התרגשות !!

מיסטר

New member
התרגשות !!

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום כאן אבל באינטרנט זאת ממש לא הפעם הראשונה .. והתרגשות אחזה בי בזמן שראיתי שיש כאן פורום על המחלה הכ"כ מתישה ומייסרת - OCD שאני סובל ממנה כבר 3 שנים !! אני עברתי כ"כ הרבה פסיכולוגים/ות ופסיכאטר או שניים במחלקות רציניות וכו´ והייתי באיבחונים ובתרגילי הרפיה ובהתנהגות קונקטיבית וכו´ וגם ניסיתי את הכדורים :פבוקסיל,פרוזק,מרוניל,סרוקסט ואני יכול לומר שהזדהתי עם הבעיה של האין-אונות ואני המון פעמים הפסקתי את הטיפול בשל בעיה זו - בפרוזק לידיעתכם א-י-ן בעית אין אונות - אבל הצרה היא שפרוזק לא הכי מועדפת בטיפול בכפייתיות... מרוניל,סרוקסט,ופבוקסיל = אלה כדורים מצויינים אבל נוגדים את התפקוד המיני אני בנוסף ל-OCD = סובל גם מטוראט והיו הרבה שיקולים האם לקחת = הלידול,אורפ, או ריספרידל, מה שקרה זה, שלטוראט עדיין לא לקחתי שום כדור כי התחלתי בצורה סדירה ורצינית לקחת מרוניל וזו התרופה בה אני מטופל כעת - ויותר מאוחר כנראה שאקח משהוא לטוראט אם אני לא טועה אני הבנתי ממנהל המחלקה באחד מבתי-החולים שתופעת האין-אונות חולפת לאחר הסתגלות הגוף לכדור ואני עכשיו בבדיקה עצמית בנושא טוב, אני לא רוצה לחבר כאן איזה ספר ..פשוט תבינו את ההתרגשות שלי בראותי כאן סוף סוף אנשים כמוני - עד היום הייתי לבד - זה ממש מעודד שבניתם פורום כזה יקר ואני אאחל לכולכם רפואה שלימה מההפרעה הזאת ביי

מיסטר

New member
שכחתי קצת ..

רציתי לומר לכולכם שמתסמונת טוראט אני סובל הרבה יותר מ-3 שנים וכיום יש לי תיקים ממש ממש בצורה חזקה שמקשה הרבה על החיים הנורמאליים ואולי אני נשמע בסדר אבל דעו לכם שאני מ´זה שבור חבל לכם על הזמן טוב חבר´ה אני לא יודע מאיפה להתחיל ו8מה לספר כ י י ש כ " כ ה ר ב ה אוייי

.אחת

New member
ברוך הבא, ותודה רבה!

ברוך הבא על בואך, אנחנו כאן כדי להקשיב ולספר גם. ותודה רבה - על שהזכרת לי שוב את חשיבות קיום הפורום הזה. ועל כך אפתח הודעה חדשה. ספר מה שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה, בקצב שאתה רוצה, אנחנו לא בורחים לשום מקום :) יש כאן את מיקי וגם את ילדת הטוראט שגם הן סובלות מתסמונת טוראט. ברוך הבא! אחת

חנה-2001

New member
למיסטר

שלום לך, אני חנה ואני מעכשיו ידידתך. תמיד שתרצה להתייעץ איתי על משהו אני פה בשבילך. בן כמה אתה? אני בת 22. תמשיך לכתוב לי. מחכה למכתבך. אוהבת חנה

מיסטר

New member
יש גם המלצה על ספר

אני תוך כדי קריאת כמה מסמכים בפורום - מבחין שיש פה הרבה אנשים טובי-לב וזה ממש נחמד ומעודד ושלום וברכה לך חנה - שמחתי מאוד לקרוא את הודעתך המשמחת אז .. ובכן אני באמת די צעיר שזה סה"כ 18 וחצי לפני כחצי שנה הבאתי ספר לבית ונתתי לאבי לקרוא אותו קוראים לו :"הילד שלא הצליח להפסיק להתרחץ.." - די במשפט הזה בכדי לזעזע אנשים כמוני.. הספר הזה הינו ממש חובה בכל בית כי הוא נכתב מתוך אוסף של סיפורים ומקרים אישיים שטופלו ע"י הד"ר ג´ודית רפפורט באמריקה והיא כתבה אותו והוא זכה לצאת בהרבה מהדורות - ספר שממחיש את כל מה שרק קיים ב-OCD למשל יש שם קטע מסיפור על ילד שהתרחץ 6 שעות רצוף ואחרי ה-6 שעות הוא לא האמין שאי פעם הוא יהיה נקי - אתם קולטים מ´זה ?? אני חושב שהמחלה גורמת סבל גדול מכיוון שהיא פוגעת באנשים נורמאליים שמודעים לסבל הרב

חנה-2001

New member
למיסטר

יש לי את הספר הזה, לא יצא לי לקרוא הכל, אבל קראתי קצת, אני צריכה להמשיך לקרוא. לא משנה בן כמה אתה כי אני תמיד פה בשבילך!!! אוהבת חנה

מיסטר

New member
לחנה היקרה

בסדר - אני יודע ... :) אבל שאלת בן כמה אני - אז עניתי, (היתה לי ההרגשה שלמישהו כאו יהיה את הספר הזה ) ואם כבר מדברים על הספר אז לי ממש לא יצא לקרוא המון מהספר, לעומת זאת אבי קרא אותו פעמיים... לי קשה לקרוא בכלל ספרים ועלונים כי קשה למוח שלי להתרכז בשקט במשהו מסויים ללא מחשבות טורדניות שלא נותנות לרגע מנוחה, זה בעיקר על חיידקים שאני חושב שנוצרים ובעיקר סביב הניקיון והחרדה ממחלות וזיהומים, בנוסף לכל אני יכול לקרוא משהוא ופתאום תעלה לי מחשבה מנקרת על דבר אחר לגמרי, או צורך בליזכור דברים ולחזור על משפטים מסויימים שוב ושוב עד שאתה מרגיש שכבר בא לך למות אבל גם למות אתה לא יכול כי יש לך גם שכל בראש.. אז קריאת ספרים או כל דבר אחר שדורש ריכוז מינימלי הוא דבר שקשה עלי מאוד מכיוון שה-OCD לא מבחינה בין יום ללילה ובין עייפות לעירנות ובין מצבי רוח שנים ה-OCD זה כמו "חליפת גיהנום" שעוטפת אותך ושכל פעולה ש"יוצאת" ממך או ש"נכנסת" אליך עוברת דרך ה"חליפה" הזאת והמלחמה היא בכל רגע ללא מנוחת רגע .

לאב

New member
חבל לי שאתה כל כך סובל

התרופות לא מקלות על המצב? אני סובלת מטריכוטילומניה, שזו נגזרת קצת צדדית של או סי די ומתבטאת בתלישת שיער, בשנה האחרונה אני לוקחת סרוקסט שמאד עוזר בעניין תלישת השיער ומאד מפריע בקטע המיני גם אני קראתי את הספר שאזכרת, ובהמון התרגשות כי זו פעם הראשונה שהבנתי שאני "לא לבד" ושיש איך להתמודד עם הבעיה שלי (עד אז אמרו לי שאני חלשת אופי כי אני לא מצליחה להפסיק) יש כאן בפורום אנשים שהם ממש פרופסורים לאו סי די ומאד יעשירו אותך בקטע התיאורתי ויש המון אנשים שפשוט יעזרו לך כי הם יזדהו עם הסבל שלך, שעובר גם עליהם. להת´

למעלה