התרסק מטוס 737

מצב
הנושא נעול.

stan_southpark

New member
התרסק מטוס 737

התרסק מטוס 737
שהמריא משאר א-שייח ובו 127 צרפתיים ו 6 אנשי צוות מיצריים המטוס של חברת שכר "פלאש אייר" עדין לא יודעים את הסיבה להתרסקות.

omer landau

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

התרסק מטוס 737
שהמריא משאר א-שייח ובו 127 צרפתיים ו 6 אנשי צוות מיצריים המטוס של חברת שכר "פלאש אייר" עדין לא יודעים את הסיבה להתרסקות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2853470,00.html

ארזS

New member
וכאילו לא חסרות צרות

התרסק מטוס 737
וכאילו לא חסרות צרות
אז התרסק גם מטוס מסוג פייפר שאיין עם שלושה נוסעים ישראליים. ידיעה.

ארזS

New member
המטוס המצרי שהתרסק

התרסק מטוס 737
המטוס המצרי שהתרסק
תמונה של המטוס המצרי שהתרסק היום לאחר שהמריא משארם א-שייך. כאן הוא צולם במדריד לפני כחודש. עדיין אין לי את כל הפרטים בקשר למטוס שהתרסק בפאריז לאחר שהמריא לשם מישראל. הפרטים שידועים עד עכשיו : נהרגו הטייס, אשתו והבת שלהם. ישראלים מחיפה שהתגוררו גם בפאריז. זה היה מטוס פייפר שאיין 2 עם מנועי טורבו-פרופ. המטוס היה ברישום אמריקאני ולא ישראלי. המטוס המריא מחיפה לרודוס ומשם המשיך לפאריז. מעט לפני הנחיתה בפאריז הוא התרסק. שלא נדע מצרות !

ארזS

New member
ובקשר למטוס שהתרסק בפאריז

המטוס המצרי שהתרסק
תמונה של המטוס המצרי שהתרסק היום לאחר שהמריא משארם א-שייך. כאן הוא צולם במדריד לפני כחודש. עדיין אין לי את כל הפרטים בקשר למטוס שהתרסק בפאריז לאחר שהמריא לשם מישראל. הפרטים שידועים עד עכשיו : נהרגו הטייס, אשתו והבת שלהם. ישראלים מחיפה שהתגוררו גם בפאריז. זה היה מטוס פייפר שאיין 2 עם מנועי טורבו-פרופ. המטוס היה ברישום אמריקאני ולא ישראלי. המטוס המריא מחיפה לרודוס ומשם המשיך לפאריז. מעט לפני הנחיתה בפאריז הוא התרסק. שלא נדע מצרות !
ונהרגו 3 בני משפחה מישראל, בפורום תעופה קלה נכתב כי הרישום של המטוס הוא N112BL

ארזS

New member
בידיעה אחרת בקשר למטוס הזה

בידיעה אחרת בקשר למטוס הזה
נמסר שהרישום שלו הוא N480CA

ארזS

New member
ועכשיו אני כבר ממש בהלם ../images/Emo7.gif

ועכשיו אני כבר ממש בהלם

מתברר שלפני כמה חודשים צילמתי בנתב"ג את המטוס הזה שהתרסק. לפני כמה דקות קיבלתי אישור בטלפון שזה אכן המטוס. עצוב !

seffic

New member
באמת סיפור עצוב

ועכשיו אני כבר ממש בהלם

מתברר שלפני כמה חודשים צילמתי בנתב"ג את המטוס הזה שהתרסק. לפני כמה דקות קיבלתי אישור בטלפון שזה אכן המטוס. עצוב !
באמת סיפור עצוב
תוכל לומר לי בבקשה כמה שעות יכולה לארוך טיסה במטוס זה מלוד לפאריס? כולל עצירות הביניים ביוון ובאיטליה?

ארזS

New member
ממש אין לי מושג בשאלות ששאלת.

באמת סיפור עצוב
תוכל לומר לי בבקשה כמה שעות יכולה לארוך טיסה במטוס זה מלוד לפאריס? כולל עצירות הביניים ביוון ובאיטליה?
ממש אין לי מושג בשאלות ששאלת.
מצטער.

dIevy

New member
מהירות המטוס היתה 240 קשר שזה

באמת סיפור עצוב
מהירות המטוס היתה 240 קשר שזה
בערך 450 קמ"ש.הפייפר טס בגובה 24000 רגל שזה בערך 8 ק"מ. הטיסה מלוד לקורפו לקחה לו כ 4 שעות.והטיסה מקורפו לצרפת לקחה לו עוד 4 שעות סה"כ כ 8 שעות טיסה.מטוס אלעל ממוצע,עושה את זה בפחות מ 4 שעות מלוד לפריס.

ישראל ב

New member
זה ממש עצוב כל המקרים האלה

באמת סיפור עצוב
זה ממש עצוב כל המקרים האלה
שהמטוסים נופלים. קראתי בעיתון היום שטוענים לגבי המטוס המצרי שאולי היתה פגיעה חבלנית. זה יכול להיות ? למה להם להפיל דווקא מטוס מצרי? ובקשר למטוס של הישראלים שנפל בצרפת קראתי שהיה קרח על הכנפיים ובגלל זה הוא נפל. מה שאני לא מבין (ואני בכלל לא מבין בזה לאמיתו של דבר) הרי כל המטוסים טסים בגבהים כאלה ששורר שם קור עז. אז איך זה קורה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה