התרסק..איזה באססה....!!

התרסק..איזה באססה....!!../images/Emo7.gif

אני מודיע היום בצער רב וביגון עמוק על אובדנו של הדזלר של אבא שלי בעיקבות בעיית רדיו... הוא הטיס והטיס והטיס והטיס עד שפתאום בום וטראח אין שלט! צרחה אדירה שלו עברה בשטח שאין לו שלט אך חבל וכלום לא עזר והטיסן נתקע ממש אבל ממש עמוק באדמה...(מי שמכיר את הסיפור אליעזר והגזר אז זה היה משהו כזה..). בסופו של דבר הוצאנו את הטיסן והמנוע וגילינו שהכל התפרק לחתיכות.. אגב היה היום ממש ממש יום מטורף בצפון הרחוק... גם אני כמעט הכנסתי את הדזלר שלי באדמה ולמזלי משכתי גובה ברגע האחרון!. לגבי יש טיסן חדש שאבא שלי עמל ובנה במשך חודש ה laser arrow...אם אני אוכל להוסיף תמונות אם יהיו לי אני אוסיף.. מי שלא מכיר את הטיסן הוא דומה hollysmoke.. ומי שלא מכיר אותו אז זה סתם טיסן משולש שטס שמהירות של איזה 300 קמ"ש בערך.. אז כזה יום היה לנו בשמרת בצפון הרחוק... שיהיה לכולם ערב טוב..לילה טוב.. ביי ביי

rubber duck

New member
משתתף באבלכם ../images/Emo13.gif

מסור לאבא שתמיד יש קיט חדש
חוצמזה נשמע שהיה לכם אחלה יום
שרון

דזלר הולך ודזלר בא../images/Emo131.gif

הי ניר, הי חיימה נא להכין צמד חדש אנחנו נהנים לראותכם אבא ובן מטיסים יעפים ומתאמנים בצמדים. עדיין מוקדם לקטיף הכותנה באזור, נא לתקן ולהמשיך . דני ..

קיט של דזלר

אפיק מה המצב? קיט שכזה צריך לעלות בערך 400 ש"ח. כבר אמרתי לך כמה הוא משתלם.
בהצלחה רועי

Afik Mazor

New member
רועי.. מה המצב?

מה אתה ממליץ? לקנות קיט או להתחיל רק מתוכנית? כי לפי מה שהבנתי הקיט מגיע רק עם הפרופילים חתוכים... ואת כל השאר צריך לעשות לבד...

מה רצית??

מה רצית?? בכל קיט שאני מכיר באים רק הפרופילים מוכנים מה עוד רצית שיבוא מוכן? אגב הקיט של הדזלר ממש איכותי...

דזלר

אפיק, זה לא מדוייק לגמרי, בקיט הפרופילים אכן מגיעים חתוכים יפה אבל יחד איתם אתה גם מקבל בלזות מתאימות,גוף חתוך במדוייק,צלעות גוף שעשויות מדיקט תעופתי חופה ועוד כל מיני חלקים שמגיעים חתוכים במדוייק. בקיצור זה די סרט לבנות קיט מתוכנית במיוחד אם זו פעם ראשונה שאתה נוגע בקיט. לא מומלץ. חוץ מזה במקרה בשבוע הבא אני הולך לקנות קיט אחד אז אם אתה רוצה תצטרף לקנייה ונקבל מחיר טוב יותר. אני באמת ממליץ לך על הטיסן, שווה כל רגע של עבודה. למקרה שאתה מעוניין צור איתי קשר בטלפון

Afik Mazor

New member
רועי..

בקשר לקניה המשותפת כבר נראה לי מאוחר מדי..:( אבל בקשר למנועים אתה יכול לתת לי עצה טובה:) מה אתה אומר על ווברה ספיד חמישים לדזלר... נראה לי לא משהו אבל פשוט יש לי הזדמנות אז תענה לי כאן בבקשה... ובקשר למוסטנג מנוע כזה מה אתה חושב..? תודה אפיק מזור

ווברה ספיד 50

אפיק ווברה מנועים טובים אבל חשוב שתבדוק את מצב המנוע לפני הקנייה , אני הייתי ממליץ לך להעביר את ה-46 שעל הפן פליי שלך לדזלר (במידה ותקנה) ואת הווברה חמישים תשים על המוסטנג ככה לא יהיה לך צורך בטיונד פייפ במוסטנג וגם תוסיף לו עוד מהירות וכוח.לסיכום אם המנוע במצב טוב אז שווה לך לקחת אותוולשים אותו על המוסטנג.ווברה ספיד 50 לדזלר זה סתם כוח מיותר לדעתי. בהצלחה

hifly

New member
חברה חברה-דזלר קיט??זה סרט??

קיט של דזלר או פאן פלאי אחר זה באמת משחק ילדים לעומת קיטים של טיסן "נורמאלי".בסך הכל יש לבנות כנף מאד פשוטה,וגוף קרש!!! אז לא להתרגש מ"קיט".בתור נער הייתי בונה(לא היו אז ARF)רק קיטים וזה באמת לא נורא .צריך רק שולחן עבודה נוח,וסבלנות... אגב את הקיט האחרון שבניתי לפני 4 שנים היה אולטימייט 120 -זה לקח כשבועים.ושם יש הרבה מה לבנות כולל שני כנפים. בהצלחה. אמיר

לאמיר

אמיר כנראה שלא הבנת אותי נכון אני התכוונתי שלבנות דזלר מתוכנית (לא קיט אלא לייצר את החלקים לבד)בשביל מי שלעולם לא נגע בקיט זה לא מומלץ. בניית קיט כמו של דזלר זה אכן משחק ילדים.

למעלה