התרסקות שלישית

התרסקות שלישית

אהלן מתוקות, היום מבחינתי זה יום נורא, קיבלתי שוב "שלילי", וזאת הפעם השלישית, כל כך ציפית, ואפילו בפעם הראשונה בחיי היה לי איחור במחזור, איך שחזרתי מהבדיקת בטא התחיל לי הדימום ואני ממש מרוסקת. אין, פשוט אין מילים שיכולות לתאר את גודל הכאב, הצער והאכזבה, פשוט כל מילה היא מיותרת, כל כך הרבה ציפייה, כל כך הרבה המתנה, כל כך הרבה זריקות, ומתחים, ועצבים ובסוף... כלוםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! למה זה קורא? משהי יכולה להסביר לי? אני כבר עיפה מלחשוב. מה יהיה? יש סיכוי שפעם זה כן יקלט? אני מיואשת באמת היום, אפילו עוד לא סיפרתי לבעלי, איך עושים את זה?

ניקה25

New member
../images/Emo201.gif

אני מאוד מצטערת לשמוע, אני כרגע באותו מצב, ממש דיקי. זו באמת שאלה מעניינת למה זה לא קורא, אף אחד משום מה לא מצליח לענות על זה .... אני רק מאחלת לנו הרבה כוחות לפעם הבאה ושיצליח כבר!!!!!!
תהיה חזקה, נעשה את זה בסוף....

panda321

New member
../images/Emo201.gif

אני אנסה גם לעודד אותך, בכך ששתיים מחברותי לטיפולים (שהכרתי בפורום פוריות) ניקלטו בחודש האחרון ב IVF רביעי.

../images/Emo201.gif

ממש מצטערת בשבילך צריך המון כוח לעבור את מה שאת עוברת הכאב האכזבה נותר לי לשלוח לך חיבוק חזק ומקווה שתעודדי ותתחזקי במהרה. אין הסבר למה דברים קורים ולפעמים לא צריך לחשוב על זה יותר מידי צריך רק לדעת לעבור את השלב הקשה ולנסות לצמוח ולהתחזק. תהיי חזקה ואנחנו תמיד איתך

../images/Emo201.gif../images/Emo14.gif../images/Emo201.gif

מבינה אותך כל כך
זה מרסק אותנו לחלוטין השלילייים האלה
אין לי הסברים (אם היו לי כבר הייתי מזמן בהריון
) ולא יודעת למה זה קורה.... כרגע תתפנקי לך,תתכרבלי בתוך פוך ותבכי (תוציאי, זה עוזר מעט)... קחי את הזמן הדרוש לך... אחרי כל השחרור הזה השברים נאספים לאט,לאט... המטרה נותנת לנו כוח והולכים קדימה. עצובה איתך
ושולחת אלייך המון אנרגיות חיוביות

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

באמת אין מילים שיכולים לתאר את ההרגשה לאחר קבלת השלילי
ליבי איתך וכל שאני יכולה להגיד הוא שכמה שזה לא נראה עכשיו המעבר בין התרסקות להתגשמות החלום יכולה להתרחש ברגע אחד. מקווה שהרגע שלך יגיע במהרה

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אוי חמודה , ההרגשה בקבלת השלילי זו אחת ההרגשות היותר קשות שייש מבינה כל כך את הכאב והאכזבה . מקווה שבפעם הבאה נשמע בשרות טובות . שולחת הרבה
|

למעלה