התרגשתי מאוד

מצב
הנושא נעול.

שרון991

New member
היא נסעה לקייב או עברה באסותא את הה

משפחת קיקיס
אני כבר עוקבת אחרי ההריון הזה כמה זמן כי יש לי איזשהו קשר אישי עקיף למשפחה ולאסון שקרה להם. הם עשו את המסלול של קייב עם פרופ' משיח אז התורמת היא מאוקריינה. עד כמה שאני יודעת הצליחו בניסיון השלישי. אני באופן אישי חושבת שזה נפלא, מקווה שלכל משפחה שכולה יהיה כוח ואומץ לשקם את חייהם ולהביא ילדים לעולם. למרגרט ויורי מגיע כל הכבוד על אומץ הלב. ודרך אגב, לקטנים יש אח גדול בשנות השלושים לחייו שגם אישתו צריכה ללדת בקרוב. בקיצור, המון שימחה ואושר אחרי עצב נוראי... ובהצלחה לכולכן.
האם היא נסעה בכל שלוש הפעמים לקייב או שעברה את התהליך בארץ ?

לורי4

New member
עוד קצת ממה ששמעתי

האם היא נסעה בכל שלוש הפעמים לקייב או שעברה את התהליך בארץ ?
עוד קצת ממה ששמעתי
ושוב, באופן עקיף שמעתי שההחזרות היו כאן בארץ, היא לא נסעה לקייב... אבל, בעיתון היה כתוב שהיא כן נסעה אז אולי בפעם הראשונה היא נסעה אבל בוודאות אני יודעת שההחזרה שכן הצליחה נעשתה בארץ. לצערי, שמעתי היום שהיא במצב לא כ"כ טוב בבית חולים עם דימום וכבר קיבלה כמה מנות דם ועברה ניתוח... אני מאד מודאגת, כנראה שזה בכל זאת מסוכן ללדת בגיל 54... אני מחזיקה לה אצבעות, שתצא מזה ותחבק את הקטנטנים שלה כמה שיותר מהר.

ד"ר משיח סיפר אתמול שהיו לה מיומות

עוד קצת ממה ששמעתי
ושוב, באופן עקיף שמעתי שההחזרות היו כאן בארץ, היא לא נסעה לקייב... אבל, בעיתון היה כתוב שהיא כן נסעה אז אולי בפעם הראשונה היא נסעה אבל בוודאות אני יודעת שההחזרה שכן הצליחה נעשתה בארץ. לצערי, שמעתי היום שהיא במצב לא כ"כ טוב בבית חולים עם דימום וכבר קיבלה כמה מנות דם ועברה ניתוח... אני מאד מודאגת, כנראה שזה בכל זאת מסוכן ללדת בגיל 54... אני מחזיקה לה אצבעות, שתצא מזה ותחבק את הקטנטנים שלה כמה שיותר מהר.
ברחם, והרבה, והיו צריכים לכרות לה את הרחם, בהנחה (מבוססת כנראה) שהיא לא תרצה להרות שוב. הסיבוכים נבעו יותר מהמיומות ברחם ומכריתת הרחם. הוא רואין אתמול בגל"צ.

שרון991

New member
היום בתכנית הבוקר

ברחם, והרבה, והיו צריכים לכרות לה את הרחם, בהנחה (מבוססת כנראה) שהיא לא תרצה להרות שוב. הסיבוכים נבעו יותר מהמיומות ברחם ומכריתת הרחם. הוא רואין אתמול בגל"צ.
היום בתכנית הבוקר
סיפרו שמרגרט מרגישה יותר טוב וכבר חיבקה את הקטנטנים ועברה למחלקה הרגילה. כמו כן ראיינו שני הורים שכולים שגם הם הביאו לעולם ילדים לאחר ששכלו בן וגם הם בגיל מבוגר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה