התרסקתי באמצע החיים...

• פותח הנושא h47
  • פורסם בתאריך

h47

New member
התרסקתי באמצע החיים...

היי לכם. רציתי לשתף אותכם בתקופה לא קלה שעוברת עליי כעת. נפגשנו כך באמצע החיים אני והוא, לשנינו יש משפחה , אנחנו בני אותו גיל, ילדים בגילים דומים (גדולים יחסית), התאהבנו בטירוף-וכך שנתיים נסחפנו למשהו גדול מהחיים. מצאנו מכנים משותפים, אוהבים את אותם הדברים, בעלי ראש צעיר, מבינים אחד את השני. ממנו קבלתי אהבה אדירה, חום, הבנה, רגישות, תשוקה , דאגה לי , יושר כלפיי, הגינות-כל מה שאפשר לחלום מגבר. ואני התאהבתי בו בטירוף. ועכשיו הגיע המפץ הגדול, והסוד הזה התגלה. שנינו , כרגע כל אחד בבית שלו, מנסים לאחות את השברים, כל אחד הולך ליעוץ עם בן זוגו, אבל אנחנו קרועים בליבנו. כרגע הוא מסרב לראות אותי עד שירגעו הענינים, הוא כ"כ ישר עם עצמו, ואני מבינה אותו כמובן-איך הוא אומר לי "הגיע רגע האמת, וצריך להחליט לכאן או לכאן". גם אני בבית שלי, מנסה לאחות, לבדוק, הולכת גם ליעוץ, אבל אני קרועה, שבורה , מרוסקת , מרגישה רחוקה מהאהבה שלי האמיתית, ליבי איתו, אנא עזרו לי. מה אתם חושבים?

אהבת חיים וקביעת סדר עדיפויות

אינני יכול לתת לך "עצה מלומדת" או כל עצה של "מה לעשות". אני יכול רק לשאול אותך שאלה, אולי כמה, ותנסי להשיב בכנות (בראש ובראשונה לעצמך): אילו האיש, אהבת חייך, היה בוחר אחרת ועוזב את ביתו, האם היית עוזבת את ביתך וחיה איתו? אולי בוריאציה אחרת, האם את באמת מעונינת לשקם את הזוגיות בבית, או שהתהליך "נכפה" עליך בהעדר אלטרנטיבה לחיות עם אהובך? עוד אמירה שמשאירה דברים תלויים באויר היא סירובו של אהובך לראות אותך "עד שירגעו הענינים". מה פירוש "ירגעו"? איזה אופי יהיה לקשר ביניכם אחרי שהענינים "ירגעו"? מה הציפיה ל"רגיעת הענינים" עושה לתהליך היעוץ שאת עוברת כעת (לדעתי היא משבשת אותו לגמרי)? לדעתי, עליך לחתוך ולא לצפות לחידוש הקשר עם אהובך, כי אם זו הבחירה, לכי איתה עד הסוף (לכי עד הסוף עם כל בחירה שתעשי). רק כך תוכלי לזכור את האהבה כאהבה גדולה שפגשת וחווית באמצע החיים, אבל כזו שנשארה בגדר זיכרון, ממנו תוכלי לבנות אולי זוגיות טובה יותר בבית. לגבי הבחירה, תמיד תוכלי לבחור אחרת. אבל כל עוד זו הבחירה, לנתק קשר ולנסות לשקם בבית, לכי איתה עד הסוף. נו, בסוף יצאה גם עצה (נכון יותר הבעת דעה).

נידר

New member
ההתרסקות

פחות אבל עוד כואב תתרוממי מהר והעסיקי את עצמך אחרת תיצללי למעמקים

לא מבין אתכם אנשים

מצאתם את עצמכם, שנתיים בניתם מערכת יחסים נהדרת,לכאורה הכל טוב, אז בשביל מה לנסות לאחות שברים שהיו שם מזמן, שבגללם כל אחד מכם חיפש משהו שלם? למה לא תצאו מהשברים ותבנו ביחד משהו יפה על בסיס האהבה והכבוד והכייף שחוויתם יחד? יודע שזה קשה, אולי הייעוץ יביא אתכם לזה.

h47

New member
לא עניתי לך...לא יפה

תודה תודה על תשובתך..... נכון.....יש שברים..ואי אפשר לאחות אותם..המצב נכון להיום..שבוע מכתיבת ההודעה..גם ביעוץ שלי וגם ביעוץ שלו יש משבר..וכנראה שאין ניסים ונפלאות. אחזק לי אצבעות..אנחנו עוד נהיה יחד..ותקרא בראש הפורום ...עניתי שם למישהו שפנה אליי בעניין "ורדה-רזיאל-ז´קונט" ד"א נורא קל להגיד..לצאת מהזוגיות לבנות יחד...אני כבר מנסה חודש לצאת...אתה יודע כמה קשה לצאת מהבית גם אם הכל הרוס שם? זה הדבר הכי הכי קשה שחוויתי בחיי..פעמיים בחודש האחרון הייתי כבר על מזוודות..נראה מה יהיה.......שמור על קשר...:)

ממה שאני מבינה

הקשר יצא משליטתך. הוא כבר החליט גם בעבורך על ניתוק (זמני לרגע זה). חושבת שטבעי שתרגישי"קרועה, שבורה, מרוסקת", הניתוק הפיזי קל, הניתוק הריגשי קשה וקורע בבשר החי. ניתוק קשר הוא כמו אבל, יש לו את הזמן שלו. במשך תקופה תחשבי עליו מבוקר עד ערב ותתגעגעי- מוות, אבל "הזמן מרפא את הכל" אינו קלישאה ריקה, בחלוף הזמן ואם הניתוק יימשך - הוא ייהפך לזיכרון- לנוסטלגיה מתוקה\מרירה. ובינתיים, חושבת שכדאי להעלות את עניין הזוגיות שלך על הבמה ולבדוק אם ניתן להפיח רוח חיים בגחלים הכבויים...אלא שהתהליך צריך להעשות בלב שלם ומתוך רצון לשקם - ולפי מה שהבנתי ממה שכתבת - לא זה המצב.

להתרסק תמיד כואב../images/Emo101.gif

לפי מה שאת מספרת הוא החליט בשבילכם. יכול להיות שמה שאת מתארת כאהבה גדולה ו... לא היה קיים עבורו כי אז התשובה היתה ברורה. לכן: א. אני מציעה לך למצוא את התשובות אצלו בצורת דו שיח ישיר. גם אם התשובות יהיו קשות לפחות תדעי איפה את עומדת ולא תחיי בשקר. ב. את חייבת לברר עם עצמך איפה זה שם אותך. את הולכת!? - ולא חייב שמישהו מחכה לך שם בחוץ או שכן(תלוי בסעיף א´)....... את נשארת!? - ואז את חייבת עבורך לעשות את כל המאמצים שיהיה טוב בבית- כולל יעוץ, איחוי שברים וכל מה שזה כולל... ג. אפשרות להמשיך בקשר איתו "מאחורי הקלעים" אחרי שהענינים ירגעו היא אפשרות!- רק קחי בחשבון שמישהו שם לא אמיץ! ולא לוקח אחריות !!! וברגע שזה שוב יתגלה מה אז????

ואיך הצלחת להחזיר אותי ...

...כמה וכמה שנים אחורה תסריט כל כך מוכר, כל כך כואב כן, הרגשה אמיתית של התרסקות והתנפצות ותחושה שהאדמה נשמטת מתחת רגלינו אינני בקיאה בכל הפרטים, אבל ממה שאת מספרת ומנסיוני שלי, עליך להשלים עם הפרידה. הוא לא יחזור. הוא ישקם את חייו עם זוגתו, הוא יישאר בביתו ועם משפחתו ואת?? לא אשקר לך צפויים לך ימים קשים תני לעצמך להרגיש שבורה ומרוסקת תבכי, תבכי הרבה תתאבלי על האהבה המופלאה הזו שהיתה ואיננה וניצרי אותה עמוק בלבך ובהווייתך כי היא תלווה אותך עוד סוף ימי חייך נסי לשקם את חייך עם בן זוגך ואם לא ילך, זכרי רק כי יש עוד אהבות ואת האיש ההוא ??? זכרי אותו באהבה תני לו ללוות אותך בכל דרכייך ומעשייך תני לו להישאר חלק מחייך למדי לחיות עם זכרונו - באהבה אישה1 שהיתה בסרט הזה בדיוק

כל כך לא מסכימה....

אם התחושות האלו שמותר "לבכות עליו"... אז גם מנסיוני האישי אומר לך שזה קשה אבל המרחק בין לבכות עליו לבין לעמוד על 2 הרגלים הוא רחוק..... קחי את עצמך בידים תעשי את ההחלטות הנכונות (וזה קשה במיוחד כשאת בסערת רגשות) אבל תביני שהוא לא שווהאת הדמעות שלך שבנאדם שלא מסוגל לקחת אחריות על ההחלטות שלו לא ראוי לאהבה שלך כל עוד היית "מוצנעת" הוא רצה אותך וברגע שזה התגלה ..הוא לא רוצה את זה יותר לי זה ברור שהוא היה רק מטעמים אגאוסיטים ולא יותר מזה ושוב...הדגש|תאמיני שאת ראויה ליותר(והלואי שאתבדה ותספרי שבחרתם לפתוח בפרק ב´ ביחד....) תהיי חזקה

h47

New member
לכל העונים לי....

קראתי את תגובתכם..אז קודם כל תודה על ההתייחסות..ומעט תשובות.. במיוחד לדניאל...הוא לא ניצל אותי..מה זה ניצל אותי..ואני לא ניצלתי אותו..אהבנו אהבת אמת....העניין הוא שגבר כמוהו לוקח אחריות על מה שהוא עשה והסיבה לזו שהוא לא רוצה לראות אותי היא..לדבריו בכל אופן שזה לא הזמן לרקוד על שתי חתונות..והוא באמת ובתמים בודק האם הוא נשאר בזוגיות ההיא. אנחנו משוחחים..לא טוב לא ..הוא לא מאושר...ואני גם כך.. הדברים פתוחים כרגע... ואם אני לא טועה...אנחנו עוד נהיה יחד!!! תודה לאשה פשוטה..שכתבה לי כל כך יפה..רק מי שהיה בסרט הזה מבין אותי כנראה...הימים עוברים לי בזחילה נוראית..התקפי הבכי מגיעים ללא שליטה..בכל מקום בכל רגע שאני נזכרת בו ..רואה שומעת דברים שמתקשרים אליו..מסעדה..שיר..מתנה שקבלתי ממנו..את ודאי יודעת למה אני מתכוונת.. אבל לדעתי..ביננו זה עדיין לא סוף פסוק ....תודה לך..

h47 לא זכור לי שהשתמשתי במילים האלו

ולא לזה התכוונתי אני מציעה לך לקרוא שוב את ההודעה שאדם33 כתב. אולי דרכו המסר יעבור בצורה בהירה יותר בכל מקרה אם זו לא הסיטואציה אולי תסביר לעצמך למה בכל זאת את כאן מספרת לנו על הבעיה שלך??? כי לפי מה שאת מספרת מכאן ואילך ....את וההוא חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה או שלא!!!!!!!!!!?????????

adam33

New member
ציפיות

הצייות שלו מהקשר הוגדרו לפני שהקשר התחיל בעוד שאת ראית בקשר אהבה מחודשת הוא ראה אותך כמישהי מהצד שנימצאת על אש קטנה אחרי משפחתו הוא כל הקשר היה פחדן ומכל זיז וזיז ראה אותך שניה מה שלך נדמה היה כאהבה גדולה היה בעיניו כקשר של מישהו נשוי שלא יוביל לאף מקום בעוד שאת נאחזת באהבה הזו הוא נתן לך את מבוקשך אבל ברגע שהכל התפוצץ הוא ראה הכל במהירות ומהר פעל השיב אותך למקומך הטבעי במשפחתך והוא מהר הלך לומר מוצי מוצי לאישתו אבל אל תדאגי ברג שהכל יחזור בינו לבין אישתו הוא יחזור אלייך על ארבע ויתחיל לחזר שוב אבל רק בהבדל אחד הוא יעשה את זה במשנה זהירות ואת מן הסתם תלכי אחריו מכיון שאת הצפיות שלך עדיין לא הנמכת עצתי אלייך שבי עם עצמך ונסי לראות היכן נישואייך גבשי עמדה כפי שהוא עשה ורק לאחר מכן נסי להגדיר את הקשר שלך איתו לאור כל המצב.

../images/Emo24.gif בשבילך, מכל הלב

Now and Than The past is so familiar But that’s why you couldn’t stay Too many ghosts, too many haunted dreams Besides you were built to fined your own way But after all this years, I thought we’d still hold on But when I reach for you and searched your eyes I see you’ve already gone … That’s OK I’ll be fine I’ve got my self, I’ll heal in time But when you leave just remember what we had … There’s more to life than just you I may cry but I’ll make it through And I know that the sun will shine again Though I may think of you now and than Can’t do a thing with ashes But throw them to the wind Though this heart may be in pieces now You know I’ll built it up again and I’ll come back stronger than I ever did before Just don’t turn around when you walk out that door …

למעלה