התרמות

OMRI42

New member
התרמות

היום הייתי בפגישה עם המדברית שלנו, והיא אמרה שהתנועה ביקשה תרומות מעסקים גדולים שונים לאיזשהי מטרה (אנערף). עכשיו היא אמרה שמתי שהתנועה פנו לתנובה אז תנובה החליטו ותרום בצורה של שקל - מול - שקל..(מי שלא יודע: אני תורם שקל, תנובה תורמים שקל..). ולכבוד זה הם הכינו לוח שנה עם תמונות מהמדצים 2004(!!!) והמדחים. למה אפאחד לא מדבר על זה...? כאילו מישהו שמע על זה.. הלוחות בניזונות אגב... נ.ב. ואולי שאני מתכוון תנועה אני מתכוון למועצה?..וואלה לא יודע

לוחות חביבים הייתי אומרת../images/Emo11.gif

ואני חושבת שזה לוח של התנועה...כאילו לכל המועצות אותו דבר...נראה לי לא בטוחה בכלל... ו...לנו נתנו אתזה בתור משימה אחרונה או משו לפני שהגרעינרים "הישנים" עוזבים למכור 6 כאלה כל זוג חניכים...יחיח

s h e e p i t

New member
רשמתי הודעה על זה...

ב
האחרון בכל אופן מסתבר שנתנו את זה בכל המועצות (כמעט) אני חושבת.. והכסף שמקבלים נתרם לילדים שאין להם כסף לממן טיולים ומחנות...

s h e e p i t

New member
אממ...

אין הרבה מה לתת... זאת התרמה שעושים לילדים שאין להם כסף לממן טיולים ומחנות (כמו שאמרתי מקודם) ההתרמה היא כמו כל התרמה יש פנקס והכל... אנשים תורמים 20 שקלים שמגיעים לילדים האלה ומקבלים לוח שנה עם תמונות של קורס מדצים / מדחים. ותנובה מממנת (כמה מ') את זה ככה שזה לא עולה לתנועה כסף ... או שזה עולה מעט...

אנחנו כמעט ולא הצלחנו למכור

התמונות שם לא מענינות חניכים וזה גם מחיר יחסית גבוהה ואנשים רצו לקנות וושמעו את הכסף הם צחקו! אני חושבת הצעת יעול לים שם נגיד בכל דף תמונה של שני מועצות ואז זה יותר יענין ויותר יהיה קרוב לחניכים/האנשים במושב! נ.ב. לא הצעה שלי הצעה של גרעינרית לשעבר מהמושב שלי (הייתה במעלה יוסף)!

געמג 22

New member
עוד דבר

תסבירו לאנשים שהכסף הזה הולך בשביל קרן סבסוד למפעלים כדי לעזור ליותר חניכים לצאת לקורסי הדרכה ושהכסף משם לא הולך לתנועה למטרת רווח

אנחנו הרחקו לכת ואמרנו:

שזה לסיפסוד מחנות וטיולים! ואז חלק לפחות הבינו מזה שזה לספסוד המחנה הספציפי שלי הילד שלהם במחנה כזה או אחר..

neriaku

New member
חשוב לדעת

ההסדר עם תנובה הוא כדלקלמן (שימו לב לעברית!) התנועה עובדת מול מחלקת השיווק שלהם, ההסדר היה כזה, אם תנובה תתן תקציב אז התנועה יכולה לדאוג שבהרבה בתים על המקרר יהיה תלוי הסמל של תנובה, כלומר, תנובה ממנה הוצאת לוח שנה של החטב"מ כאקט שיווקי שלה עצמה, בתמורה אנחנו מוכרים את הלוחות ב"עשרים שקלים או יותר" וכל ההכנסות קודש לקרן פיתוח מנהיגות צעירה, כלומר - מימון לחניכים שאין להם כסף לצאת לקורסים או יוסי יפה... תנובה גם חילקה לוח לכל עובד כשמבחינתה זה לא תרומה זו יחצ"נות של החברה... :~)

אנחנו קיבלנו היום את זה

דווקא לוח שנה נחמד ואני יקנה אותו אפילו קיבלנו פוסטרים כאלה בנושא לתלות ברחבי צורן

געמג 22

New member
רותם שאלה ועניתי לה על זה!!!

אז התרומה היא לא שקל מול שקל אלא - תנובה תרמו כסף כדי לעשות לוחות שנה את הלוחות האלו שכוללים תאריכים תנועתיים ולוח שנתי לשנה הקרובה בנוסף לתמונות ממפעלי קיץ (בעיקר מד"צים ומד"חים) בתמורה על זה על הלוחות יש אייקון קטן של תנובה כל לוח כזה עולה 20 ש"ח (ואם מישהו רוצה לתרום יותר זה מתקבל) שהולכים כדי לסבסד מפעלים ולעזור לחניכים לצאת אז תעברו במושבים שלכם ותמכרו את הלוחות האלה (מועצות עם גרעין - תשאלו את הגרעין שלכם הם יודעים על זה!!) עוד שאלות? או משהו? תשאלו... אם אני אגיע שוב למחשב אני אענה (או שגרעינר אחר יענה או שאני אענה בשישי)

s h e e p i t

New member
כן יש לי עוד שאלות....

כעיקרון התרומה היא של 20 ש"ח ובתמורה מקבלים את הלוח אז למה יש בסוף הפנקס כמה קבלות של 10 ש"ח ? הא? הא? הא?

כי אם בן אדם

מספיק נדיב והוא אומר לעצמו "וואלה אני רוצה לתרום עוד" אז יש לו אפשרות לתרום עוד

למעלה