התרופפות משמעת

ליאתו

New member
התרופפות משמעת

אסתר שלום, ילדתי תאומים בליס לפני שלושה שבועות, ועזרת לי מאוד להתחיל את ההנקה וגם להניק בשניים. בימים האחרונים שמתי לב להתרופפות משמעת בכל הנוגע לאחיזת הפטמה. מה הולך בסדר? בהנקת יחיד, אני משכיבה את התינוק/ת כך שהפנים והבטן פונים אלי, הגוף ישר, התינוק פותח פה גדול, אני מכניסה את הפטמה, ובאמת הם תופסים חלק מהעטרה ולא רק את הפטמה (אם הם תופסים רק את הפטמה אני מתקנת מיד), יונקים יניקות קצובות, הלחיים מתנפחות עם כל יניקה, אני משאירה אותם עד שהם משחררים אותה לבד. הם בדרך כלל ישנים או רגועים בין הנקות, ממלאים חיתולים, ועולים במשקל מעל 250 גרם בשבוע (הבת בקצב כפול כמעט מהבן). אז מה לא בסדר? ביומיים-שלושה האחרונים הפטמות שלי החלו לכאוב אחרי חלק מההנקות, ושמתי לב שכשהם יונקים הפה לא פעור לגמרי, ולמרות שחלק מהעטרה נמצא בתוך הפה, החלק התחתון של הפה לא פעור. בהתחלה, ממש היו להם "שפתי דג", ועכשיו רק השפה העליונה היא כזאת. בנוסף, חלק מההאכלות נמשכות למעלה משעה לאחד, ואני לא בטוחה שזה בסדר. איך מתקנים אחיזה בשלב הזה? גם אני וגם הם "יודעים" איך זה "צריך" להיראות, אבל זה לא יוצא! תודה

Are they getting bottles?

If you are giving bottles, and as you know with twins, this is fine, make sure that the way they take the bottle is how you want them to take the breast......with the lipw to the wide base of the bottle. ( I hope you are using the Avent nipples). YOu may have a pitria. Did either you ro the babies get antibiotic afer the birth? In any case, I would suggest that you call a yoetset hanaka IBCLC to help you sort things out. As for the little girl doing better......remember I told you that when there are boy and girs twins, the girl always gets it better!!​

דיאנה1

New member
תרגום: האם הם מקבלים בקבוק?

את את נותנת בקבוקים, וכמו שאת יודעת עם תאומים, זה בסדר, ודאי שהם לוקחים את הבקבוק כמו שאת רוצה שיקחו את השד: עם השפתים על הבסיס הרחב של הבקבוק (אני מקווה שאת משתמשת בפטמות של אוונט). אולי יש לך פטריה. האם את או התינוקות קיבלתם אנטיביוטיקה לאחר הלידה? בכל מקרה, הייתי מציעה שתפגשי עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC לעזור לך לבדוק את העניינים. לגבי הילדה שמסתדרת יותר טוב... זוכרת שאמרתי לך שכאשר יש תאומים עם בן ובת, הבת תמיד תופסת את זה טוב יותר!!

למעלה