"התרומה"

Thats

New member
"התרומה"

פגישת פרס-ערפאת מהווה תרומה מכרעת למאבק נגד הטרור. לרגל הפגישה ההסטורית יוצאת הרשות הפלשתינאית בסדרת תערוכות וצעצועים לגיל הרך: אורח הכבוד כמובן יהיה שמעון פרס שיוזמן לבקר בדגם מוקטן ונייד של מסעדת סבארו עם חלקי גוויות ופיצות מפלסטיק. מיועדים לצאת לשוק: ערכה מוקטנת של הכניסה לדולפינריום לילד ולילדה הרכים. כמו כן נודע לכתבנו כי בקרוב יצאו דגמים נוספים: דגם של אוטובוס מתפוצץ (למבקרים בתערוכה תהיה אפשרות להיכנס לאוטובוס ולדמות איך זה להיות באוטובוס כשקורה פיצוץ אמיתי). דגם של בית ספר במעלות. בדגם יש מס´ עשרות חיילי בדיל שיוכלו להעמיס עליהם עשרות תלמידי תיכון פצועים. משחק נהדר לגיל הרך. תפס על חיילי הבדיל יאפשר לילד ולילדה להעמיס על חיילי הבדיל, תלמידי בדיל פגועים. ומסגרת הפרוייקטים לגיל הנוער (כיתות ז-יב) 2 ערכות לימוד חדשות: ערכה ביתית בסגנון "עשה זאת בעצמך" לבניית פצצות תבערה. חומר חובה לשיעורי הכימיה. מרגמה מיניאטורית שתאפשר לנוער לתרגל ביצוע אמיתי של פצמ"רים. פרס יקבל באותה הזדמנות תואר של ד"ר כבוד מאוניברסיטת עזה על תרומתו לחיזוק הבטחון של הפלשתינאים. הוא גם יוזמן לייעץ להם כיצד להקים כור גרעיני. Thats all folks

עת לרצינות ולא למכתבי נאצה

אצבעותיך שולפות מרגניות ומרקדות על הדם שנשפך. היום עלינו להחזיק אצבעות ולתמוך בכל נסיון (כמו שנאמר עשר פעמים יפול ובסוף קום יקום) שנועד להפסקת האש והתחלת התהליך שמגמתו להשיג שלום ובטחון לעם ישראל ולו גם במחיר (לא במחיר דמים) כבד. אתה ודומיך, שמחים על כל נסיון כושל של חוגי השלום. תופי ושאגות המלחמה מהדהדים בראשיכם וקולם הולך וגובר ככל שההתקדמות נעצרת. אם נאלץ ללכת בדרככם, דרך שהמחיר יהיה בהחלט מחיר דמים כבד, נדע שנעה הכל על מנת למנעה.

שרוף

New member
אנחנו לא שמחים דן.

אנחנו עצובים שכל פעם מחדש השמאל מתגלה כפסיכי יותר ויותר. ככל שהאמת טופחת על פניכם אתם מקשים יותר. זה לא שמח זה עצוב שלאחר חמישים שנה עם ישראל מבולבל וסובל מתשישות כרונית של פיגועים ומאובדן הדרך. עפ מפורר לחלוטין חי במעגל מנותק מהמציאות כשברקע החפלה הגדולה של שועי הממסד המנותקים מהעם.

רלוונטי

New member
בשם עם ישראל............

מי בדיוק מינה אותך לדבר בשמנו? תאהב זאת או לא אני חלק מהעם הזה.ואינני מבולבל גם לא סובל מתשישות ויודע בדיוק אבל ממש ממש בדיוק את הדרך............קשה להאשים אותי שזה מתעקב כשהסיבה לכך היא אתה....זוזה נא קצת ותחזה בניסים בהתגשמותם.

שרוף

New member
ראית פעם פסיכי שמודה?

שהוא פסיכי? אתה מבולבל ואתה סובל מתשישות ולא יודע מי נגד מי. אתה סובל מתסמונת החטוף וחולם חלומות הזויים ומטורפים ומנסה להגשים אותם. מישהו עוצר בעדך?הדרך שלכם פתוחה.אפילו הימין המזוייף קרי הליכוד קרי שרון מזיז את המכשולים בדרך המטורפת שלך ושל חבריך. כמה זמן כדאי לחכות עוד עשר שנים עשרים שנה או אולי עוד חמש מאות הרוגים?

רלוונטי

New member
עושה קולות של שטיח.....

אם זה עושה לך טוב......אם קו המחשבה הזה הוא היחיד שמוחך מסוגל לו...........לימדו אותי בבית לא לצחוק על מסכנים....אולי הפעם לשם שינוי אני אקשיב...אבל אל תתן לזה לעלות לך לראש...זה רק בהשראת החג.

outrospect

New member
שוב חוזרים אל החזון

אני מניח שאתה מתכוון לאותו מזרח תיכון חדש שבינתיים פינה את מקומו לסדר עולמי חדש ניו יורק בלי התאומים פנטגון חסר צלע הכנות ציבוריות לשואה כימית וביולוגית ומלחמת גוג ומגוג. לפני שאתה מבקר את הצד הימני של המפה ואני בהחלט לא משתייך לצד הזה כדי שתבקר בתערוכה בשכם וכמובן אל תשכח לדרוך על הדגל בכניסה.

רלוונטי

New member
לא מומלץ שתניח................

שום דבר. אתה לא עושה זאת טוב.! אינני עושה " מומלצים" אבל תודה בכל זאת.

למעלה