז תדבר. ברחוב מישהו יתקוף אותך בסכין אותנו לימדו בולה טודו, לבעוט לו ביד ואז הסכין תעוף לו ותתן לו בעיטה לראש ולביצים זה יעילות שיש רק בשיטה חזקה. אבל את זה אתה לא יודע כי אתה צריך ללמוד שיטה חזקה ויעילה.

מאמר על טרול ברשת !! שווה לקרוא!!

מצ"ב קישור!!! ותודה למיתר החביבה שלימדה אותי איך לקשר להודעה!! אוהב אותך יניב

Dragon Roar

New member
כמה דברים

אחד: תדבר שתכיר אותי. שתיים: מה זה "צי שמי" ? שלוש: אין כזה דבר "הפקידו ולה טודו" ארבע: אני מת לפגוש אותך. אז נראה מי יודע שיטה חזקה או יעילה.

אלון, אנא ממך. הבחור הוא טרול ידוע,

כל מטרתו היא לעצבן. תשתדל לשמור על פאסון ולהתעלם ממנו.

saragon

New member
מה אנחנו ילדים קטנים?

תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים..... כולנו אחים אחרי הכל ועכשיו בזמנים לא קלים אנחנו צריכים להתאחד אז די עם כל השטויות ובלי משחקי כבוד.... הכוח זה לא להראות מי יודע יותר טוב אומניות לחימה כדיי להרביץ למישהו אלא לשמור על הכעס ועל האגו והכי חשוב להיות מאוחדים ובמקום לראות במה אנחנו יותר טוב מהיריב בואו ננסה לראות במה הוא יותר טוב וללמוד ממנו!!! ואז אולי ללמד אותו גם משהו זאת אחדות אמיתית...........

crane

New member
מצטער לאכזב אתכם, זה לא טרול |מרובע

זה דמוי טרול שמציג לנו סאטירה על דמויות עבר בפורום, ע"י ניסיון להקצין התנהגותם (אם זה בכלל אפשרי). נראה לי שיש לנו כאן טוען לכתרם של גינגי חאן, מסעודה משדרות והקל וגקל. היצליח במשימתו?

איתי, תכתוב לי בבקשה למחר חיבור

באורך 300 מילה בנושא: חוש הומור, קווים לדמותו.

Hwoarang

New member
הפקידו חמוד חבל אתה לא יודע

שהוא באיגרוף תאילנדי בלי צ'י שמי

zappon

New member
אגב אנשים אתם יודעים מה משמעות השם

ואל טודו? בספרדית זה אומר => הכי שווה. אז מסתבר שהשיטה עצמה היא טרול ?

zoti

New member
אם אתה לא יודע - למה אתה כותב ?

משמעות המשפט VALE TODO היא "הכל הולך" ולא "הכי שווה" והוא מגיע בכלל מפורטוגזית ולא ספרדית. עדיין, הטודו הזה הוא הטרול הכי מסטול שראיתי.

Tonjin

New member
נראה שהחבר שלך הוא אולי חבר טוב,

אבל בספרדית (ובטח שבפורטוגזית) הוא לא כ"כ טוב... נ.ב כשיש מחלוקת, נסה לבדוק בעצמך במקום לומר 'אמרו לי'....

למעלה