התרסקות לשמאל.

התרסקות לשמאל.

לצערי ראיתי כרגע את המדגם וראיתי לאט לאט איך שמרצ מגיעה אחרי האיחוד הלאומי וש"ס. קשה לי להאמין שהתוצאות הסופיות יהיו שונות. המדינה נהרסה.

tinkerbaby

New member
למה אתה כזה מדכא!

זה רק מדגם ועוד המדגם הראשון...שים לב שבכל ערוץ התוצאות שונות. מרצ נעה בין 5 קולות ל 8 קולות, מאוד משמעותי. שום דבר לא סופי.

עשיתי כל-כך הרבה! בערב של הפעולה

הראשונה שלי בנוער מרצ העבודה פרשה מהממשלה!

YehonatanBitton

New member
יששששששששששש

העם ניצל! העם הביע את דעתו החופשית כלפי התפיסה הלא היונית שלכם! איזה אתם חיים :?

Deathatred

New member
העם לא בחר במלחמה

המלחמה נכפתה עליו (החמאס לא מתכוון להפסיק בפיגועים, לא משנה כמה שטחים תיתנו לו). העם בחר להגיב ולהגן על עצמו במקום לשתוק וללכת כצאן לטבח. וכדאי מאוד שתבין את זה.

Deathatred

New member
זו הייתה הגישה של יהדות הגולה

שאם נגן על עצמינו בפני הפוגרומים אז הגויים רק יכעסו יותר וזה יגביר את הפוגרומים. זו גישה מאוד לא בריאה. לא באנו לכאן כדי לחיות בפחד, מכווצים בפינה, לחיות שפולי ראש, להתחנן לאויבינו שיחוסו עלינו ולתת להם קורבן אדם חודשי לספק את רצחנותם. באנו לכאן כדי שאם מישהו ינסה לפגוע בנו ננחית עליו מכה שתבריח אותו עם הזנב בין הרגליים. ואנחנו מסוגלים. גם לפלשתיניאים.

זה ממש נורא....

השמאל נהרס....מרצ רק במקום ה-6 שזה ממש נורא אני לא מאמינה ששינוי עברו אותם בכל כך הרבה....אבל אני מקווה שמחר זה ישתנה..אני יודעת שזה לא ישתנה בהרבה אבל אולי בקצת

אני בשוק..........................

לאן הגענו?? ערוץ 1 מנבא 5 מנדטים, ערוץ 2- 7...
יוסי שריד מתפטר..
אני פשוט לא מאמינה
אני מתאפקת לא לבכות.... אבל בכל זאת- אני רוצה להודות לכל הנוער ולכל הש"שנים לרכזים, ולכל מי שעזר, לא ישן בלילות, לרוני פרומן...
זייהו... אני בטוחה שכולם עצובים ומדוכדכים... אבל אסור לנו להתאכזב, כי אנחנו יודעים שהדרך שלנו היא הנכונה, ואני בטוחה שבעוד שנה- שנה וחצי שיהיו בחירות חדשות- נוכיח את זה
אז בואו נרים ביחד את הראש, ונוכיח שלמרות הכשלון- אנחנו חזקים
בברכת יש לנו מרצ
לעשות
(כן, גם כשקשה...)

בהחלט תוצאות קשות לנו ...../images/Emo7.gif

אנשים תתעוררו , 5 מנדטים ?! לאן הגענו ?! טוב לאחר ההכרזה של יוסי .ש. על התפטרותו כנראה מיו"ר המפלגה אני חושב שיש להסתכל קדימה , לראות מה יקרה או לא יקרה בבחירות הלאה , זה פשוט מחייב את זה , אז ככה אני מנחש : ממשלת ימין צרה שתעשוק ממר שרון עד שהוא יפרק ת´ממשלה ותוך שנה-שנתיים נבזבז עוד מכספי הציבור ונעבור עוד מערכת בחירות ... לגבי השמאל ? תוקם המפלגה הסוציאל דמוקרטית ונקווה לטוב הלא כן ?! ואם זה נראה כאילו איני מצטער על יוסי .ש. אתם טועים ... פשוט מנהיד לקח את האחריות שלו וזאת לא רק זכות להיות מנהיג זו גם אחריות ... מי ייתן ויהיו ימים של שקט לשמאל השפוי בארצנו .... לילה טוף ... יותם .פ. , סניף ת"א !

העם בחר שחיתויות, אבטלה, מלחמה,

כישלון, סיכסוך ואי-נכונות למשא ומתן עם הערבים. הלכה המדינה פשוט.

למעלה