התרסקתי.

galim29

New member
נעמי כייף לראות אותך פה../images/Emo24.gif

תבואי יותר

מצטרפת לכל סעיף וסעיף של נעמי ../images/Emo24.gif

נעמי-טוב לראותך
מסכימה שאי אפשר להחריב את הבריאות ולהקריב את שלמותך הפיסית והנפשית על מזבח הילודה. לא מוצאת לזה טעם. הכי קל זה להמשיך עוד טיפול ועוד אחד ועוד אחד ולהישאב למערבולת המייסרת הזאת בתקוה שהנה בטיפול הבא יהיה הריון. צריך לקחת פסק זמן ולחשוב מה חשוב באמת,אבל באמת חשוב-גנים או ילד? ביום יום מי שמגדל ילדים, מתעסק עם הגידול ולא עם דרך הגעתם למשפחה.הטיפולים גורמים ל"הולד" מטורף בכל תחומי החיים-אני זוכרת את התקופה הזאת כסיוט מתמשך, אם את רוצה לקרוא - תחפשי את הודעת ההריון שלי שנכתבה רגע לפני שחתמנו עם עמותת "טף" בגלל שלא היתה לנו סבלנות לחכות לאימוץ ארצי. כיום אני אמא בת 4 וממתינה בארץ לאימוץ - שוקלים אימוץ בין ארצי וחושבים על הדרך לממן את ההליך בינתיים במידה והמוקפאים שלי לא יניבו ילד. מחבקת אותך על ההחלטה שקיבלת

היי יקרתי

הצטערתי לשמוע על השלילי ...ושמחה לשמוע על ההתאוששות והפירגון.... שמחה לשמוע על ההחלטה לשקול אימוץ.....ומסכימה עם כל מילה של נעמי17..... כשגיליתי את האנדו ומשמעותו מיד נרשמתי לאימוץ בארץ.....לא עברתי טיפולים .....כי היה לי ברור שאני רוצה להיות אמא בריאה......ביררתי גם לגבי אימוץ בחו"ל אבל בסוף המשכתי תהליך בארץ.....והיום יש לי שני בנים מדהימים שאף פעם לא מספיק מהם. אשמח לעזור לייעץ לספר ולהראות ..... אני כאן......

lookingfor11

New member
תגובה ל - Luli74

אנחנו החלטנו ללכת על פונדקאות כרגע מתחילים טיפול נוסף אחרי אובדן של היריון בשבוע 15 (עם הפונדקאית) אם תרצי פרטים שלחי מסר

אני מאחלת

ליבי עלייך לולי אני מאחלת לך שתמצאי נחת שיוביל לסוג של אושר בכל דרך שתבחרי ללכת בה...

פז08

New member
שולחת לך ../images/Emo201.gif

מאחלת לך שתצליחי בסופו של דבר (גם אם בסופו של תהליך ארוך, כואב ומייגע) להגשים את חלומך.... אין ספק שמגיע לך להיות אמא. מחזיקה לך אצבעות להמשך הדרך....

למעלה