לדעתי יש פה פן מוסרי שמספסים
אני מקווה שאני לא להולך להכעיס פה מישהיא אבל אני חייב להביע את דעתי באותו נושא של הכתבה. אני בתור בן זקונים יודע מה צפוי לילדים אילו. אמי ילדה אותי בגיל 48, כן, קראתם נכון
48, אמנם מתוך הריון טבעי וספונטני. הייתי ההריון שמיני שלה והלידה השישית. קצת הרבה למשפחה אמריקאית חילונית וממוצעת, לא. למזלי, יש לי אחים גדולים ממני, כאשר הפרש הגילים ביני לבן הבחור הוא 22 שנה. אגב, היום אני בין 38. ואחי הבחור ביום שישי הקרוב חוגג 60. מן הסתם כאשר הורים מזדקנים יש צורך ביותר טיפולים רפואים ותמיכה של הילדים. כאשר ילדים אילו, מהכתבה, יהיו בני 16, ההורים יהיו בני 70. הסטטיסטיקה של מדינת ישראל אומרת שגבר ממוצע חי עד 72 ואישה עד 76. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאחל להורים אילו אריכות ימים ולגדל ילדים ידאג לכך שראשם ישאר צעיר וצלול, מנסיון אישי. אני זוכר שבילדותי, ההורים שלי היו ממש בפזה אחרת, כלמור מפריד ביני לבינם 2 דורות של תפיסת עולם והתפתחות טכנולוגיה, למזלי היו לי עוד 4 אבות ואם אחת (האחים שלי ואחות) ליצור איזון. כאשר הייתי צריך ללמוד ולבסס את חיי, זה קרה בדיוק בגיל הזדקנות של הורי. למזלי האחים של עזרו ותמכו אבל האול הנפשי מאד השפיע. והסטטיסטיקה לגבי אבי ז"ל היה בול, לגבי אמי, טפו..טפו.. טפו..
, הוא די פספס. אמנם היא בבית אבות אבל מתפקדת אבל בת 86. אנחנו מקווים שהיא תזכה לראות את הנכדים ממני ולא רק את הנינים, שכבר יש שניים, מאחיינים שלי. לילדים אילו, מהכתבה, אין את האחים ואחות שלי יש. וכאשר הם יגיעו לגיל התבגרות הם יצטרכו להתמודד עם מצבים שלמבוגרים הגדולים מהם ב- 40 שנה יש קושי להתמודד איתם. כולל קבלת החלטות גורליות לגבי בריאות וטיפול ההרוים. אני לא רוצה להישמע בתור מטיף, ואני מקווה שאני לא פוגע פה באף אחת, אבל היה חושב לי שתידעו גם את הצד של הילדים להורים מבוגרים למרות שבמקרה זה שאת קולם עדיין לא ניתן לשמוע.