התרסקות

ד ו ל ה

New member
התרסקות

אחלה סרט. תופס את הבטן, משאיר חומר למחשבה, ממליצה בחום... סרט אמריקאי שבנגוד לסרטים אמריקאים שבהם הכל מחולק לטוב ורע, נכון ולא נכון, אמת ושקר, מראה בדיוק את ההפך - שהטוב והרע שלובים זה בזה שאין נכון ולא נכון אין צודקים ואשמים, כל חד מאיתנו יכול להיות בכל צד של המתרס, תלוי בנסיבות... דולה (אוהבת סרטים שנשארים איתה גם ביום שאחרי, וגם גברים כאלה
)

ד ו ל ה

New member
תודה נשמה...

אבל אני חייבת ללכת לישון קצת צריכה לקום בבוקר לעמל יומי (המהנה...) שומרת את הקפה שלך למחר כי בטוחה שיהיה לי קשה להתעורר דולה (שבלילה קשה לה להתנתק מהיום וללכת לישון ובבוקר קשה לה להתנתק מהחלום ולהתעורר)

יערית

New member
וזו המציאות

הטוב והרע שלובים זה בזה אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב וגברים שנשארים ביום שאחרי .....נו טוב רק אם היה טוב
{במיקרה הזה, רע בשום אופן לא מתקבל}

דולה הרי זה דבר ידוע בכל אדם ישנו

שני צדדים הטוב והרע ! עכשו תלוי איך את נתקלת בו , וכך גם בסרטים , נכון זה סרט מדהים לשם שינוי ראיתי אותו

וגמני ראיתי אתמול ../images/Emo141.gif

סרט נפלא. ש. פרא (שהיה אתמול בערב בהקרנה מיוחדת לעובדים של סרט שעוד לא יצא להקרנות ולכן עוד אין לו שם עברי, באנגלית הוא נקרא As it is in heaven, והוא מספר על מנצח מהולל שנאלץ לפרוש בגלל בעיות בריאות, והוא חוזר לכפר הולדתו, מקבל עליו לנהל את מקהלת הכנסיה המקומית, ומחולל שינוי בלבבות התושבים ובתוך כך גם בחייו שלו, סרט מרגש עם סוף טוב שמומלץ במיוחד למי שעוד מתלבטת בין לפלפים לבין נהגי משאיות מסוקסים).

d a n i e l s 5

New member
תגיד...

"הקרנה מיוחדת לעובדים"..... ככה As it is כמו שזה נשמע....עבדת שם?

seg sug

New member
לפני יומיים- גם אני

נכנסתי לסרט, שבתחילתו הרגשתי לא מוצאת עצמי מתחברת ובהמשכו וסופו, מצאתי עצמי מתרגשת, אוהבת, מתחברת כל כך אמיתי, איך הגלגל יכול להתהפך פעם אתה בצד אחד ופעם בשני ובכל פעם מסתכל על המצב בעיניים אחרות. (לא לשכוח לעשות זאת מידי פעם, פוקח עיניים שנדמה כי היו פקוחות) סרט שנישאר איתך אחרי- מסכימה דולה גם אני אהבתי את חומר המחשבה שהשאיר.

למעלה